Saç Rengi ve Saç Boyama Bakırdan Koyu Küllü Kumrala Dödüm Kızlar !!

ya bnde çok beğendm çok yakışmış canım :) kahve renginn üstüne de tutar mı acaba bu renk :SSSSS

canım yıpranmayı bile geçtim yeterki açık kumral saçım biraz daha açılsın ama diplerim turuncu olmasın isityorum lorealde olmaz inşallah palette boıyuyorum ama oda rengini açmıyor
canım bence yanlış yapıyorsun saçlarının sağlığı daha önemli,en güzel rengi tuttursan ama saçın yıpranmış uçlarıçatal çatal,fırça gibi birgörüntü olduktan sonra renk değil o kötü görüntü göze çarpar,bence saçına zarar vermeden rengini açmaya çalış bakımını yap mutlaka sonra pişman olmaman için uyarmak istedim canım

çok hoş olmuşş cnmm:lepi:
güle güle kullanopuyorumnanaktan

Canım çok yakışmış maşallah
Fakat ışıktan mı açık kumral gibi görünmüş sanki.
Birde bakırın kızıllığını tamamen kapatmış kaç kutu boyayla ve hangi marka ile boyadın öğrenebilirmiyim?

Canım çok yakışmış maşallah
Fakat ışıktan mı açık kumral gibi görünmüş sanki.
Birde bakırın kızıllığını tamamen kapatmış kaç kutu boyayla ve hangi marka ile boyadın öğrenebilirmiyim?

Canım baya koyu bi renk olmuştu ama zamanla aktı tabi. Loreal excellence küllü kumral iki tüple ..

cnm öncelikle çok güzel olmuş çok yakışmış. loreal boya üstüne tutmuyor diye okumuştum bi yerde ama gayet de güzel tutmuş :kahve:

canım bende bakırın üstüne bu saç rengini yapmayı düşünüyorum fakat nası bi renk elde ederim ilk yapmada koymu oluyor akınca bakırlık çıkıomu peki?

ılk boyama aktıktan sonra hafif bakırlıklar ortaya çıkıyo ikinci boyamada kapanıyo kayboluyo tamamen. Çok koyu olmuyo gayet hoş bi renk oluyo akmış halide avatarımdaki gibi canım.

Back