Herkes her şeyi söyledi seçim sizin. Ama görüyorum ki siz hiç bir şey söylemeden vijdanen rahatlamanın bir yolunu bulma derdindesiniz. Maalesef öyle bir şey yok.Hersey hazır şuan ev eşyalar düğüne 10 ay kaldı ne diyip ayrılcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes her şeyi söyledi seçim sizin. Ama görüyorum ki siz hiç bir şey söylemeden vijdanen rahatlamanın bir yolunu bulma derdindesiniz. Maalesef öyle bir şey yok.Hersey hazır şuan ev eşyalar düğüne 10 ay kaldı ne diyip ayrılcam
3 sene önce ayrıldım o zamandan beri ilişki yasamiyorumSon iliskiyle evlenecegin kisiyle iliski arasi kac zaman oluyo?
Ya 3 sene gececek aradan ne saniyosunuz afedersiniz biraz argo olacakta vajinaniz kocaman bise kaldimi saniyosunuz3 sene önce ayrıldım o zamandan beri ilişki yasamiyorum
O konuda sizinle hem fikirim ama reelde hayatlar böyle yaşanmıyor orta doğu kulturunden hallice olan bu coğrafya da kimse erkeğin bâkir durumunu sorgulamıyor dinde böyle hassasiyet varken tüm sorumluluk kadınlarda,ama hangi yanlışı düzeltelim.Konu sahibi bu değer yargıları ile büyümüş ve öyle bir eş seçmiş şimdi sihirli değnek deyecek herşey istediği gibi olacak sanıyor ama hepimiz gerçeği biliyoruz ve yol göstermeye çalışıyoruz.Dogru soyluyosunuzda adam bakirmi degilmi kimse sormuyo, buna nisanlisida dahil...
bunu sor açıkça yemin ettir. Tek bir ilişki itirafı bile gelirse ben bunu kabul edemem de ayril ters psikolojiBilmiyorum bu konu hiç açılmadı o sormadı bende sormadım
yok artık o kadar da değilAnlaşılır diyo herkes ilişki yaşamış biriyle ilişki yaşamamış birinin vajina girişi aynı olmazmıs
Tamam anliyorumda carsaf carsaf bu kadinin gecmiste iliski yasadigini bakire olmadigini yuz ustune cikarmaya gerek yok ozamanO konuda sizinle hem fikirim ama reelde hayatlar böyle yaşanmıyor orta doğu kulturunden hallice olan bu coğrafya da kimse erkeğin bâkir durumunu sorgulamıyor dinde böyle hassasiyet varken tüm sorumluluk kadınlarda,ama hangi yanlışı düzeltelim.Konu sahibi bu değer yargıları ile büyümüş ve öyle bir eş seçmiş şimdi sihirli değnek deyecek herşey istediği gibi olacak sanıyor ama hepimiz gerçeği biliyoruz ve yol göstermeye çalışıyoruz.
Ben bu konuda böyle düşünmüyorum ben iç anadoluluyum benim anne ve baba taraflarim kadın veya erkek farketmez herkes için bir sorumluluk. Eşimin ailesi için de aynı şey geçerli . Ailelerimize bir kız gelip oğlunuz benimle oldu dese evlendirilir. Doğru ya da yanlış diyemem. Türkiye de azımsanmayacak böyle yaşayan bir kesim var. Iki ayda görücü usulü nişanlanan adam zaten ciddi düşünüyordur. Bu nişan masrafı da çok ciddi bir para . Insanları bu şekilde kandırmak etik değil . Konu sahibi cinselliği özgürce yaşayacağı başka birini bulmalı .O konuda sizinle hem fikirim ama reelde hayatlar böyle yaşanmıyor orta doğu kulturunden hallice olan bu coğrafya da kimse erkeğin bâkir durumunu sorgulamıyor dinde böyle hassasiyet varken tüm sorumluluk kadınlarda,ama hangi yanlışı düzeltelim.Konu sahibi bu değer yargıları ile büyümüş ve öyle bir eş seçmiş şimdi sihirli değnek deyecek herşey istediği gibi olacak sanıyor ama hepimiz gerçeği biliyoruz ve yol göstermeye çalışıyoruz.
Geçmişte böyle yaşayıp sözde "iyi aile kızı bulacağım " diye gezmeleri . Sonra da sizinle bakire diye evlenmeye çalışması . Neyse birbirinize uygun bir ciftsinizBakir olduğunu falan bilmiyorum bu konuyu hiç konuşmadık ne o sordu ne ben ama önceden çok gezen biriymiş clublara falan gitmiş antalyada yurt dışında öyle bisey yaşamışta olabilir bilmiyorum
Öncelikle evleneceği adam belkide bâkir ve esinide o kriterde seçti bilmiyoruz.Belki de yaşadığı çevreden aykırı düşünüyor bu durumu takmıyor bunların hepsi afaki tek bilinen ,konu sahibinin ailesi muhafazakar seçtiği bakın! kendi seçtiği adam aynı çevreden ve kızımız daha önce ilişki yaşamış. elimizdeki doneler bunlar bizde bunun üzerine fikir veriyoruz.Oturur sabaha kadar erkeklerin iki yuzlulugunu,namus kavramının neden sadece kadınlarda arandığını konuşuruz ama konu sahibine şu aşamada fayda sağlamazTamam anliyorumda carsaf carsaf bu kadinin gecmiste iliski yasadigini bakire olmadigini yuz ustune cikarmaya gerek yok ozaman
Madem adaminkini hic bise yokmus gibi davraniyoruz kadinda oyle davransin
Dogru soyluyosunuzÖncelikle evleneceği adam belkide bâkir ve esinide o kriterde seçti bilmiyoruz.Belki de yaşadığı çevreden aykırı düşünüyor bu durumu takmıyor bunların hepsi afaki tek bilinen ,konu sahibinin ailesi muhafazakar seçtiği bakın! kendi seçtiği adam aynı çevreden ve kızımız daha önce ilişki yaşamış. elimizdeki doneler bunlar bizde bunun üzerine fikir veriyoruz.Oturur sabaha kadar erkeklerin iki yuzlulugunu,namus kavramının neden sadece kadınlarda arandığını konuşuruz ama konu sahibine şu aşamada fayda sağlamaz
Ben zaten üsteki yorumumda sizinle aynı şeyleri yazdım bu yorumum başka arkadaşın fikrine karşı yazıldıBen bu konuda böyle düşünmüyorum ben iç anadoluluyum benim anne ve baba taraflarim kadın veya erkek farketmez herkes için bir sorumluluk. Eşimin ailesi için de aynı şey geçerli . Ailelerimize bir kız gelip oğlunuz benimle oldu dese evlendirilir. Doğru ya da yanlış diyemem. Türkiye de azımsanmayacak böyle yaşayan bir kesim var. Iki ayda görücü usulü nişanlanan adam zaten ciddi düşünüyordur. Bu nişan masrafı da çok ciddi bir para . Insanları bu şekilde kandırmak etik değil . Konu sahibi cinselliği özgürce yaşayacağı başka birini bulmalı .
öyle olabilir ama konu dinse din, "zanla hareket etmeyin" de diyor, kızdan eminiz adamdan emin değiliz ki. zannediyoruz.Muhtemelen nisanlisida birliktelik yasamistir tamam ozaman zina eden zina edenle evlenmis olur
Çok şaşırdım, öyle bir ayet mi variyi de aynı din zina eden zina edenle evlensin de diyor...
nur suresi 3. ayet, bakabilirsiniz konuyu dinden kapattırmayalımÇok şaşırdım, öyle bir ayet mi var
Teşekkür ederim, baktım evet böyle bir ayet var ...nur suresi 3. ayet, bakabilirsiniz konuyu dinden kapattırmayalım
O zaman adama açık açık: siğili, yeşil renkli akıntısı vb var mı diye de sorsun; şartlar denk mi netleştirsinler.Muhtemelen nisanlisida birliktelik yasamistir tamam ozaman zina eden zina edenle evlenmis olur
Adli dengem mi? Sana verdim lazım olur diye domdom kurşunuAdli dengen yerinde mi?
Kesin bakir değil kesin:) İşte gezmiş tozmus,şimdi evlenme,yuva kurma vakti.Tipik erkek zihniyeti.Bunlara her şey mübahtır lakin kadını el değmemiş isterler.Neyse bu pis zihniyeti bir kenara bırakalım.Zamaninda olmuş, yaşanmış bir şeyler.Olabilir.Ama şu an bunun buhranı içerisindesiniz ve bu sebeple kalbiniz kırılsın istemem.Gönül rahatlığıyla operasyonunuzu olun,en temizi.Ve pişmanlık hissetmenin, çünkü ben müstakbel eşinizin bakir olduğuna zerre inanmıyorum.Bakir olduğunu falan bilmiyorum bu konuyu hiç konuşmadık ne o sordu ne ben ama önceden çok gezen biriymiş clublara falan gitmiş antalyada yurt dışında öyle bisey yaşamışta olabilir bilmiyorum
Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım