Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğal çok hoş olmuş canım güle güle kullan...opuyorumnanaktan
Hangi boyayla boyadın koyuda olmamış bence çok güzel...
canım kendın mı boyadın sacını hangı marka boyayla boyadın cok guzel olmus gule gule kullan tatlımSağolun kızlar ya içimi rahatlattınız :) Bakırı bende çok seviyodum ama çok zorladı çok uğraştırdı beni o renk
tam benim istediğim renk canım bende bakırdan bu renge dönmeye çalışıyorum
sanada çok yakışmış bence. kaydirigubbakcemile5
tek seferde tamamen kapattımı canım yoksa bir kaç kere boyadıktan sonramı bu rengi elde ettin bende boyayacağımda :lepi:
canım bende sarı isityorum saçım açık kumral boyalı güya ama seninkinden bi rton daha açık bendemi loreal alsam ne kadar güzel döndürmüş birdenbire rengini bende küllü sarıda karar kıldım ama markada kararsızdım çoğu koleston diyordu ama ben galiba loreal alıcam
Kesinlikle loreal excellance canım. Ben şimdiye kadar kolestona paletteye boyadığım için çok pişman oldum. Boyayı yapmadan önce kutunun içinden çıkan saç besleyici serumunu sürüyosun saçına sonra o saçın üstüne boyayı uyguluyosun ne yıpranma oldu bende nede dökülme hatta diğer boyaların aksine yumuşacık yaptı saçlarımı zemuszemus