Ben de öğrenciyim ve uykuya inanılmaz derecede düşkün bir insanım.Şansıma kampüs evime 5 dakika ama 9 dersine 8.30 da bile uyanamama gibi bir sorunum var.
Bu sebeple kendime çeşitli teknikler geliştirdim.Size tavsiye edebileceğim şeyler,
zamandan kazanmak için her sabah duş aldıktan sonra(10 dk) bi yandan saçlarımı kuruturken bir yandan dişlerimi fırçalarım, fırçalama işlemi bitince tek elle hemen nemlendiricimi sürerim(4-5 dk)Bu sırada saçlar zaten hafif nemli kıvama geliyor.
Baz olarak fondötenimi sürergiyinmeye başlarım(bu sırada fondöten cilt tarafından emilir ayrıca beklemeye gerek yok) (2-3dk)
Hemen Bir göz kalemi rimel allık sürerim(2-3dk)
Ve evden çıkmaya 20 dakika içinde hazırım:)
Diğer ipuçları, makyaj malzemelerinin kalan kısmı çantamda bulunur, yolda fırsat buldukça devam ederim.
Çantamda mutlaka bir nemlendirici olur, saçlarım şok şekilsiz duruyorsa elime azıcık sürüp saçıma hacim kazandırıyorum.
Veya bir akşam önceden duş almışsam ya örer ya da topuz yatar yatarım, sabah saç kremiyle hoş bakımlı bir hale geliyor.
Hafta sonu yapılacak işler ise malum tüy meselelerimiz, peeling ve saç bakım kürleri.
Ayrıca french manikürü tavsiye ederim pazar gününden yaparsanız cumaya kadar sizi idare edebiliyor.
Giyeceğiniz kıyafeti, ayakkabıyı, hatta yapacağınız saçı bile bir akşam önceden düşünüp karar vermeniz oldukça zamandan kazandırıyor.
Kalıcı bir parfüm, bir küpe ya da herhangi bi şıklık veren takı da ekledik mi tamamdır bu iş:)