Bakir Ama Sapık Erkek

ayrıca bazı kadınlar bakireliği çok abartır ben evlenince en önemli şeyi verdim bakireliğimi demişti bir kadın kızlarsoruyorda mı ne,bu adamda ben bakirim bak beni kaçırma diye bakirim de bakirim dedi herhalde:KK53: nişanlımın çocuğu vardı kolayını bulsa bakirim diyecekti o derece:KK53::KK53:
ahaha diyebilirdi aslında ''benim çocuk tüp bebek aşkım el değmeden yaptım'' :KK70:

Psikolojik savunma mekanizması... Toplumdan gizlediği sapkın fikirlerini, makul bir sebeple maskeleyip normal bir düşünceymiş gibi başkalarına aktarmak!
Adamın aklı fikri cinsellikte belli ki. Hayatı bunun üzerine temellendiren insanlardan hiç haz etmem ben. Tamam cinsellikte diğer fizyolojik ihtiyaçlar gibi bir ihtiyaç. Mesela açlık gibi, ama fazla yersek ne oluyoruz? Obez. E bu işi de abartırsak nolur, sapık oluruz. Bilmem anlatabildim mi?

28 yaşında biriyle tanıştım. İlk etapta gayet hoş görünüyor iyi bir işi var çalışkan ve sorumluluk sahibi bir tip ama biraz konuşunca oldukça maço yaklaşımları var.
En önemlisi ise bekaret konusunu fazla kafaya takıyor. Kendisinin bu durumunu açıkça ifade ediyor. Benim bu konuda bir sıkıntım yok ama bu abartısı beni rahatsız etti. Ve pek çok zaman konuyu cinselliğe bağlayabiliyor. Hatta yeni tanışmamıza rağmen laubali alaycı bir şekilde sözde espriler bile yapıyor.
Bu sebeple ben kendisi hakkında pek hoş düşünmedim. Kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz ?
e salla gitsin niye ugrasiyosun

arayıp duruyor :/ cevap vermiyorum tez zamanda vazgeçer inşallah.
millet hayatının aşkını buluyor benim karşıma sapık çıkıyor peh.

Bana gore itici bi erkek, oldum olasi haz etmemisimdir akli şeyinde erkeklerden. Bi de bekareti ölüm kalim meselesi gibi goruyormus, bu zihniyetin yok olmasi lazim ya.
benim eşimde bekaret konusu çok kafaya taktı. evlenceğimiz gün inş çok kanar dedim. evlendik adet dönemime kadar her yaptığımızda geldi.. öle böle bi kan değildi. şar diye boşalıyodu. oy allahım çok korkmuştum. 1,5 senelik evliyiz. hala daha saklıyom o bezi.

benim eşimde bekaret konusu çok kafaya taktı. evlenceğimiz gün inş çok kanar dedim. evlendik adet dönemime kadar her yaptığımızda geldi.. öle böle bi kan değildi. şar diye boşalıyodu. oy allahım çok korkmuştum. 1,5 senelik evliyiz. hala daha saklıyom o bezi.
işte ben böyle bir evliliğe gelemem.
kanaması olmayan insanlarda var ne olacak öyle bir durumda ? kesecek mi kadını çatır çatır.
ayrıca insan güvenmediği insanla evlenmesin zira zar bile bi seferlik, ileride ne olacak sana güvenmesi için hep bir kanıt mı lazım. bu kafa bana göre değil.

Niye saklıyorsun? Napacan ki o bezi?:KK57:

28 yaşında biriyle tanıştım. İlk etapta gayet hoş görünüyor iyi bir işi var çalışkan ve sorumluluk sahibi bir tip ama biraz konuşunca oldukça maço yaklaşımları var.
En önemlisi ise bekaret konusunu fazla kafaya takıyor. Kendisinin bu durumunu açıkça ifade ediyor. Benim bu konuda bir sıkıntım yok ama bu abartısı beni rahatsız etti. Ve pek çok zaman konuyu cinselliğe bağlayabiliyor. Hatta yeni tanışmamıza rağmen laubali alaycı bir şekilde sözde espriler bile yapıyor.
Bu sebeple ben kendisi hakkında pek hoş düşünmedim. Kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Bu adamlar ne rahat ya hiç utanma, sıkılma yok.o_O

bende hos seyler dusunmezdım..
gorusmeyı keserdım acıkcası

ben de başta inanmamıştım ama bence doğru söylüyor. çünkü bir ergen gibi bu konulardan konuşmak istemesi pek çok şeyi buna bağlaması bir açlığı gösteriyor.
hem erkekler genelde çapkınlıklarıyla övünür.
zaten yapmadım ama bilgisiz sanma beni her şeyi biliyorum demeye çalışmasından biraz da kompleks yaptığını anladım.
kalbe girmekten bahsedince ''ooo girmek benim işim'' diyen adam tabi ki hiç hoş değil ve ben de yolu gösterdim kendisine. ama mesaj atmalar ısrar etmeler falan var şu an kendisinde.

Girmek benim işim mii:KK70::KK70::KK70:
12 yaş ergen muhabbeti yapıyor kazık kadar adam.

annemde saklamış. sakla dedi. gelinliğimin içine koydum kaldırdım... eşim bilmiyo bile...
Bi de nolur sen yapma bari kızına, sakla falan deme. Oğlunu da oluk oluk kan akmazsa o kızdan hayır gelmez diye yetiştirme. Bilinçli nesillere anne baba olalım, gelinliğinin içine kanlı çarşafını koyup saklayan bi nesile değil. Yanlış anlama sana suç bulmuyorum tamamen yetiştirmeyle alakalı, öyle görmüşsün uygulamışsın senin bi hatan yok ama bazı zihniyetler değişmeli artık.

X