• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

Ya seninde elinde şifresi olsa eminim sende bakarsın güvenmemekle ne alakası var goncacım ya merak ettim baktım

valla benimki askerde bilşyısunuz facesinin msnin şifresi bende çocuk giremiyor ne msn ne face ama ben mutlaka herğün bakarım faceni kimse bişey yazmasada oda yazmasada bakarım ben çocuk askerdeyken imkanı yokken bile bakıyorsam sen haydi haydi bakarsın elifcim dediğin gibi güvenle alaksı yok sadece merak:)

zehracım sordum turana bu numara kim aşkım dedim oda şimdi hatırlamıorum askım sonra bakcam dedi tabi ben bu işin peşini bırakmam ama ona belli etmiorum durup dururken sorun çıkmasın diee

face msn sorun değil de o kadr ayrıntı saçma geldi bana biraz ama doğru şifre falan bilsem laf olsun die bnde bakarım:D

gecenin dördünde her kime mesaj attıysa ben öğrencem onu kafaya koydum öğlen vakitlerinde de başka numaralara msj atmış ama pek sorun değil bnm için gece önemli :))

bizim hattımız turkcell

turkcelin web sitesinde web şifre ile giriş var hattın web şifresi ile sonra orda kullnım detayları var ordan görüosun

yok cnm ben facemi kapatıorum turan pek sevmio bnm facemin olmasını tatsızlık çıkmasın die kapatcam yakındaa

kendime aldım canm şimdi şifrede eskileri göstermiyo galiba telefonda olanları mesela şimdi mesaj atsam telefondan burda gözkcek mi??

cnm bak şimdi şifreyi aldıysan

turkcell.com.tr ye gir

orda bireysel işlem var ordan giriş yap sonra hat işlemlerinde kullanım detyaları var ordan bakabiilirsin

hani koskocaman bireysel kurumsal yazıo ordan dimi bi de ordan nereye tıklıyoruz direk tıklayınca bişi istemiyo ki?

Back