Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

slmm arkadaşşar günaydın dün bayaa sohbet etmişsiniz.ben çıktım benimparton rahatbırakmıyorki hiç bugün yok allahtan .

hıımmm allah allah gitmesi gerekiyor aslında.tekrar gir çık.canım

günaydın kızlarrrrrrr

süslendim püslendim işe geldim sevgilim yola çıkmış 11 de buluşuoruz kısmetse yuppii

elifff gecemi 11 de gündüzmü yoksa canım buluşacaksınız kaçta çıkıyosun cumartesileri işten.

cnm normalde 12.30 da çıkıorum ama bugün erken çıkcam izin aldım gündüz 11 cnm çok mutluyum

hımmmm bende 1 de ıkıyorum işten canım.benimkiaskerde biliyosun.ben eve direk artık biraz yaza hazırlık yapıcam yazlıklarımı çıkarıp makineye atıcam ayakkabılarımı felan da öyle geçer günüm benimde artık

biliorum cnm bende dolabımı düzenlemeye vakit bulamıorum akşamları azar azar yapıorum biz bu haftadan sonra cumartesileri artık çalışmayacağız.

Ama tabi aileme sölemeyeceğim sevgilimle rahat buluşmak için :))

ohhhh ne güzel adapazarına gidersin artık ben adaparızda okudum ünv oraları iyi bilirm.

aa gerçekten mi cnm bende arada gidiorum adapazarına annesi kahvaltıya falan çağırıo

ama oralar istanbul gibi değil sanki kasaba gibi gelio bana

orda yaşama fikrine halen alışamadım

evet biraz kasaba gidir birkışın bir çark caddesi vardır. yazında sapnca kefgen felan ama küçük biyer hayat 8 dedimi bityor orda istanbulda dogup bbüyüyen biri olarak zor yani benim alışmamda zor olmuştu.

eee artık sevdiğin için hayatından biraz fedakalık yapıcaksın..bu arada bişey sorcam ya yazışıyoruz ya hani biz ben konuya tekrar girip çıkıyorum senin gönderdiğin en son msj görmek için daha kısa bir yolu varmı.

evet cnm var konunun içindeyken F5 yaparsan sayfa yenilenir ve görürsün mesajımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…