Bakire miyim

Ne güzel en iffetli sizsiniz o zaman ya ben sadece yaşça benden daha büyük birinden akıl almak istedim iki gündür yok işte ahlaken bakire değilsiniz yok şöyle pişman olacağın şeyi yapmayacaktınız arkadaşım size mi düştü benim ahlaken bakireliğim iki gündür herkese kibar davranmaya çalışıyorum ama artık gerçekten canım sıkılmaya başladı bu konuda gerçek bir fikriniz varsa belirtin yoksa dahil olmayın lütfen ben de insanım çünkü
Ben evlenmeden yapmadım evlendikden sonra da korunmadan yapmadık çocuk yapmaya karar verdikten sonra korunmasız ilişkiye başladım

Ne güzel en iffetli sizsiniz o zaman ya ben sadece yaşça benden daha büyük birinden akıl almak istedim iki gündür yok işte ahlaken bakire değilsiniz yok şöyle pişman olacağın şeyi yapmayacaktınız arkadaşım size mi düştü benim ahlaken bakireliğim iki gündür herkese kibar davranmaya çalışıyorum ama artık gerçekten canım sıkılmaya başladı bu konuda gerçek bir fikriniz varsa belirtin yoksa dahil olmayın lütfen ben de insanım çünkü
Mantıklı soru olsa yardımcı fikir veren illaki olurdu

Burada kırıcı şeyler yazan insanların çoğu ya anne ya da anne olmaya hazırlanıyor biraz empati kurun ve benim de bir annenin evladi olduğumu lütfen unutmayın

Mantıklı soru olsa yardımcı fikir veren illaki olurdu
Ben sorumda bir mantıksızlık göremiyorum ilaveten önceki sayfalara bakarsanız sizin aksinize ahlak bekçiliği ve hayat dersi vermek yerine gerçek fikrini belirten bir sürü insan göreceksiniz sorum da gayet mantıklı

Öncelikle yargılamamanızı rica ediyorum
Iki sene once erkek arkadasimla ciddi bir iliskim vardi buraları geçiyorum biraz açık yazacağım kusura bakmayın
Böyle içime çok az girdiğinde duvar gibi bir şeyin önünde durduğunu hissettim sonrasinda da hiçbir gelgit vb. Durum olmadan istemediğimi söyledim devam da etmedik
Aynı zamanda reglimin 4. Veya 5. Günüydü
O an hiç kan gelmedi ancak yaklaşık iki saat sonra tuvalete girdiğimde benden öyle bir kan çıkışı oldu ki gerçekten çok çok korktum
Sonrasında peçeteyle sildiğim zaman da hafif hafif lekelenme oldu ancak bu reglden de olabilir açıkçası emin olamadım
Ailemden birine danıştığımda o yapının gitgel olmadan çok da kolay bozulmayacağını uygulanan baskıdan dolayı birikmiş regl kanının gelmiş olabileceğini söyledi.
Sizin düşünceniz nedir,kendimi kontrole gitmeye psikolojik olarak hazır hissetmiyor ancak içten içe de çok merak ediyorum.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum :)

Aile yapını bilmiyorum ama böyle şeyleri aileden birilerine anlatmamanı tavsiye ederim. Zamanı geldiğinde sana karşı kullanıp yayabilir.
Bakireliğin bozulması için illa git gele gerek yok. İçine bir sefer tamamen girmesi yeterli.
Adetinde normalde o günlerde okadar kanama olurmuydu yoksa ilk defamı?
Birde acı vs hissetinmi? İlk seferin olsa mutlaka bi acı vs hissedersin. Sanki yaraya tuz değmiş gibi.

Size mi düştü bakireligim deyip Bakiremiyim diye soru soruyorsunuz...

Bize düşmesi ise bize ne niye konu açtınız

siz bize soruyu sorup size mi düştü diye de milleti terrsliyemezsiniz

Aile yapını bilmiyorum ama böyle şeyleri aileden birilerine anlatmamanı tavsiye ederim. Zamanı geldiğinde sana karşı kullanıp yayabilir.
Bakireliğin bozulması için illa git gele gerek yok. İçine bir sefer tamamen girmesi yeterli.
Adetinde normalde o günlerde okadar kanama olurmuydu yoksa ilk defamı?
Birde acı vs hissetinmi? İlk seferin olsa mutlaka bi acı vs hissedersin. Sanki yaraya tuz değmiş gibi.
Merhaba,öncelikle nazik üslubunuz için çok teşekkür ederim.
Annemin ve teyzemin haberi var.
Hayır hiçbir acı hissetmedim ve normalde o kadar ani kan gelişi o günlerde yaşamam ancak baskıdan dolayı olmuş olabileceğini düşündü teyzem.

Size mi düştü bakireligim deyip Bakiremiyim diye soru soruyorsunuz...

Bize düşmesi ise bize ne niye konu açtınız

siz bize soruyu sorup size mi düştü diye de milleti terrsliyemezsiniz
Hanımefendi ben burada bilimsel kısmını sordum ahlaki kısmı sadece beni ilgilendirir,farkındaysanız ysni ilk sayfaları da okuduysanız herkese karşı nazik olmaya çalışıyorum ancak az önceki hanımefendinin hayat dersleri gerçekten beni sinirlendirdi.

X