Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

ay zaman geçio ayol bide sabahtan beri yaptığım tek bir iş yok boşuna gelioruz cumartesileri

ayne katılıyorum sana sabhtan beri kayde deger hiç bişey yapmadım bir cumartesi uyuyalım rahat rahat yaww artık

bizim ortada ne patron var ne müdürler onlar keyif yapsın bizz boşu boşuna gelelim otur otur giit eve off

yaowsssssssss geldinmi ya kimse yok diye üzülüodum yaa ya cnm limangoya days incolors un cok guzel paspas takımları gelmiş üstelik 3 el havlusuda var fiyatda super , su pembesi var gül kurusu gibi onu alcam şimdi. bizim banyo krem olcak, kahve-siyah fayanslarıda olcak lavoba klozet kısmında. bu renk en tatlısı gibi geldi bana

evet pinkycim bende bayıldım o renklere kaçırma derim gül kurusuda çok güsel gözüküo tükenmeden al cnm

hehehehehehee alıyorummm:)) ya renge karar veremedimama gül kurusu cok şeker bi pembeee hehehe alıyorum canlarım

gunaydn qonca cnm. ya bukadar renk cıkarırlarsa karar vermekde zor oluyo. ama herşeye uyumlu olacak soft bu gül kurusu rengi. ay ihtiyacım vardı paspas takımına bi de öyle çok çizgili renkli istemiyordum bunların tarzı cok hoş ya yaoowwsss

hayırlı sabahlar kızlarrr hayırlı haftalarr
bende kampanyayı kaçırmadım bej rengi aldım

Kızlar şimdik size en son çekilmiş istanbulun tepesinden resmimi göstericem hazırmısınız

hafta sonu sevgilimin beni götürdüğü yerden bi kaç foto

hazırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…