- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.323
11 Şubat Japonya'nın ulusal kurtuluş gününde bayrak niyetine balkona asacak herhaldeNiye saklıyorsun? Napacan ki o bezi?
11 Şubat Japonya'nın ulusal kurtuluş gününde bayrak niyetine balkona asacak herhalde
28 yaşında biriyle tanıştım. İlk etapta gayet hoş görünüyor iyi bir işi var çalışkan ve sorumluluk sahibi bir tip ama biraz konuşunca oldukça maço yaklaşımları var.
En önemlisi ise bekaret konusunu fazla kafaya takıyor. Kendisinin bu durumunu açıkça ifade ediyor. Benim bu konuda bir sıkıntım yok ama bu abartısı beni rahatsız etti. Ve pek çok zaman konuyu cinselliğe bağlayabiliyor. Hatta yeni tanışmamıza rağmen laubali alaycı bir şekilde sözde espriler bile yapıyor.
Bu sebeple ben kendisi hakkında pek hoş düşünmedim. Kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz ?
hatıraNiye saklıyorsun? Napacan ki o bezi?
haklısın. atamadımda ...Bi de nolur sen yapma bari kızına, sakla falan deme. Oğlunu da oluk oluk kan akmazsa o kızdan hayır gelmez diye yetiştirme. Bilinçli nesillere anne baba olalım, gelinliğinin içine kanlı çarşafını koyup saklayan bi nesile değil. Yanlış anlama sana suç bulmuyorum tamamen yetiştirmeyle alakalı, öyle görmüşsün uygulamışsın senin bi hatan yok ama bazı zihniyetler değişmeli artık.
Ya ne bileyim, eşinden aldığın ilk çiçeği kurutup saklarsın, nişan kurdeleni saklarsın, ilk buluşmada giydiğin kıyafeti saklarsın da kanlı bez neden saklanır?hatıraçocuklarına gösterecek heralde
ya öle deme. ağlarımhatıraçocuklarına gösterecek heralde
ya sormaa insan kahroluyor bir ümitle konuştuğu insandan böyle şeyler görünce :)Girmek benim işim mii
12 yaş ergen muhabbeti yapıyor kazık kadar adam.
Satsan kimse almaz şeker, at gitsinhaklısın. atamadımda ...
ne yapcağımı bilmediğimden öle saklıyom.
atayımmı satayımmı.
bilmiyorum ya... sardım ben onu kaç kat.. atsam atamadım satsam satamadım.Ya ne bileyim, eşinden aldığın ilk çiçeği kurutup saklarsın, nişan kurdeleni saklarsın, ilk buluşmada giydiğin kıyafeti saklarsın da kanlı bez neden saklanır?
ya annem sorarsa...Satsan kimse almaz şeker, at gitsin
haklısın. atamadımda ...
ne yapcağımı bilmediğimden öle saklıyom.
atayımmı satayımmı.
ya dalga geçme yaf.. ağlarım11 Şubat Japonya'nın ulusal kurtuluş gününde bayrak niyetine balkona asacak herhalde
neden kiya öle deme. ağlarım
yaaa...önce elde yıka sonra at makineye
yaş kaç??ya annem sorarsa...
Annen niye sorsun ki? Zaten evlenmişsin yuvanı kurmuşsun, bitmiş gitmiş. Hayatın boyunca ispat diye saklayacak mısın?ya annem sorarsa...