Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

hasta numarası yap güzelm ya da beklet boşver bnm ki bi kere 5 saat bekledi garibim gitmedi de eve özlemiş bni

dişçiye gitcem de ya da bugün den biraz yorgun gözük yarında dersin hastamı olcam ne dersin izin istersin:)

cnm bende baktım onlara ama ben alma derim zaten dışarda o fiyata daha iisini bulursun şekerim bide kargo masrafı uff

5 hafta dişçiye gittim kızlar tedavim vardı 5 cumartesiizin istedim gelemedim :)

hem bekletemem kızım ben yazık günah manyak :):):):)

haklısın boşverdim gitti :) eeee kim nereye gidecek ayy ben anlamadım

ben sevgilimle buluşcam bahane bulmam lazım 1.5 saat erken çıkmak için işten

dediğim gibi bugün hasta numarası yap yarında ateşim çıktı falan de izin istte(bende arada bakıyorum kızlar temizlk yapıyorum benmki pazar günü eve gelcek ne kaa pasaklı kız demesin diye dip köşe süpürüp temizliyorum:)

hımmmmm iştennnn 1,5 saat erken.. ben olsam derdim ki eyüp bey yarın erken çıkmam gerekiyor sizin için bi mahsuru yoksa derdim o da bana hayırdır derdi. Aileyle alakalı derdiim gülerdi bende gülerdim tamam yasemin derdi

bizim 2 patron yurtdışında patronun oğlu var oda arkadaşım gibi ondan izin alcam :)

ayy daha ne düşünüyon o zaman gızz elifff kaydirigubbakcemile3

biz sözlüyüz anacum o yüzden o gelir eve ben giderim darısı sizin başınıza(ne temizlik yapıyoru be bi burda bi içerde)

hıııı ohhh valla aamaaa durunnn temmuz ayı bi geçsin dışarda gezmekte neymiş balımla oturalım evde ohhhh. bacım sanada kolay geleee valla işinde pek zor kaydirigubbakcemile3

olu olur inş biz 3 senenin ardında sözlendik bu sene evlencektikte iş bulamadı bu pazar güvenlik sınavına gircek inş alırda sertifikayı bizde uzatmadan evleniriz bzimkiler vermiyor daha iş bulmadan olmaz diyo bende bu gidişle evde kalcam ya yaş oldu 25 pöff

canım gülüm goncam unuturmuyuz gız seni ben temizlk yapıyorum ondan yani arada geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…