• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

hımm gelincebir haber etde canım merak ettim.tsatıcıya msj attım tekrar istediğim şekilde göndermesi için.

sorma aynen bugün moralim çok bozuk herşey kötügidiyor.herke bana çıkışıyor çok kötüyüm eve gitmek isitiyorum.

zehracım bnmde saatim geldi bnmkide farklı renkli olduğu için bende kabul etmedim geri gönderdim

goncacım nevresimlerim gelmiş şimdi açıom

işini ciddiye alan biri değil tatlım baksana ayy blender almştım bn ilk çeyizimdi hemde gittigidiyordan lila istemiştim geldi açıyorum her parçasına bakıyorum ayy herkese gösteriyorummm falan sonra bi kere daha bakaym dedmmm anammm sonradan farkettm yeşilmiş bn o heyecanla rengini falan unutmuşm ama kısmet yaa yeşili daha da güzelmiş:D:D

ben gitti gidiyorla ilgili fikrimi sölemiştim sanırım almayın ordan birşey kızlar bireysel satıcılar çünkü, uğraşılmaz onlarla

gonca bu arada cnm evteksilibul dan bende nevresim alcam, kendi topiğime çeyizlerime resmini koydum. o siteyle ilgili bir problem yaşamadın değilmi tertemiz geldi ürünlerin

evet canm hiç bi sorun yok hatta bn normalde gidip bakmıştım satılan yerlere kalitesi daha ii gibime geldi bnm bugün verdm ertesi gn geldi tatlm fillo kargoyla ama sarev poşetinde geliyo hebern olsn bn o poşette görnce direk ayy yanlş gelmiş dedm:D

kızlar bizim bu çeyiz merakımız ne olcak ayol :)
hafta sonu turanla beyaz eşya baktık çok evlenesim geldi

tamam goncacım sağol. Evet ya çeyiz merakı ihtiyaçlarımız inşallah bittiğinde sona erecek:))
ay beyaz eşyaları aldık biz , böle insanın üzerinde bir yük kalkıyor en büyük eşyalar sonuçta.

Back