- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi hemsirehnm
-
oha harika bir fikirBunu anlamanin cok guzel bir yolu var. Aklinizda suphe kalmaz en azindan.
Uc parmaginizi avret mahalline parmaklarinizin ucuncu bogumuna kadar sokuyorsunuz. Kan gelmezse bakire degilsiniz, kan gelirse meger bakireymissiniz bi kac dk onceye kadar hay Allah...
Ay kahkaha attımBunu anlamanin cok guzel bir yolu var. Aklinizda suphe kalmaz en azindan.
Uc parmaginizi avret mahalline parmaklarinizin ucuncu bogumuna kadar sokuyorsunuz. Kan gelmezse bakire degilsiniz, kan gelirse meger bakireymissiniz bi kac dk onceye kadar hay Allah...
Valla hemşire olarak bilen biri sen olacaksın güzelim, git çalıştığın hastanede doktora muayene olRahatsızlık verdiysem gercekten özür dilerim ben sadece bilen birileri varsa diye yazmıstım fakat hakaretten baska bişey duymadım, evet ben yaptıgımın dogru oldugunu savunmuyorum zaten bi anda oldu her sey sorsa izin verir miydim
Pantalonla donunu zorla çıkarmadığına göre napcaktı başka. Ya parmağını ya da cinsel organını sokucaktı. Bunu bilmiyo muydun?Rahatsızlık verdiysem gercekten özür dilerim ben sadece bilen birileri varsa diye yazmıstım fakat hakaretten baska bişey duymadım, evet ben yaptıgımın dogru oldugunu savunmuyorum zaten bi anda oldu her sey sorsa izin verir miydim
WOLFROG aman bacım dener falan, iş alma başına.
Bu arada ayna, vajina falan diyince nedense manasizca bir sşarkı geldi aklima
Git sen bence ni kadin dogum doktorunaRahatsızlık verdiysem gercekten özür dilerim ben sadece bilen birileri varsa diye yazmıstım fakat hakaretten baska bişey duymadım, evet ben yaptıgımın dogru oldugunu savunmuyorum zaten bi anda oldu her sey sorsa izin verir miydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?