Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

ayy kızlar sizede oluo mu bişi sorucam böle biz şimdi 6gndr görüşmüyoruz yoğunluktan dolayı özledn mi dedm çook dedi vala mı falan dedm kızdı inanmıo musun die bn böle bn özlednmi dmeden çok özledm desn falan yoğn zor yazıo mesaj ama bn yazsn istiyorum ilgi istiyorum kızdı banainanmıyosun die zaten hemen barışıoz özür dilerm dedm bnde özür dilerm ded hadi öpüşelm barışalm dedk barıştık

ay qoncamik ya

romantik erkek varmı şu dünyada bnmkide aynısı ben demeden demez gıcık eder beni

gonca sıkma canınııı denildiği gibi ormantik erkek yok anacım :)))))))

gonca benmkide öle kız ben demeden bana bişiy demez ama bilirim beni sevdiğini özlediğini zaten bende sevmem öle canım cicim özledim seviyorum

benmkide uyuyor mışıl mışıl uyusun bakalım aniden ararım bi gıcık olurr uykuda telin çalmasına,:)homurdanır teli kapar yüzüme:)

ay ben dün iş çıkışı bizim burda bi mağazadan gecelik takımı aldım cok ciciydi :)

ay ben bakırköyde kompedan var elif bilir giriyorum oraya çok güzel ciciler var baybidollar falan harika:kedi:

ayy bizde tel hiç kapanmadı ve konuştuğumuzda hep bn kapatırım telefonu öyle alıştırdım bn kapatmıınca kapatamıyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…