günaydın kızlar
malum bugün ülkemiz için çok kötü bi gün şerefsz israilin yaptığı affedilemez.Kızlar rica ediorum aşağıda ki yazıyı dağıtmaya çalışalım
ışte ısrail'in Malları/Ürünleri..
--------------------------------------------------------------------------------
ACE - ALDAYS - ALGıDA - ALO - ALORKO - ARıEL - AXE - BALLERıNA - BARCLAY - BIBO - BLENDAX - BRUT - CALVE -CAPPY - CARREFOUR - CARTEDOR - CARUSUN - CHESTERFIELD - CIF -CLEAR - CNN - COCACOLA - CORNETTO - DANONE -DISNEY - DOMESTOS - DOVE - DUNHILL - ELıDOR - FANTA - FEBREZE - HR ORGINS - IBM - IMPULSE - IPANA - JACOBS - JOHNMON - KENT - KITKAT - KIWI - KLEENEX - KNORR -KOMıLı - KOROPLAST - KRAFT - LEGGS -LEVER - LıPTON -LM - LOREAL - LUX - MAGGI - MAGNUM - MARLBORO -MAX - MAXWELL - MC DONALDS - MILKA - MıS - NESCAFE - NESQUIK - NESTLE - NOKIA - OLD SPANAC - OMO - ORGANıCS - ORKID - PALLMALL - PANTENE - PARLIAMENT -PRIMA - PRINGLES - PROFILO - REJOICE - REXONA - RıNSO - SALEM - SANA -SARALLE - SCHWEPPES - SENSUN - SıGNAL - SOLERO -SPRITE - SUAVE -TANG - TIMOTE - TURKUAZ -UNIPRO -VAKKO - VARTA - VıECNETTA - VıM - WINSTON -YUMOŞ
bu mallardan her alışnızda bir masumun hayatı ellerinden kayıyor ,lütfen bu malları kullanmayalım!!
Nablus’taki Necah Üniversitesi Siyasi Bilimler Profesörü Abdüssettar Kasım, Siyonistlere ait malların boykot edilmesini isterken, bu malların alınmaya devam edilmesinin Filistinlilere yönelik katliama destek anlamına geleceğini belirtti.
Kasım, açıklamasında “ısrail mallarını alan kişi ısrail işgal devletini gönüllü olarak desteklemiş sayılır. Ayrıca bu tutum ısrail’in Filistin’e ve Müslüman halklara yönelik saldırılarına güçlü bir destektir” ifadelerini kullandı. Bir kiloluk ısrail hurmasının fiyatının 35 Şikel olduğunu ifade eden Kasım, bir kg. ısrail hurması alan kişinin 44 mermi fiyatını ısrail’e ödediğini, bunun da 44 Filistinli ya da Lübnanlının öldürülmesine yardım etmek anlamına geldiğini ifade etti.“Niçin Özerk Yönetim, Filistinlileri n ihtiyaç duymadığı ya da elinde alternatifinin bulunduğu ürünlerin ithalini yasaklamıyor?” şeklinde konuşan siyasi bilimler profesörü, Özerk Yönetim yetkililerinin bu topraklar için mücadele vermediğini savundu.
arkadaşlar, cocacolanın tersten yazımını biraz düzenlediğimizde arapça yazı çıkıyor anlamı ise !!!peygamber yok,mekke yok!!!! lütfen bu malları kullanmayalım.biliyormuydunuz her nescafe içişinizde israile 4 kurşun kazandırıyorsunuz