Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

Canım ben de beğendim aldıklarını
Avizeni bornoz takımını çaydanlığını daha da çok beğendimopuyorumnanaktan
Vede hayırlı olsun eşyaların
Allah sevdiklerinle kullanabilmeni nasip etsinzemuszemus

yaowwss cnm minimal nevresimleri almışsın, konun kapalıydı, burdan yazayım dedim.

o ilk resimdeki renkli olanı bende çok beğenmiştim, hatta alcaktım ama bu ara çok alışveriş yaptım param kalmadı, bi 3-4 ay sonra tekrar gelmesini beklicem markofoniye cnm.
Senin için çok sevindim çok güzeller.güle güle kullan inşallah.

konumu kilitlemişler :)

Burdan devam edeyim die

sanki annemden azar işitmiş gibi hissettim kendimi konum kapanınca :)

Yorumların için çok teşekkür ederim pinkycim

ınşallah sende tekrar gelidğinde alabilirsin limangoya falanda gelio ordanda takip et :)

Ben kaç aydır bekliorum bugün görünce çok sevindim :)

iyilik yafrum ne olsun sizinle buluşcam diye erkenden kalktım işte gonca tikkat et kız:)

ayyy ne bu dedikodu muhabbet aşkı hayırlı olsun topiğimizz çok güzelmiş bu arada kızlar ii oldu yaowsscummm

ayy bende geldm daha bismillah oturdum dadandık gene ayol ama tırsıyorum burdalar bizim büro bi de küçük yer

gomcam dikkat et:)bende sabah sabah delirdim galiba ev temizliğine başladım şimdi deli bu der dediğiniz duyar gibiyimkafamçokkarıştı arada burayada gelyoom ama sizlere bi tavsiye kızlar,siz siz olun sakın ama sakın sulu elektrik süpürgesi almasyın ezziyet ya suyu koy köpürmesin diye bişy var onu koy güzel koksun diye başka bişiy koyy off offf ben kendime almıcam valla nedir bu aaaaa

kızlarrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bişiy sorcammm sizeeeee sorammmıııııı?????????

işten 12.30 da çıkıorum ama sevgilim 11 de gelcek bi bahane bulup kaçmam lazım kızlar bana bahane türetin :)

ayy bnde dün bi 20 dk görüştüm özlemişimm çok yoğn işleri markete çıkıyorum die çıktı arabaya bindirdi bni gitti

limangoda mink battaniye var sizce alayımmı bilindik marka değil ya tereddütte kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…