Bakir erkek tecrübesiz =(

Sen erkek arkadaşınla tam bişeyler yaşamadan tatmin etsin istiyorsun:44:
Ama adam bakirmiş
Demekki istemedi, istemek zorunda mı?
Öpüşürken acemi filan demişsiniz
O sizin daha önce yaşamış olduklarınızı biliyor mu? Dini bütünse kabul etmez sanki
Bence olmaz sizin işiniz

valla canım bu konuda herkesin kendi istediği gibi istemeyeceğini düşünebilen bir adam. istemek zorunda tabki değil. hatta hep kadınlardan beklenen bekaretin yanlış olduğunu erkeklerinde bakir kalabilmeleri geerektiğini düşünmesi benim çok hoşuma gidiyor. Bu konuyu ona hiç yasıtmazsam ki yansıtmıyorum sadece burada kız kıza konuşalım istedim =/

konuyla alakasız ama söylemeden edemicem.konu cinsellik olunca aşağıda bakıyorum 50 kişi okuyo yazıyo konu başka daha manevi daha zor bi durumken 10u geçmiyo okuyan sayısı "abaza" bi toplumuz vesselam...

Ben anlamadım
Sanki uyuşturucu bağımlısı gibi bahsediyorsunuz

Eee ne olmuş ?
Öyleyse daha iyi değil mi?

konu sahibi arkadaşım biraz bana tuaf geldinn.yaşını merak ettim???okuyup okumadığını ne iş yaptığını??

2012 aralık 24de boşanmışbi erkekle sevgili oldunu yazmışsın topik açmışsın.bu ne hız akrdeşim 1 2ayda ayrılıp yeni bakir bi sevgili bulup öpüşme safalarına geçmen ilginçç??bence sen hayatından memnun değilsin arayış içindesin

Yani bana da garip geldi bu durum..

Bana kalırsa birbirinize göre değilsiniz.

Bakirlik ayrı şey öpüşmekte tecrübesiz olmak ayrı şey.

Bir de insan ne kadar tecrübesiz olursa olsun gerek cinsellikte gerek öpüşmekte duygu ve dürtüleri ile hareket eder.

Yani bence senin ona karşı hissettiğin arzu, adamda sana karşı yok.

Yoksa seninle öpüşürken, elini öperken bile o sıcaklığı hissederdin.

Bu da çok büyük bir sorun bana kalırsa.

Senin de anlatmak istediğin cinsel yönden tatmin değil, arzuyu hissetmek yanlış anlamadıysam ?

valla çok arzulu hatta bazen nefesi kesiliyor korkuyorum. sıcaklığını hissediyorum ama mesela boynumdan öpüyor o anın büyüsüyle kaptırmam lazım ya kendimi birden ıyy napıyorsun ya diyorum içimden. bütün arzum kaçıyor.

özel olucak . lütfen rahatsız olmayın sorumdan. siz kaç yaşında evlenmiştiniz?

ben 21 eşim 29 yaşındaydı. Eşimde tamamiyle tecrübesizdi. Yaşla bir alakası yok bunun.
Gelin görünki 15 yaşında kütaj yapanların sayısı her geçen gün artıyor.

​29 yas ve bakır ıyıymıs de pek memnun degılsınız gbı geldı bana

konu sahibi arkadaşım biraz bana tuaf geldinn.yaşını merak ettim???okuyup okumadığını ne iş yaptığını??

2012 aralık 24de boşanmışbi erkekle sevgili oldunu yazmışsın topik açmışsın.bu ne hız akrdeşim 1 2ayda ayrılıp yeni bakir bi sevgili bulup öpüşme safalarına geçmen ilginçç??bence sen hayatından memnun değilsin arayış içindesin

bu açtığım konuya yorum yaparsan sevinirim canım. eskiden bahsetmek istemiyorum gerçekten :(

konuyla alakasız ama söylemeden edemicem.konu cinsellik olunca aşağıda bakıyorum 50 kişi okuyo yazıyo konu başka daha manevi daha zor bi durumken 10u geçmiyo okuyan sayısı "abaza" bi toplumuz vesselam...

bend etam bunu yazacaktımmm.cinselliğe aç bi toplumuzz resmen:1:

O adamla siz denk değilsiniz.
İstediklerini ona belli edebilrsin.Yaşamak isterse yaşarsınız...

cidden 50 kişi :52: birde neden cinsel içerikli konular var deniyor.. ama okuyan çok, neden olmasın :1: neyse konuyu saptırmayayım :)

bu zamanda böyle temiz erkek bulunmaz şanslsın ne güzel sen ögretiver sevişmeyi felan hahahha :))

ben 21 eşim 29 yaşındaydı. Eşimde tamamiyle tecrübesizdi. Yaşla bir alakası yok bunun.
Gelin görünki 15 yaşında kütaj yapanların sayısı her geçen gün artıyor.

bende 22 yaşımdayım canım. arzulu bir kadın değilim pek. sadece yaşamak istemediğim şey tiksinti.

siz bu konuda bilgilisiniz herhalde çünkü insan ilk deneyımı olsa karşısındakı ıyımı öpüşüyor kötümü anlamaz onada öğretın hem sevaptır hem sorun ettiğiniz şeylerde çözülür

Konu sahibi arkadaşım , ben seni anlamadım .
Ne istediğini yani.
Ne diyelim sana ?
Tecrübesi sen ol , koş, öğret , bunu mu diyelim ?

dinen değil eminim yoksa adam şimdide yapmaz evlenelim öyle der.ama cesaret edememiştir yapmamıştır, korkmuştur ,güvensizdir veya vücudunda bi UZVUNDA :26:kusur vardır kompleks yapmıştır gösterememiştir vs..vs..ama bence artık arkadaşla bu işi yapmayıda niyetine koymuş gibi ki konu sahibesi arkadaş tecrubeli duruyor gibi geldi ...eğer dinen yapmadıysa sende adamı yoldan çıkarma günaha girme

Back
X