Bakire miyim

Tam bilmiyorum hiç seks yapmadım ama bazı kişilerde kanama olurken bazılarında olmuyormuş
Anladım, şimdi şöyle tam olarak hazır mıyım bilmiyorum ancak belirsizlik çok daha fazla yoran bir şey. İnsan bir şeyleri netleştirip yolunu ona göre çizmeli diye düşünüyorum. Bir de bu kış sezonunda istesem de baktıramam maalesef ben bu sıkıntıyı ailemsiz annemsiz aşamam gibi geliyor bu yüzden tatil olmasını ve yanlarına gitmeyi beklemek zorundayım sanırım. Yani tam hazır değilim ama olucam 🥹

Yani baya 1 sene boyunca bakire takılıp sevişmişim 😆😆 daha büyüğünü görene kadar😆😆
Ah ahh o zarın öyle bir şey olmadığını öğrenmeden aktif cinsel ilişkiye başlamanıza mı üzüleyim herkesin kan gelmesiyle bunun bozulduğunu düşünmesine mi😅 büyüğü vajinanı zorladığı için kanaman olmuş o kızlık zarı kanaması değil. Senelerce evli kadınlar yeterince hazır olmadan kuru bir şekilde ilişkiye girse yine kanaması olabilir. Ve ayrıca ilk birlikteliğinde yeterince hazırlanmış zorlanmamış bir kadında da hiç kanama olmayabilir. Kanama kızlık zarıyla bağlantılı bir şey değildir 🙌

Ah ahh o zarın öyle bir şey olmadığını öğrenmeden aktif cinsel ilişkiye başlamanıza mı üzüleyim herkesin kan gelmesiyle bunun bozulduğunu düşünmesine mi😅 büyüğü vajinanı zorladığı için kanaman olmuş o kızlık zarı kanaması değil. Senelerce evli kadınlar yeterince hazır olmadan kuru bir şekilde ilişkiye girse yine kanaması olabilir. Ve ayrıca ilk birlikteliğinde yeterince hazırlanmış zorlanmamış bir kadında da hiç kanama olmayabilir. Kanama kızlık zarıyla bağlantılı bir şey değildir 🙌
Abla insallah dediğin gibidir hahahahahahaha

Abla çok detaylı yazıp mideni bulandırmak istemem ama nasıl bir şeydi biliyor musun böyle çok özür kendini bastırıyorsun böyle duvar gibi semsert bir seyin önünde hissediyorsun zaten gerisi yok hahahahahaha
Evet vajinusmusta o duvar oluyor. Kaslarını çalıştırmayı öğrendikten sonra ilişkiye rahatça girilebiliyor. Görseldeki tam o noktada tıkanır ileri gitmez. https://esrademiryuzer.com/wp-content/uploads/2023/09/vajinismus-tedavisi.jpg

Bakire değilsin çünkü cinsellik yaşamışsınız.
Mesela zar denilen doku ise onu burdan bilmemiz mümkün değil.
Ayrıca regl iken kanamanız varken nasıl birliktelik yaşamaya ramak kala bir vaziyete geliyorsunuz çok enteresan.

Öncelikle yargılamamanızı rica ediyorum
Iki sene once erkek arkadasimla ciddi bir iliskim vardi buraları geçiyorum biraz açık yazacağım kusura bakmayın
Böyle içime çok az girdiğinde duvar gibi bir şeyin önünde durduğunu hissettim sonrasinda da hiçbir gelgit vb. Durum olmadan istemediğimi söyledim devam da etmedik
Aynı zamanda reglimin 4. Veya 5. Günüydü
O an hiç kan gelmedi ancak yaklaşık iki saat sonra tuvalete girdiğimde benden öyle bir kan çıkışı oldu ki gerçekten çok çok korktum
Sonrasında peçeteyle sildiğim zaman da hafif hafif lekelenme oldu ancak bu reglden de olabilir açıkçası emin olamadım
Ailemden birine danıştığımda o yapının gitgel olmadan çok da kolay bozulmayacağını uygulanan baskıdan dolayı birikmiş regl kanının gelmiş olabileceğini söyledi.
Sizin düşünceniz nedir,kendimi kontrole gitmeye psikolojik olarak hazır hissetmiyor ancak içten içe de çok merak ediyorum.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum :)
Kızlık zarının bozulmus.

bakire bekçileri loading…. :işsiz:
Bakire olup olmamanız beni ilgilendirmez bu sizin bileceğiniz iş. Zarınız konusuna gelince burada fikir aramak doğru mu emin değilim… belli ki içiniz içinizi yiyecek belirsizlikten dolayı. E gidin bir doktora sorun zor değil.

Zaten en basında anlayacağınız dilden konuşuyorum yazmısım hanımefendi:) merak etmeyin bilmeden ilişkiye başlayacak kadar cahil değilim

bakire bekçileri loading…. :işsiz:
Bakire olup olmamanız beni ilgilendirmez bu sizin bileceğiniz iş. Zarınız konusuna gelince burada fikir aramak doğru mu emin değilim… belli ki içiniz içinizi yiyecek belirsizlikten dolayı. E gidin bir doktora sorun zor değil.
Vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🥹💗

Öğrenmenizin size bir yarari olacaksa doktora gidin.
Reglken iliskiye girip kani neye yoracaginizi şaşırmışsiniz dogal olarak.
Yararı olur mu bilmiyorum ama eğer bakire değilsem aile kurabileceğimden emin değilim ne yazık ki 🥹

X