Bakir Ama Sapık Erkek

ahaha diyebilirdi aslında ''benim çocuk tüp bebek aşkım el değmeden yaptım''

Psikolojik savunma mekanizması... Toplumdan gizlediği sapkın fikirlerini, makul bir sebeple maskeleyip normal bir düşünceymiş gibi başkalarına aktarmak!
Adamın aklı fikri cinsellikte belli ki. Hayatı bunun üzerine temellendiren insanlardan hiç haz etmem ben. Tamam cinsellikte diğer fizyolojik ihtiyaçlar gibi bir ihtiyaç. Mesela açlık gibi, ama fazla yersek ne oluyoruz? Obez. E bu işi de abartırsak nolur, sapık oluruz. Bilmem anlatabildim mi?

e salla gitsin niye ugrasiyosun

arayıp duruyor :/ cevap vermiyorum tez zamanda vazgeçer inşallah.
millet hayatının aşkını buluyor benim karşıma sapık çıkıyor peh.

Bana gore itici bi erkek, oldum olasi haz etmemisimdir akli şeyinde erkeklerden. Bi de bekareti ölüm kalim meselesi gibi goruyormus, bu zihniyetin yok olmasi lazim ya.
benim eşimde bekaret konusu çok kafaya taktı. evlenceğimiz gün inş çok kanar dedim. evlendik adet dönemime kadar her yaptığımızda geldi.. öle böle bi kan değildi. şar diye boşalıyodu. oy allahım çok korkmuştum. 1,5 senelik evliyiz. hala daha saklıyom o bezi.

işte ben böyle bir evliliğe gelemem.
kanaması olmayan insanlarda var ne olacak öyle bir durumda ? kesecek mi kadını çatır çatır.
ayrıca insan güvenmediği insanla evlenmesin zira zar bile bi seferlik, ileride ne olacak sana güvenmesi için hep bir kanıt mı lazım. bu kafa bana göre değil.

Niye saklıyorsun? Napacan ki o bezi?

Bu adamlar ne rahat ya hiç utanma, sıkılma yok.

bende hos seyler dusunmezdım..
gorusmeyı keserdım acıkcası

Girmek benim işim mii
12 yaş ergen muhabbeti yapıyor kazık kadar adam.

annemde saklamış. sakla dedi. gelinliğimin içine koydum kaldırdım... eşim bilmiyo bile...
Bi de nolur sen yapma bari kızına, sakla falan deme. Oğlunu da oluk oluk kan akmazsa o kızdan hayır gelmez diye yetiştirme. Bilinçli nesillere anne baba olalım, gelinliğinin içine kanlı çarşafını koyup saklayan bi nesile değil. Yanlış anlama sana suç bulmuyorum tamamen yetiştirmeyle alakalı, öyle görmüşsün uygulamışsın senin bi hatan yok ama bazı zihniyetler değişmeli artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…