Bakire olmadan evlenen var mi

Bakire evlenenler neden olmasin yaw? Sizin cevrenizde yoktur o baska..cevreye, aileye, inanisa, yasayisa bakar bu.. su bakirelerin kutsal maria takilmalarinida, bakire olmayip kendini ektel dantel zannedenlerde bi tuhaf.

Sorun erkeklerin bu durumu cok guzel kullanmalarinda asil. Kizin Duygularini somurup yataga atan cok, sonrada olmadi olamadi..erkekler sorumluluk almak istemiyor artik bu yuzden. Ha kimi evlilik vaadi veriyor yapiyor olan her turlu kiza oluyor... ama zevk almak cift tarafli diye bakilirsada evet.. zaten 50 kisiyle beraber olmus bi kadinda erkekte yattigi kisilerin ismini bile hatirlamaz artik.

Yukardaki arkadas gibi: sen durust olayim bakire olmadigimi soyleyim dersin, herif bosanirken seni abine babana sikayet ederek defolur gider. Bu erkeklere guven olmuyor bence.

Siz kadınlar güvenilmez, Türk kızları araba anahtarı görünce gelir diyen, kezban diyen ekşicilere kızıyor musunuz genelleyince?
Aynı şey Türk erkeği diye genelleyen kadınlar için de geçerli. Beş yıllık evliyim, eşimden önce aktif seks hayatım vardı, üç sene sevişe sevişe evlendik, hatta ikinci haftamızda ilk kez seviştik, değil bunun lafını etmek sormadı bile. Beş senede arada sırada kavgamız olmadı mı oldu asla ama bu konu dışına çıkmadı.
Yani her erkek de saydığınız kadar hödük değil. Çok düzgün erkekler de mevcut sandığınız kadar az da değil.
Çevremdeki tüm bakire olmadan evlenen arkadaşlarım en az benim kadar mutlu.

Siz kadınlar güvenilmez, Türk kızları araba anahtarı görünce gelir diyen, kezban diyen ekşicilere kızıyor musunuz genelleyince?
Aynı şey Türk erkeği diye genelleyen kadınlar için de geçerli. Beş yıllık evliyim, eşimden önce aktif seks hayatım vardı, üç sene sevişe sevişe evlendik, hatta ikinci haftamızda ilk kez seviştik, değil bunun lafını etmek sormadı bile. Beş senede arada sırada kavgamız olmadı mı oldu asla ama bu konu dışına çıkmadı.
Yani her erkek de saydığınız kadar hödük değil. Çok düzgün erkekler de mevcut sandığınız kadar az da değil.
Çevremdeki tüm bakire olmadan evlenen arkadaşlarım en az benim kadar mutlu.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun arkadasim.. ben genelleme yapsam nolcak yapmasam nolcak? Turk erkeginin dna siyla mi oynayacaksin?

Bknz zaten cirkef erkekler bosanirken ona buna kizin sex hayatinin dedikodusunu yapiyor.. sen esinle hala berabersen asla bir gun bosansan basina ne gelecegini bilemezsin. biliyor musun? Ha dese nolcakta diyebilirsin o baska.. sorun adamin cirkefligi.. hepsi degil zaten cogu oyle ama emin ol.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun arkadasim.. ben genelleme yapsam nolcak yapmasam nolcak? Turk erkeginin dna siyla mi oynayacaksin?

Bknz zaten cirkef erkekler bosanirken ona buna kizin sex hayatinin dedikodusunu yapiyor.. sen esinle hala berabersen asla bir gun bosansan basina ne gelecegini bilemezsin. biliyor musun? Ha dese nolcakta diyebilirsin o baska.. sorun adamin cirkefligi.. hepsi degil zaten cogu oyle ama emin ol.

Yoo gayet boşanan arkadaşım da oldu. Kimseye böyle saçma bir şeyi anlatmadı. Ay anlatsa kaç yazar.
Ben tatile gitmişim ailem biliyordu. Boşanmada gitse söylese anneme babama bi tarafıyla gülerler. Kendinş rezil ettiğiyle kalır. Yani biz kadınlar bu bakireliği mal değerine çevirmezsek bitecej. Aileler arkada duracak. Kızlarımızın arkasında duracağız yani.
Ayrıca ben Türk kızı mal mülk sever triplidir boş tenekedir yatakta kütük gibi yatar genellemelerinden mefret ettiğim kadar türk erkeğini de böyle zar delis ayı gibi gösterilmesni da doğru bulmuyorum.

Yoo gayet boşanan arkadaşım da oldu. Kimseye böyle saçma bir şeyi anlatmadı. Ay anlatsa kaç yazar.
Ben tatile gitmişim ailem biliyordu. Boşanmada gitse söylese anneme babama bi tarafıyla gülerler. Kendinş rezil ettiğiyle kalır. Yani biz kadınlar bu bakireliği mal değerine çevirmezsek bitecej. Aileler arkada duracak. Kızlarımızın arkasında duracağız yani.
Ayrıca ben Türk kızı mal mülk sever triplidir boş tenekedir yatakta kütük gibi yatar genellemelerinden mefret ettiğim kadar türk erkeğini de böyle zar delis ayı gibi gösterilmesni da doğru bulmuyorum.
Cogu diyorum cogu anliyor musun:) senin basina gelmemis olmasida baskalarinin basina gelmiyor demek olmuyor. Su erkek milletine zerre guvenim yok benim, siz guvenebilirsininz sknti yok

Iste sizinde dediginiz gibi ailenizin bu konuya nasil baktığı önemli. Ailenizin boyle bi takintisi yoksa ztn esiniz bu konuyu kullanamaz

Bence bakire olmayanlar daha çabuk evleniyor 😂 çevremde ne kadar bakire olmayan arkadaşım varsa hepsinin uzun ilişkisi var bir kısmı da evlendi. Bakire olanlar ise ah bir sevgilim olsa diye ağlaşıyor.

Benim çevremde böyle😂😂😂
Kalabalık bir arkadaş grubuyuz, bakire olmayanların hepsi evliyiz, birimiz bekar ama o da sekiz senedir sevgilisiyle beraber yaşıyor. Beş bakire var dördü bekar ve senelerdir deli gibi istiyorlar olmuyor.

Benim çevremde böyle😂😂😂
Kalabalık bir arkadaş grubuyuz, bakire olmayanların hepsi evliyiz, birimiz bekar ama o da sekiz senedir sevgilisiyle beraber yaşıyor. Beş bakire var dördü bekar ve senelerdir deli gibi istiyorlar olmuyor.
Sebebi ne bilmiyorum ama bence bir erkeği aşık ettikten sonrası kolay. Aşık değillerse gözünün üstünde kaşın var diyorlar zaten

Arkadaşım sen birlikte olan adam sahip çıkar mı, ortada mi bırakır demeye çalışıyorsun sanırım..

Şöyle anlatayım ben evlenmeden önce birliktelik yaşadım, ve ben ayrildim.

Yani ben adamı ortada bırakmış oldum 😆😆
Sonra da eşimle tanıştım, ilişkimiz ciddilesmeye başlayınca anlattım.

Bir daha da konusu olmadı aramızda..

Sormaya çalıştığın şeyi pek anlamamakla beraber, birliktelik yaşamak evliliğin garantisi değildir diyorum.
merhaba sizce bunu sorun edip etmeyecegi nasil anlasilabilir bir insanin? siz esinizle tanistiginizda ucunu kestirebiliyor muydunuz hani sorun eder mi etmez mi anlaminda?

Benim çevremde böyle😂😂😂
merhaba yanlis anlamayin ancak cevreniz nasil acaba? egitim duzeyleri yasadiklari yerler vesaire nasil? ve de bir erkegin bunu sorun edip etmeyecegi anlasilabilir mi onceden kestirilebilir mi sizce?

merhaba yanlis anlamayin ancak cevreniz nasil acaba? egitim duzeyleri yasadiklari yerler vesaire nasil? ve de bir erkegin bunu sorun edip etmeyecegi anlasilabilir mi onceden kestirilebilir mi sizce?
Arkadaşım sevişesin varsa git seviş. Eski konuları hortlatma lütfen.

Eğer bakir bir erkekse bakirelik beklemesi normal de bana serbest ama evleneceğim kadın bakire olsun diyen evlerden ırak olsun. Adına soru sorduğunuz kişi bakire değil ve şimdiki arkadaşı ile ilişki yaşayıp yaşamama kararsızlığı varsa dürüst olsun. Adama karşı değil kendine dürüst olsun.

Merhaba, büyük şehirin merkez bir ilçesindeydik. Şu an hala başka bir büyükşehirin merkez ilçesindeyiz. Tüm arkadaşlarım ve eşleri ismi bilinen üniversitelerden mezun, büyük şehirde yaşamış insanlar.
Muhafazakar değiliz hiç birimiz. Benim eşimin inancı yoktur mesela.
Mutlaka anlaşılır bence flört döneminde.
Eşim kıskançlıkla hiç bir zaman işi olmayan biriydi. Maço değildir. Gereksiz tripleri hiç olmamıştır. Öyle kadını sahiplenen biri değildir. Benim diye görmez. Feminist bir insandır. Hesap ödetmeyeyim demez mesela. Yada hiç bir konuda izin almamı da istemez. Yani hayata bakışı kadın erkeği eşit görüyor. Fikirlerine duruşuna bakmak lazım. Kıskanç sahiplenen bir erkekte belki sorun olabilir.

Bakire dgildim svgilimle iliski yasamistim smdi bi baskasiyla knustum uzun sure ona guvndikten ciddi dusundukten snra bakire olmadigimi soyledim oda bunu sorun yapmadi ki seven insan asla zaten sorum yapmaz tartismalarimizda bile asla yuzume vurmaz bunu

Bence sadece sevgi ile alakalı bir durum. Erkekler sevince bence herşeyi göze alan ama sevmeyince de gözleri hiçbirşeyi görmeyen canlılar. Genelleme asla yapılacak bir konu değil. Adamın sana olan bağlılığını sen bilirsin. Etrafımda evlenip gayet mutlu olan çok kişi var.

Merhaba, büyük şehirin merkez bir ilçesindeydik. Şu an hala başka bir büyükşehirin merkez ilçesindeyiz. Tüm arkadaşlarım ve eşleri ismi bilinen üniversitelerden mezun, büyük şehirde yaşamış insanlar.
Muhafazakar değiliz hiç birimiz. Benim eşimin inancı yoktur mesela.
Mutlaka anlaşılır bence flört döneminde.
Eşim kıskançlıkla hiç bir zaman işi olmayan biriydi. Maço değildir. Gereksiz tripleri hiç olmamıştır. Öyle kadını sahiplenen biri değildir. Benim diye görmez. Feminist bir insandır. Hesap ödetmeyeyim demez mesela. Yada hiç bir konuda izin almamı da istemez. Yani hayata bakışı kadın erkeği eşit görüyor. Fikirlerine duruşuna bakmak lazım. Kıskanç sahiplenen bir erkekte belki sorun olabilir.
su anki erkek arkadasimi anlattiniz adeta :) umarim karsima hep boyle erkekler cikmaya devam eder. cevabiniz için cok tesekkur ediyorum mutluluklar :)

X