Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Tam olarak buna kızıyorum ben.
Muhafazakar ailenin görücü usulünden medet uman adamıyla evlenip “acaba” diye bir ömür içinde kuşkuyla yaşamayı kendine layık görmesi sorun.
Neyse ne. Olmuş bitmiş de, hayat akışında daha kafayı takmayacağından emin olduğun biriyle beraber ol evlen. En güzel zamanlarında aklında ay anlar mı ortaya çıkar mı diye zehir etme.
Yani böyle şeylere önem verdiği için görücü usulünde kız seçen bir adam için neden kendini yıpratıyorsun! Sanki dünyada kalan son adam bu.

Tamam canım, sakin ol.
Bak kendin diyorsun hastalanmaktan korkuyorum diye. O zaman lütfen önce ağlamayı ve aşırı düşünmeyi kes.
Ne olursa olsun iyi veya kötü bu senin hayatın. Asla bir gününü bile heba etmemelisin, sadece uyuyup ağlayarak hayat yaşanmaz kızım. Lütfen kendine gel, sağlıklısın, çok gençsin şükür, seni seven bir baban var. Bunlar için bile iyi yaşaman lazım.
Lütfen en güzel çağlarını heba etme. Sevilecek sevgili de çok hayatta, nişanlı da çok. Ama senin tek bir hayatın var kızım.

Bunu kusur kabul edip saklaması bile kendini ezdirmenin ilk adımı. Barlardan clublardan çıkmayıp sonra anasına kız bulduran adamın önünde bu kadar ezilip büzülmesin, evlenmek için kırk takla atmasın, kalanı öyle böyle olur gider.

Evet zaten çok genç daha. 25 yaş ne ki? Neler yaşayacaksın daha Ayşenur, hiçbir şey bitmedi ki daha.
Her zaman için ikinci şans vardır Ayşenur, lütfen hiç değmeyecek konular için hayatının renklerini karartma.

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için haklısınız bunların bende farkındayım ama işin içinden çıkamıyorum bir türlü bi sonuca varamıyorum

Nisanlımı seviyorum ayrılmak istemiyorum bana karşı çok iyi ilgili biri düğüne 10 ay kalmışken onu yarı yolda bırakmak istemiyorum

Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değil. Bak ben bakire değilim diye demeç vermesini ben şahsi olarak asla uygun bulmuyorum.
5 yıl önceki ben olsa farklı cevap verirdi belki. Ama artık teoriye değil, gerçek hayata göre yorumluyorum. Adama söylerse her şey olabilir. Neler duydum ben, sabah kuşaklarında izledim. Öyle pis adamlar var ki Katip, madem onunla oldun benimle de olacaksın diyenler falan...
O yüzden şimdi bir kıza git söyle diyemem.

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için haklısınız bunların bende farkındayım ama işin içinden çıkamıyorum bir türlü bi sonuca varamıyorum
Karara varabilmen için sağlıklı bir şekilde düşünebilmen lazım.
Sence düşünebiliyor musun?
Bence bu akşam bir bitki çayı iç, papatya rezene vs. olabilir. İyice bir uyu, beynin bir dinlensin. Sonra etraflıca bir düşünürsün sakin sakin.

Söylemesin zaten ya. Ne gerek var? Cinsel geçmişi olmamasına rağmen böyle adamları zevkine eze eze şutlayan kadınlar biliyorum. Ama Ayşenur epey meraklı. Evlensin de görsün ne diyim.

Açığa çıkmaz diyemem, eşim yeni evliyken bir raporumu incelerken tüm e nabızımı ve hareketleri gördü ve bana dedi ki bekarken hiç hastahaneye gitmedin mi sen( doktor muayene kayıtlarım azdı evlendikten sonra çok gitmiştim sadece ) bu detaya bile dikkat etmişti, bekarken maşallah kolay hasta olmazdım ama evlenince mecbur doğum vs çok gittim , eşin mutlaka birgün görür bi şekilde...

Ben hastaneden çıkmadım bekarken, şimdi gına geldi gitmiyom hep depresyonları evde atlatıyorum ahahah.

Söylemesin zaten ya. Ne gerek var? Cinsel geçmişi olmamasına rağmen böyle adamları zevkine eze eze şutlayan kadınlar biliyorum. Ama Ayşenur epey meraklı. Evlensin de görsün ne diyim.
Adamı tanımıyoruz, karakterini bilmediğimiz için bu konudaki görüşü ne bilmiyoruz.
Fakat riske girmeye gerek görmüyorum ben. Çünkü kötü şeyler olabilme ihtimali çok fazla.

Ben hastaneden çıkmadım bekarken, şimdi gına geldi gitmiyom hep depresyonları evde atlatıyorum ahahah.
Ben de evlendikten sonra bir depresyondan çıkıp diğer depresyona koşuyorum ah kaygısız başım ah bekârlığım Hele şimdi bir diş çıkarma faslımız var ki ana kız depresyon yıldızı olduk

Evlenmeden boyle seylerin olmasi bana gore hos gelmiyor cunku bu duruma onem veren erkekler olabiliyor ama sorsak erkekler bakir degil olan hep kadina oluyor
Bence soylemeniz gerek yorumlarda hpv ile ilgili bir durumda var negatif bile olsa karsi tarafin bilmesi gerek
Siz erkek olsaniz bu duruma onem verir miydiniz? Karsi tarafin size soylemesini soylememesini mi isterdiniz bunu da sorun kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…