Saç Rengi ve Saç Boyama Bakırdan Koyu Küllü Kumrala Dödüm Kızlar !!

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Birden özüme dönmek çok mutlu etti beni kaydirigubbakcemile3 ama çok mu koyu olmuş kızlar ya daha sonra uçlara az az sarı attırmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
fıstık gibi olmuşsun yoooooo koyu değil zaten akmaz mı zamanla. Biraz böyle kullan sonra uçlara sarı balyajlar attırırsın. Güzel günlerde kullan

cnm bakır halınde guzeldı sımdıde guzel olmusun gule gule kullan uclarada sarı atırırsan bıraz daha hos olabılır

Sağolun kızlar ya içimi rahatlattınız :) Bakırı bende çok seviyodum ama çok zorladı çok uğraştırdı beni o renk

Çok doğal çok hoş olmuş canım güle güle kullan...opuyorumnanaktan

Hangi boyayla boyadın koyuda olmamış bence çok güzel...

çok yakışmış bu renk çok beğendim güle güle kullan

çok hoş ve doğal olmuş. bende imrendim valla. bu tonu düşünüyordum.gayet güzelmiş.

tam benim istediğim renk canım bende bakırdan bu renge dönmeye çalışıyorum
sanada çok yakışmış bence. kaydirigubbakcemile5
tek seferde tamamen kapattımı canım yoksa bir kaç kere boyadıktan sonramı bu rengi elde ettin bende boyayacağımda :lepi:

tam benim istediğim renk canım bende bakırdan bu renge dönmeye çalışıyorum
sanada çok yakışmış bence. kaydirigubbakcemile5
tek seferde tamamen kapattımı canım yoksa bir kaç kere boyadıktan sonramı bu rengi elde ettin bende boyayacağımda :lepi:

İlk boyamada bu kadar kapandı canım.

canım bende sarı isityorum saçım açık kumral boyalı güya ama seninkinden bi rton daha açık bendemi loreal alsam ne kadar güzel döndürmüş birdenbire rengini bende küllü sarıda karar kıldım ama markada kararsızdım çoğu koleston diyordu ama ben galiba loreal alıcam

canım bende sarı isityorum saçım açık kumral boyalı güya ama seninkinden bi rton daha açık bendemi loreal alsam ne kadar güzel döndürmüş birdenbire rengini bende küllü sarıda karar kıldım ama markada kararsızdım çoğu koleston diyordu ama ben galiba loreal alıcam

Kesinlikle loreal excellance canım. Ben şimdiye kadar kolestona paletteye boyadığım için çok pişman oldum. Boyayı yapmadan önce kutunun içinden çıkan saç besleyici serumunu sürüyosun saçına sonra o saçın üstüne boyayı uyguluyosun ne yıpranma oldu bende nede dökülme hatta diğer boyaların aksine yumuşacık yaptı saçlarımı zemuszemus

Kesinlikle loreal excellance canım. Ben şimdiye kadar kolestona paletteye boyadığım için çok pişman oldum. Boyayı yapmadan önce kutunun içinden çıkan saç besleyici serumunu sürüyosun saçına sonra o saçın üstüne boyayı uyguluyosun ne yıpranma oldu bende nede dökülme hatta diğer boyaların aksine yumuşacık yaptı saçlarımı zemuszemus

canım yıpranmayı bile geçtim yeterki açık kumral saçım biraz daha açılsın ama diplerim turuncu olmasın isityorum lorealde olmaz inşallah palette boıyuyorum ama oda rengini açmıyor

Back