• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

yaa canm şimdi paso nevresim alıyorz hani uyku seti almayın falan diyolar ya hani bi tane alalm dedi annem bi tane de kaynananlar alır şimdi bi tane şöle spor bişi bi de ağır mı alsam yoksa birini kendim birinide kaynanamlara mı aldırsam?

maşallah canm çok büyük almaya gerek yok bnce hem iki kapılılar bnm hoşuma gitmiyo hiç 2kişi ne kadr doldurabilir ki onu:D

teknosaya falan girdiğimzde o zorla televizyon kısmına götürüyo bn zorla küçük ev aletlerine ilk hangisine gitcez die taş-kağıt-makas oynuyoruz:D

he he aşk başka bi şi ya çok heyecanlanıom onunlayken siz hafta sonu görüştünüz mü goncaa

evett görüştük canm ama az görüştük işleri yoğun ya 4-7 arası beraberdik erik aldık oturduk parkta çime muhabbet erik muhabbet erik süprdi:D

ya bizde öyle hep hayal kuruyoruz daha 6 ay var. bi geçse artık bu uzaklığa dayanamıyorum.
mayısın 3. haftası istemeye gelicekler kızlar tanışmaya bu arada.
Gonca bende uyku seti bi tane aldım, daha çok nevresim alalım die anlaştık biz bence daha güzel, daha kullanışlı, yorgan alırız değiştirip değiştirip kullanırız. Bencede alma yani gereksiz.

pinky ciğim senin düğünün 6 ay sonra mıydı o zaman siz istemeyle düğün arasını çok tutmayacaksınız.çok güsel

ay süpermiş yaaa valla çok özendim hepsi birbirinden güzel bayıldım harika harika tam benim zevkime göre hepsiiiii ya valla çook özendim çok canım güle güle kullannn

aynen ayşencim bnde öle düşündüm ablam alma yorgan uyku setinin yorganına geçirirsin dedi olmaz dedm alttan belli olur deseni hem çok kirlenir temz temz kullanırım beyaz alırım yaa misafir içinde tek kişilk yorgan alsam mı acaba yaa

ay bnm hiç yorganım yok + uyku setimde yok ama uyku seti almak istemiorum o sebepten yorgan alayım ben 2 çift kişik 2 tek kişilik ii mi

bn ikisinden de birer tane alcam canm ya ne yapcan iki taneyi onu yıkadığımda da uyku setini koyarım o kadr alıncak var mı ikincilere sıra gelcek mi bakalım:Dbn uyku seti bi tane almak istiyorum fırfırı falan çok hoşuma gidiyo bnm

bende fır fır sevmiorum :) cnm ben allah nasip ederse bi tane misafir odası yapmayı düşünüorum çift kişilik yataklı o sebepten 2 tane almam gerek yorgan

Back