Bakire olmadan evlenen var mi

Yazdım aslında bakire olmayan biri sevgilisi ile ilişkiye girdiğinde o adam o kadınla evlenir mi Yani yoksa bırakır mı deneyimlerinizi soruyorum

Bu kaygıyı yaşayan biri olduğu için, karşısına eminim bu zihniyette biri çıkmıştır. Yani bırakır.

Neden bekaret kişilikten daha önemli bazı insanlar için. Kişilikleri olmadığı için mi acaba bunu düşünüyorum.

Beni geçmiş iliskilerimle yargılayacak erkek geçmişte çok falso yapmıştır. Bu matematik çok net. Ama beni kişiliğimle değerlendiren ve geçmişte yaşadığım ilişkileri merak etmeyen biri karakterlidir ve sağlıklı ilişki kurulabilir bu erkekle.

Hayatınıza böyle geri kafalı cahil insanları sokmayın.

merhaba sizce bunu sorun edip etmeyecegi nasil anlasilabilir bir insanin? siz esinizle tanistiginizda ucunu kestirebiliyor muydunuz hani sorun eder mi etmez mi anlaminda?

evlenmek sizin için çok önemliyse evlenme odaklı ilişki yaşıyorsanız sevişmeyi bu kadar kafanıza takıyorsanız aman diyim sevişmeyin evlenemezseniz hasta olur kendinizi suçlar durursunuz. Her erkek aynı değil. Eğitimli büyük şehirlerde yaşayan erkekler de bekarete takmıyor görünürken bir anda takabilir. Küçük yerde yaşayan bir adam da çok takıyor gözükürken aşkımdan göZü döner umrunda olmaz.
Her ilişki kendi içinde özeldir farklıdır. Bizim yaşadığımız ilişkilerimiz kafa yapılarımız sizinkinden farklı. Ben sevişeceksem bundan sonraki ilişkimi ya da bu adamın benimle evlenip evlenmeme ihtimalini düşünmem. O yüzden gönül rahatlığıyla sevişirim kimseye de bu soruyu sormam. Kimseye hesap vermem. Bana hesap soracak adama yallah derim. Ben bekar kalmaktan korkmam. Evlenmek önceliğim de değildi.
Ama siz sevişmeyin lütfen.

:KK48: kk nın bıçak sırtı konularından biri. Bir de bu tür yorum sahipleri var. Lütfen kızmayın:KK23:
Burası Türkiye, muhataplarımız Türk erkekleri. Örf adet anane dediğimiz türden şeylere hepimiz muhatapsız. Ve Amerika vatandaşı gibi böyle şaşırır, kınar yorumlar sadece komik oluyor. Bazı adetlerimizi kimi örfümüzü tırnağım kadar sevmem forum da da çok mesajım var keşke daha kolay ve serbest bir kültürde doğsaydım diye. Ama bunlar bizim kodlarımız gömlek gibi çıkarıp atamayız, soyunamayız. Siz kafanızdan silseniz de muhataplarınız silmez, eşiniz, ananız, babanız, arkadaşınız, komşunuz silmez.

Ben Türkiye’de değil de başka bir ülkede mesela Avrupa’da doğmuş büyümüş olaydım o genişlik bende olabilirdi, evlenmeden önce yatabilirdim başka bir erkekle. Ama Allah’ınızın aşkına ‘Ay herhalde sevişip karar vericeeez :işsiz:‘tarzı tepkiler harbiden kütüğü Yozgat, Kütahya, Malatya, Ankara vs olan birine hiç yakışmıyor.

Bakire olmadan evlenilir pek tabi. Ama Türk erkekleri bunu yüzde doksan oranında kabul etmez. Doğrusu yanlışı yok bu işin. Kabul edersin veya etmezsin ama hee önüne gelenle yatan bir erkek gün gelip evlenmek istediğinde bakire bir kadınla evlenmek arzusundadır.

Ben de bakireydim evlendiğimde . Aldatilip boşandım terkedildim. Korkunc gunler gecirdim.

Forumda bir sürü konum var. Herkesin bana dediği şey şu oldu. Ilk erkek arkadaşın olduğu için normali görememişsin bilememissin. Bir sürü psikolog psikiyatrist gezdim. Hepsi de aynı şeyi söyledi. Bu kadar mı kafeste yetiştin, eski eşinin sana yaptıklarını nasıl normal buldun...

Nitekim cinsellik konusu da öyle. Bu konuya da çok girmek istemiyorum.

Keşke evlenmeden önce 3 5 ilişkim olsaymış da neyin normal olup olmadığını bilseymisim.

Kendimizi tanımadan, karşıdakini tanıyamıyoruz ve ruh hastalarina yem oluyoruz

Bakire olmadan evlendiniz mi ve o adamlada önceden ilişkiye girdiniz mi yoksa onla evlenene kadar beklediniz mi
Bunu düsunecegine meslegimi elime almadan en azindan is güc sahibi olmadan evlenmemeyi düsün , kimse kimsenin önceki hayatina karismamali sorgulamamali erkeklerin evlenmeden ne haltlar karistirdigi bellimi

evlenmek sizin için çok önemliyse evlenme odaklı ilişki yaşıyorsanız sevişmeyi bu kadar kafanıza takıyorsanız aman diyim sevişmeyin evlenemezseniz hasta olur kendinizi suçlar durursunuz. Her erkek aynı değil. Eğitimli büyük şehirlerde yaşayan erkekler de bekarete takmıyor görünürken bir anda takabilir. Küçük yerde yaşayan bir adam da çok takıyor gözükürken aşkımdan göZü döner umrunda olmaz.
Her ilişki kendi içinde özeldir farklıdır. Bizim yaşadığımız ilişkilerimiz kafa yapılarımız sizinkinden farklı. Ben sevişeceksem bundan sonraki ilişkimi ya da bu adamın benimle evlenip evlenmeme ihtimalini düşünmem. O yüzden gönül rahatlığıyla sevişirim kimseye de bu soruyu sormam. Kimseye hesap vermem. Bana hesap soracak adama yallah derim. Ben bekar kalmaktan korkmam. Evlenmek önceliğim de değildi.
Ama siz sevişmeyin lütfen.
Evlenmek isterim tabi ki ancak bu neden sevismeme engel olsun kendim gibi bir insan bulacagim zaten her turlu? Sadece evlenmeyi dusunmeyen insanlar mi evlilik öncesi cinsellik yasiyor. Bu sert tutumunuz hos degil

Evlilik oncesi cinsel iliski kisinin kendi tercihidir, bu konuda birsey diyenem ama once kafa yapini duzeltmen lazim. Sen yine ayni sensin. Bakire olup olmamanla ilgisi yok. Bakirelik meselesinden dolayi bir adam seninle evlenmeyecekse zaten o evlilik de olmasin. O adamdan hayır gelmez cunku.

evlenmeden önce aktif cinsel yasamim vardi , baskalariyla. hatta cinselligi resit olmadan yasadim , pisman degilim , kimseyede lafini yaptirmam , benim vucudum benim ruhum , dedim . hayata karsi bir durusunuz olsun ya , namus iki bacak arasinda olan bir zardan ibaret degil
Peki hamile kalsaydiniz ve bebeği aldırmak zorunda kalsaydiniz o bebek de benim ruhum ,benim vücudum diyebilecek miydi? Hayata karşı bir duruşu olabilecek miydi?
Hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor. Biz evliler bile ilişkiye girerken bu kadar rahat değiliz. Hazır olmadan hamile kalırız diye korkuyoruz. Özgürlükle , vurdumduymazlık birbirine karışmış durumda.
Her cinsel ilişki korunma olsa da olmasa da döllenme riski taşır. Seviştim , sevişiyorum, sevisicem yazmakta yarışanlara Allah akil , fikir, vicdan ,izan versin. Bir de çok normalmis gibi birbirlerinin şakşakçılığını yapan bir güruh var ki akıllara zarar.

Niye hep erkekler kadınların bakire olup olmamasını sorun edermi yada etmez diye saçma tartışmalar var anlamıyorum. Peki erkekler bakir mi ? Ayrıca neden hep kullanılan kadınlar olarak düşünülüyor, ayrıca bişeye zorlanıyormu ? Kafasına silah mı dayatılıyor. Karşılıklı birbirini kullanıyorlar. Affınıza sığınarak söylüyorum sanki gerdek gecesi bir kaç damla kan gelirse o kız günahsız tertemiz de bakire olmadan evlenen pis kaka kullanılmış gibi bir ön yargı var bir çoğunuzda. Kusura bakmayın ama namus bacak arasında degil eğer öyleyse bakire olan kızlarda gayet namussuz yada tüm erkekler .... Saçma sapan tartışmalar bunlar ...

Peki hamile kalsaydiniz ve bebeği aldırmak zorunda kalsaydiniz o bebek de benim ruhum ,benim vücudum diyebilecek miydi? Hayata karşı bir duruşu olabilecek miydi?
Hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor. Biz evliler bile ilişkiye girerken bu kadar rahat değiliz. Hazır olmadan hamile kalırız diye korkuyoruz. Özgürlükle , vurdumduymazlık birbirine karışmış durumda.
Her cinsel ilişki korunma olsa da olmasa da döllenme riski taşır. Seviştim , sevişiyorum, sevisicem yazmakta yarışanlara Allah akil , fikir, vicdan ,izan versin. Bir de çok normalmis gibi birbirlerinin şakşakçılığını yapan bir güruh var ki akıllara zarar.

nasıl hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor. Beceriksiz birkaç kişinin uydurması insanlar geri çekilme yöntemini yöntem sandığından hamile kalınca korunuyorduk ama dedikleri için bu yanılgı.. He o kadar korunmaya gelecek çocuğun da başımın üstünde yeri var. :)

Bu arada 10 haftaya kadar kürtaj yasal. Gebeliği 5. Haftada öğrenip anında sonlandırmak mümkün. Daha bebek yokken mercimek tanesiyken yani.

Doğru düzgün korunursan öyle bir koruyor ki. Ben evlenmeden önce aktif cinsel hayata sahiptim. Hiç kaza yaşamadım. O kaza diyenler genelde geri çekilenler, kondomu son dakika takanlar, doğum kontrol hapını bir sabah bir akşam alan arada unutan insanlar. 10 küsur yıldır sevişiyorum bir kere hamile kaldım o da çocuk istediğimiz üçüncü aydı. Düzgün korunursan korur.

Bu konu baymadı mı artık, kendinize ve hayatınızdakine hesabını veremeyeceğiniz şeyleri yaşamayın. Örneğin 25 yaşındaki ekonomik özgürlüğü olan bi kadın bence sevişebilir , hayatındaki kamil onu istemezse önce o gönderir onu , yaşadığı cinsellik onun hayatına etmez hatta hayatından da etmez ama 16 yaşında henüz lisedeyken ya da evlenmek için evde kısmet beklerken kendini bi erkeğin insiyatifine bırakmaya niyetliyken tamamen dürtüsellikle cinselliği keşfeden bi kadın bence yaşamamalı çünkü burası Türkiye, harcarlar onu.

Yani güzelim önce ekonomik özgürlüğünü kazanmaya çalış cinsellik bu coğrafyada lüks çünkü.

nasıl hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor. Beceriksiz birkaç kişinin uydurması insanlar geri çekilme yöntemini yöntem sandığından hamile kalınca korunuyorduk ama dedikleri için bu yanılgı.. He o kadar korunmaya gelecek çocuğun da başımın üstünde yeri var. :)

Bu arada 10 haftaya kadar kürtaj yasal. Gebeliği 5. Haftada öğrenip anında sonlandırmak mümkün. Daha bebek yokken mercimek tanesiyken yani.
Prezervatiflerin üzerinde yazıyor yüzde yüz korumaz diye, doğum kontrol haplarında yazıyor. Spiral taktıran birçok kişi bile hamile kalabiliyor. Ne uydurması. Burda genç kızlara gazı veriyorsunuz. Hamile kalınca sevistikleri erkekler çekmiyor o çileyi zavallı kizlar çekiyor. Kurtajdi, bekaretti, hamilelikti , doğumdu kim uğraşıyor. Yapmayın hemcinslerinize bunca kötülüğü. Yazık , günah .

Doğru düzgün korunursan öyle bir koruyor ki. Ben evlenmeden önce aktif cinsel hayata sahiptim. Hiç kaza yaşamadım. O kaza diyenler genelde geri çekilenler, kondomu son dakika takanlar, doğum kontrol hapını bir sabah bir akşam alan arada unutan insanlar. 10 küsur yıldır sevişiyorum bir kere hamile kaldım o da çocuk istediğimiz üçüncü aydı. Düzgün korunursan korur.
Herkesin bünyesi bir mi? Sizin öyle olunca hep öyle olacak diye bir kaide mi var. Hiç korunmayip aylar hatta yıllar sonra hamile kalan da var, ilk geceden hamile kalan da. Kendinizle karsilastirmaniz ne kadar doğru. Hem hayata bu kadar dar bakış açısıyla bakmak hem de millete burdan ahkam kesmek iyi cesaret.

Herkesin bünyesi bir mi? Sizin öyle olunca hep öyle olacak diye bir kaide mi var. Hiç korunmayip aylar hatta yıllar sonra hamile kalan da var, ilk geceden hamile kalan da. Kendinizle karsilastirmaniz ne kadar doğru. Hem hayata bu kadar dar bakış açısıyla bakmak hem de millete burdan ahkam kesmek iyi cesaret.
Ahkam kesmek nedir biliyor musunuz? Yetişkin iki insanın iradesine ve kendi arzusuna rağmen, karşı çıkmak. Sevişmek isteyen sevişir, önemlerini alır. Yüzde 99,8 koruyor dk hapları. Prospektüste yazıyor. Binde 2 ihtimali sık olan bir şeymiş gibi lanse edemezsiniz.
Düzgün kullanan bir insanın kazara hamile kalması çok düşük bir ihtimal sırf kendi hayat tarzınıza uymadığı için bunu değiştirmeyin.
İsteyen istediğiyle sevişir. Bu ayıp utanacak şey değildir.

Ya milleti yargılayan sizsiniz bir de dar bakış açısı diye suçluyor musunuz ? Size ne ister hamile kalır insanlar ister kalmaz,isterlerse evlenmeden doğurur büyütürler.Size hesap mı verecekler ? Yok o çocuklara yazık değil miymiş falan,kaç tane genç sevişiyor sanırsınız hepsi hamile kalıyor,algı yaratmaya çalışmayın burada,adam akıllı korunursanız oran %99,matematiği de öğretecek değilim.Çekin elinizi insanların üstünden.

Prezervatiflerin üzerinde yazıyor yüzde yüz korumaz diye, doğum kontrol haplarında yazıyor. Spiral taktıran birçok kişi bile hamile kalabiliyor. Ne uydurması. Burda genç kızlara gazı veriyorsunuz. Hamile kalınca sevistikleri erkekler çekmiyor o çileyi zavallı kizlar çekiyor. Kurtajdi, bekaretti, hamilelikti , doğumdu kim uğraşıyor. Yapmayın hemcinslerinize bunca kötülüğü. Yazık , günah .

ben kimseye gaz vermedim hatta konu sahibinde yaşadıklarını kaldırabilecek güç görmediğim için de yapmamasını söyledim. Ama herkes o sandığınız zavallı kızlardan değil. Kutuların üzerine onu yazmak zorundalar bir sorun olduğunda dava yememek için.
ben pek inanmıyorum kondom kullanıyorduk doğum kontrol hapı kullanıyorduk da gebe kaldım diyenlere. Çok uç ihtimaller.

X