Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

elifin listeden arakladım bikaç bişiy :):)haklısın gonca liste yapmam lazım yoksa ben unuturum ben fazla bişiy almıcam zaten alacaklarımıda hesapladım 5 bin tuttu benmkinin eniştesi arçelikte müdür alcalarıımdan bişiyler yapar işte ıvırzıvır kalıyor geriye zaten müstakbell kaynanamda yapıyor bişiyler bende yan gelip yatıyorum şuan..seneye eteklerim tutuşur

ayy anam taksiti bitmedi onların çoğu abimden zatii bpde mdr de kendisi gizli müşteri den hediye gelio direk kapıyorum

ya elif bende yarın araba kullanmaya çıkıcam ablam öğretiyor 3 hata oldu korkuyorum yaaa

ama var ya şu çeyiz kadr zeckli bişi yokk ayy odamda vitrinin üstünde hepsi her cumartesi bi kere bakarım mutlu oluo ayoll insanD

celnurcum araba kullanmak benm için ayrı bi zevk bayan olarak istanbul gibi bi yerde araba kullnamak çok zor ama biliosun önemli olan zoru başarmak ve sen başarırsın tatlım

bu arada şu arçelik tanıdığın bizede indirim yaparmı :)

düz vites daha kolay şekerim bnmki düz

buda benim ikinci aşkım

Son düzenleme:
silivride canım yaapar yapar ben derimm:):)
aşkımda diyor araba kullanmayı öğren ben artık yan koltukta oturmak istiyorum diyor

yoksa sevgiline kell hiçç romantikk değilll falan dediğini söyleriz hee tabi bişiler daha katarızz

bnm sevgilim bnm arabamı o kullanıo buluşunca neymiş kız kullnaırsa erkek rezil olurmuş :)

heyyytt yafrum benimm güzelmiş düz vites iyide bi cesaret gelse trafiğe çıksam...kazasız belasız kullan yafrum

bizim arabamızz yokk ama iki evimiz 2 taksimiz bi minibüsümüz 10 tane de tarlamız var yeter mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…