neden ki
en son ilk okulda yaptığım tripler tavırlar bunlaryaaa...
30yaş kaç??
neyyy
ağlayıp eşimi yola getiriyom...en son ilk okulda yaptığım tripler tavırlar bunlar
Özür dilerim birden aklıma geldi dayanamadımya dalga geçme yaf.. ağlarım
işi çözmüşsün sen bravoağlayıp eşimi yola getiriyom...
sennnnn bana hiç yardım etmiyon diyom. azcıkta ağlamaklı bir ses.. eşim peşimde.. hadi işler ona kaldı..
Sen bizi mi trollüyosun ?ağlayıp eşimi yola getiriyom...
sennnnn bana hiç yardım etmiyon diyom. azcıkta ağlamaklı bir ses.. eşim peşimde.. hadi işler ona kaldı..
troll deme ağlarSen bizi mi trollüyosun ?
şaka yapıyom kız,,,Özür dilerim birden aklıma geldi dayanamadım
çok kötüsün.. ağlarım ama..işi çözmüşsün sen bravo
buda kk dekilere güzel bir örnek olsun
ama sırrını açık ettiğin için burada artık ağlasan sızlasan da sert yorumlar alırsın bilesin
kimse yemez artıkgözünün yaşına bakmaz
ya sormaa insan kahroluyor bir ümitle konuştuğu insandan böyle şeyler görünce :)
aynen ona da söyledim bunu ergenlikte takılmışsın dedim. bekaret sana fayda değil zarar vermiş gibi görünüyor dedim. ne desek boş adam bu işte değişmez.
o ne kız.... trol değil. ben betulSen bizi mi trollüyosun ?
agresifim kompleksliyim ama perdelerimi kaldırdığımda kedi gibiyimçok kötüsün.. ağlarım ama..
eşinize kedi gibi olcanız kızlar...
valla banada hep öyle denk geldi. genelde öyle sapıklar en sonunda kuruyup gidiyorarayıp duruyor :/ cevap vermiyorum tez zamanda vazgeçer inşallah.
millet hayatının aşkını buluyor benim karşıma sapık çıkıyor peh.
benim eşimde bekaret konusu çok kafaya taktı. evlenceğimiz gün inş çok kanar dedim. evlendik adet dönemime kadar her yaptığımızda geldi.. öle böle bi kan değildi. şar diye boşalıyodu. oy allahım çok korkmuştum. 1,5 senelik evliyiz. hala daha saklıyom o bezi.