- 30 Haziran 2013
- 21.181
- 16.780
kesınlıkle yoksa ben bakırım dıye tutturmazdı kendı yemiştir her haltı ama helal süt emmiş adriana lima arıyodur 28 yıldırRecep ivedik misali 28yilin patlamasini yapacak arkadas bence cogu kez tek,gecelik iliskisi,ol mustur hastalikli olma ihtimalide yuksek bence kacin
kesınlıkle yoksa ben bakırım dıye tutturmazdı kendı yemiştir her haltı ama helal süt emmiş adriana lima arıyodur 28 yıldır
hıhhh erkek düsmanı olamam az kaldı zaaaarAynen erkek milleti ne olck iste..
hıhhh erkek düsmanı olamam az kaldı zaaaar
Çeyizine derdim ama, malum o dönem de geçmişNiye saklıyorsun? Napacan ki o bezi?
İcraat olmayinca dile vurmuş deme ki28 yaşında biriyle tanıştım. İlk etapta gayet hoş görünüyor iyi bir işi var çalışkan ve sorumluluk sahibi bir tip ama biraz konuşunca oldukça maço yaklaşımları var.
En önemlisi ise bekaret konusunu fazla kafaya takıyor. Kendisinin bu durumunu açıkça ifade ediyor. Benim bu konuda bir sıkıntım yok ama bu abartısı beni rahatsız etti. Ve pek çok zaman konuyu cinselliğe bağlayabiliyor. Hatta yeni tanışmamıza rağmen laubali alaycı bir şekilde sözde espriler bile yapıyor.
Bu sebeple ben kendisi hakkında pek hoş düşünmedim. Kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz ?
yok hayır değil. böylesi çok malesef.merhaba birsey sorcam aynı bu tarz biri ile benimde başım bela da da yaşı bile uyuyor gerçi ben görüşmüyorum ama ayda bir mesaj atıyor maço benimkide sözde ama arayınca kırıtarak selammmmmmmm diyor bende aleyküm selam diyorum :) erkek kuaförü mü bu kişi olurmu olur belki aynı kişiden bahsediyoruzdur.
sapık uzmanımısın pampa ne hoşRecep ivedik misali 28yilin patlamasini yapacak arkadas bence cogu kez tek,gecelik iliskisi,ol mustur hastalikli olma ihtimalide yuksek bence kacin
erkekler bekaretle övünmez gerçekten. zaten ''beni bir şey bilmiyor sanma haa çok biliyorum'' triplerine girdi. bence gerçekten öyle. hatta erkektir yapar diyenlere kızıyor kendince.Simdiye kadar bakir erkeklerde dahil hic bir erkegin gögsünü gere gere ben bakirim demesini duymadim.
Erkekler icin gurur meselesi kimisi 12 yasinda bakir olmaktan ciktim bile diyebiliyor.
Ama evlenecegi kadin el degmemis olacak baska bir erkekle opusmus olmasini bile hazmedemeyenler var.
Hele ki bakir bi adamin (sayet gercekten bakir ise) bi kadinla diyalogunda ikide bir bu konulara girmesini anlayamadim
Tipi kesin boyle biseydiriki tel sacina limon falanda sürÿordur
yok hayır değil. böylesi çok malesef.
sapık uzmanımısın pampa ne hoşyok bence bu gerçekten bakirdi. sebebi de cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı takıntılı olması.
erkekler bekaretle övünmez gerçekten. zaten ''beni bir şey bilmiyor sanma haa çok biliyorum'' triplerine girdi. bence gerçekten öyle. hatta erkektir yapar diyenlere kızıyor kendince.
işte o noktada çok yanılıyorsun. çocuk dışardan bakınca çok hoş. yakışıklı. gür ve hoş saçları var. tarzıda fena değil. yapılı. biraz da kas çalışmış sanırım. kollar omuzlar falan çok kızı baştan çıkarır. ve bu çocuk thy çalışıyor. iyi kazanıyor. ayrıca da dünyayı geziyor. envai çeşit kızla takılır istese. çocuk hep evlenmeyi istemiş anladığım kadarıyla. ama evlenememiş kızlar bunu tanıyınca kaçıyordur benim gibi haklı olarak. tanımadığım kişilerle cinsel ilişkiyle hastalık bulaşacak düşünecesine sahip. ki haksız da değil. kız arkadaşıyla yaşayacak bir hayat tarzına sahip değil öyle yapacağına evlenir.
ayrıca kızlar bu devirde erkekler bal gibi de bakir kalıyor. sandığımız gibi değil o işler. çünkü amaç zevkse eğer. adam bunu sanal yolla filmle videoyla çok rahat bir şekilde giderebiliyor. bir tıkla inanılmaz şuh kadınlara ve fantazilere ulaşıyor adam haliyle gerçeği için emek vermeye ve risk almaya gerek görmüyor. nasıl olsa bir gün evleneceğim diye düşünüyor. yani olayın bir de bu yönü var. tabi o süreçte de iyice sapık bir forma girebiliyor gördüğümüz üzere.
Boyle bilgisiz erkekler cok deneyimsiz demiyorum. Hayatta sadece namus namus diye bekarete onem verirler ne malum kendisinin oyle pak oldugu. Bugun bakire biriyle evlenmek icin kendini pak gosterenler yarin koyunlarina baska hatunlari atiyorlar. Hanimlarininda haberi cogunlukla olmuyo28 yaşında biriyle tanıştım. İlk etapta gayet hoş görünüyor iyi bir işi var çalışkan ve sorumluluk sahibi bir tip ama biraz konuşunca oldukça maço yaklaşımları var.
En önemlisi ise bekaret konusunu fazla kafaya takıyor. Kendisinin bu durumunu açıkça ifade ediyor. Benim bu konuda bir sıkıntım yok ama bu abartısı beni rahatsız etti. Ve pek çok zaman konuyu cinselliğe bağlayabiliyor. Hatta yeni tanışmamıza rağmen laubali alaycı bir şekilde sözde espriler bile yapıyor.
Bu sebeple ben kendisi hakkında pek hoş düşünmedim. Kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz ?
ben de senin gibi düşünüyorum tecrübesiz olması benim için artı. her ne kadar erkekler zihnen asla bakir olmasa da. tenine başkasının değmemiş olması benim için daha iyi ve aile hayatını özel görmesi de benim için çok önemli bir artı hatta olmazsa olmaz. bekarete önem vermesi noktasında sıkıntı yok mesele bunu baştan beri saplantıymiş gibi sürekli dillendirmesi.Bakir olmasi gerçekse eğer benim için artıdır.
Kendini eşine saklayan birinin bekarete önem vermesi de en doğal hakkıdır.
Ama bunu rahatsız edecek şekilde dillendirmek hoş değil, bir de daha yeni tanismisken cinsellige dokunan espriler de itici.
Ben eğer hoslanmissam açık ve net olurdum.
Bu konuşmaların ban böyle düşündürüyor itici geliyor derdim. Ve kendisini doğru ifade etmesi için gerekli zamanı tanırdım.
Dogru adam ergenligi atlatamamis. Ve ailesinden ve cevreden gordugu duydugu gibi bekaret bekaret diye tutturmasida sacma bi bayanla bu konulurmu hemen. Sen o insani seviyorsan saygi duyuyorsan onun hic bi seyi evlenmis ayrilmis yada daha once iliski yasamiz bunlari gozun bile gormez.hoş görmem yol veririm..ergenliği atlatamayan biriyle uzak olmak gerek.
ayrıca kızlar bu devirde erkekler bal gibi de bakir kalıyor. sandığımız gibi değil o işler. çünkü amaç zevkse eğer. adam bunu sanal yolla filmle videoyla çok rahat bir şekilde giderebiliyor. bir tıkla inanılmaz şuh kadınlara ve fantazilere ulaşıyor adam haliyle gerçeği için emek vermeye ve risk almaya gerek görmüyor. nasıl olsa bir gün evleneceğim diye düşünüyor. yani olayın bir de bu yönü var. tabi o süreçte de iyice sapık bir forma girebiliyor gördüğümüz üzere.
Yoh gobekliler candirAdonisli erkekler candir diyor ve kaciyorum
Sosyolog musunuz :)
Şu anlattığınız paragraf baştan sona kendinizi ikna etmek için yazdığınız şeylerden ibaret.
Bu devirde erkekler bakir falan kalmıyor.Yok öyle bir genelleme ha zaten genelleme yapacaksanız da illa ki istatistiklere bakın.Ben lise öğretmeniyim bu olayların başlama yaşı 15-16.Hadi bunu geçelim.
Sanal alemden zevk olayını çözdüklerini anlatmaya çalışmışsınız bu çok saçma hiçbir kadın/erkek sapık -sapkın değilse gerçek bir ilişki imkanı varsa sahtesini tercih etmez.Emek vermek doğru risk almak yanlış ifade burada.İleride anlarsınız açık açık yazmayayım artık bunu.
Bence siz çoktan ikna olmuşsunuz ve kim ne derse desin son kararınız bu beyle ilişkiye şans tanımak olacaktır diye düşünüyorum.