canım yıpranmayı bile geçtim yeterki açık kumral saçım biraz daha açılsın ama diplerim turuncu olmasın isityorum lorealde olmaz inşallah palette boıyuyorum ama oda rengini açmıyor
Küllü tonlarda turunculaşma olcağını sanmıyorum cnm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yıpranmayı bile geçtim yeterki açık kumral saçım biraz daha açılsın ama diplerim turuncu olmasın isityorum lorealde olmaz inşallah palette boıyuyorum ama oda rengini açmıyor
ya bnde çok beğendm çok yakışmış canım :) kahve renginn üstüne de tutar mı acaba bu renk :SSSSS
canım bence yanlış yapıyorsun saçlarının sağlığı daha önemli,en güzel rengi tuttursan ama saçın yıpranmış uçlarıçatal çatal,fırça gibi birgörüntü olduktan sonra renk değil o kötü görüntü göze çarpar,bence saçına zarar vermeden rengini açmaya çalış bakımını yap mutlaka sonra pişman olmaman için uyarmak istedim canımcanım yıpranmayı bile geçtim yeterki açık kumral saçım biraz daha açılsın ama diplerim turuncu olmasın isityorum lorealde olmaz inşallah palette boıyuyorum ama oda rengini açmıyor
Canım çok yakışmış maşallah
Fakat ışıktan mı açık kumral gibi görünmüş sanki.
Birde bakırın kızıllığını tamamen kapatmış kaç kutu boyayla ve hangi marka ile boyadın öğrenebilirmiyim?
avatardaki kendi resmin mi? o renk süper