Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

moralim çok bozuk herşey ters gidiyor izne ayrılıcam temmuzda herkes istedği tarihte izine ayrılıyor birtek ben isteğimde tarihte izine ayrılamıyorym ben temmuzun 20 sinde izine ayrılmak istiyorum ünki 20 sinde gün paramı alıyorum onlar bana 20 sinden önce tarih yazmışlar parayok nereye gidiyim allah aşkına herşey ters gidiyor herşeyde sorun çıkıyor neden böyle oluyor anlamıyorum.

ya hayatta herkes mi ters olur ya hep neden böle şeyler bizi buluoo neden herkes bizi ezmeye çalışıoo anlamadım ben yaa

aynen doğrı konuştun elifcim bıktım valla herkese iyi davranana davrana aman kalbi kırılmasın aman kötü düşnmesin diye insanlara böyle yaklaştıkca ezmye çalışıyorlar ben buzaman kadar kimseye yapamdım bunu bu saatten sonrada böyle devam eder artık sanırım hep üzülen ve fadarklık yapan olurum

insanın direk işten çıkıp gidesi gelioo bende aynı durumları yaşıorum dün birisi bana bi konuda çok bilmişlik yaptı tam iş çıkış saatinde o zamandır içimde bi sinir felaket

akşam turanla konuştuk 2,5 saat bu arada kızlar :))

cnm sende kendini üzme işte oluo sorunlar bnmde bi sürü sorunum var ama ne yapayım çalışmak zorundayım biliosun

Hımm canım bızım sanırım bu hafta cumartesı tatılmıŞ Ömerı gÖrmeye Çanakkaleye gıtmek ıstıyorum ama kursum var.buaralar Çok ıhıtıyacım var ona bı kere gÖrsem rahatlarım herhalde

cnm eğer fırsatın varsa bence git onu görmek sana çok ii gelecektir eminim bende 1 aydır görmüorum biliosun çok gerginleştirdi bu beni

evet canım gitmek isitiyorum ama geliboluya uçak yok otobüs var otobüs 4,30 saat srüyor saat önemli değil ama
en erken otobüsle gitmem gerek 10:00 gibi orda olmak için oda 9 gibi oluyor orda evdekiere nediycem en erken otobüste 5:30 da essenlerden kalkıyor beni kim götürücek oraya ve evdekilere nediycem

ya goncacım kısmet değilmiş deip kestirmee :))

hiç bi şi imkansız değildir

bence ne yap et bi yalan bul cnm ömer buna değer die düşünerekten

arkadaşında kal falan ama bi şi bul cnm yaa git sevdiğinin yanınaa

kızlar şu an tubayı kekliorum feci inandı hee

msj attım tugba ben biriyle çıkmaya başladım çok yakışıklı çok tatlı dedim

oda gerçekten mi demiş

bende evet çok süper beni çok seviomuş öle dedi bende kabul ettim çıkmayı dedim

ses seda yok şoka girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…