- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
- Konu Sahibi Askimkullanilmiyor
EeeeYani bilemezsiniz regl olmasaydınız anlardınız tam net bir sekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EeeeYani bilemezsiniz regl olmasaydınız anlardınız tam net bir sekilde
Yani baya 1 sene boyunca bakire takılıp sevişmişim daha büyüğünü görene kadarNasıl yani biraz anlatsana ben anlamadım
AbooooowwwwwYani baya 1 sene boyunca bakire takılıp sevişmişim daha büyüğünü görene kadar
Abooooowwwww
Hahahahahaha herkesin derdi kendine be güzel ablamHamile miyim sorusunun yine bir mantığı vardı insanlar belirti arıyordu. Bakire miyimi ilk kez görüyorum...
Anlayacağınız dilden konusayım 1 sene boyunca bakire bir şekilde ilişki yaşadım 1 sene sonra bakireliğim bozuldu bu arada aktif cinsel ilişkim vardı
HAHAHAHAHAHA ABLACIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN O ZAMAN İNŞALLAHYani baya 1 sene boyunca bakire takılıp sevişmişim daha büyüğünü görene kadar
Yatak batmasi beni en cok düşündüren erkeğin penisinin kan olmasi ve yatağın batması, adamin midesi bulamıyor mu bunuda cok merak ediyorum
Bakirelik haricinde regl iken nasıl sevişebiliyorsunuz onu merak ettim. Hiç mi ağrınız sızınız olmuyor
Tenks canımHAHAHAHAHAHA ABLACIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN O ZAMAN İNŞALLAH
Yatak batmasi beni en cok düşündüren erkeğin penisinin kan olmasi ve yatağın batması, adamin midesi bulamıyor mu bunuda cok merak ediyorum
Abla son günler olduğu için boyle bir problem yaşamadımYatak batmasi beni en cok düşündüren erkeğin penisinin kan olmasi ve yatağın batması, adamin midesi bulamıyor mu bunuda cok merak ediyorum
Tabiki öyle,çok teşekkür ederim cevabınız içinBedenen belki, ruhen asla.
Ağrı dışında benim midem bulanırBakirelik haricinde regl iken nasıl sevişebiliyorsunuz onu merak ettim. Hiç mi ağrınız sızınız olmuyor
Abla ben de aynıyım ilk günler hastanelik olmazsam drama döngüm tamamlanmıyor zaten allah bize sabir versin çok zor ciddenAğrı dışında benim midem bulanır
Ya abla insan vajinusmus olmayı ister mi diyordum valla istiyormuş hahahahaha çokkk teşekkür ederimmDuvar dediğin için bana vajinusmus problemin var gibi geldi, o halde bozulmamıştır
Hahaha gerçek bir birliktelik yaşayacağın zaman vajinusmus sayfasında yardımcı oluruzYa abla insan vajinusmus olmayı ister mi diyordum valla istiyormuş hahahahaha çokkk teşekkür ederimm
HAHAHAHAHAHAHA ARTIK EVLENMEDEN OLMAZCIYIM ABLA DUA EDİN YAKIŞIKLI BİR KOCA BULAYIM O ZAMAN GÖRÜŞELİMHahaha gerçek bir birliktelik yaşayacağın zaman vajinusmus sayfasında yardımcı oluruz