çocugun varmı valla benim bir önerim yok canım biraz içsel bisey bu bende çalısıyorum ama uykumdan feregat edip saçımı düzlestirir sabahta biraz makyaj yaparım ... benim kızımda var valla onu uyutur kocayı uyutur dus alır maskelerimi yapar saçımı fönler öle yatarım ... sabah kalkıncada kahvaltıyı hazırlar kahvaltı yapar söle bir saça üstünden geçer bozulan yeri düzeltir makyaj yapar çıkarım 30 yaşındayım kız gibisin derler22 falan gösterdiğimi söylerler . fön 2-3 gün gider bu arada fönsüzken bakımsız hissederim kendimi o yüzden hep fönlerim. makyaj yapmasam bile saçım fönlü masalı biseyli olur
ins cnm inan makyajı bende sevmıyorum ama yapmayınca bakımsız dıolar aslında oyle değil temiz olmak onemli boyanmak mantıken sacma gelse de bu bir kalıp uyguluyoruz maalesf allık kullan yuzune renk verır birde biraz rımel oh oh oldu iste
çocugun varmı valla benim bir önerim yok canım biraz içsel bisey bu bende çalısıyorum ama uykumdan feregat edip saçımı düzlestirir sabahta biraz makyaj yaparım ... benim kızımda var valla onu uyutur kocayı uyutur dus alır maskelerimi yapar saçımı fönler öle yatarım ... sabah kalkıncada kahvaltıyı hazırlar kahvaltı yapar söle bir saça üstünden geçer bozulan yeri düzeltir makyaj yapar çıkarım 30 yaşındayım kız gibisin derler22 falan gösterdiğimi söylerler . fön 2-3 gün gider bu arada fönsüzken bakımsız hissederim kendimi o yüzden hep fönlerim. makyaj yapmasam bile saçım fönlü masalı biseyli olur
aslında ben makyaj yapmayı seven biri değilim. erkekleri de anlamak mümkün değil zaten.doğallık istiyolar sonra da bakımsız diyorlar tuhaf :S ama dediğiniz gibi alışkanlık haline getircem inşallah ..
Yemişim erkekleri... Kendi kıllı, çirkin vücutlarına baksın onlar.Ne ağda derdi ne saç baş derdi, söylemesi kolay tabi...
Sen erkeklere kendini beğendirmek için bakım yapmaya kalkışırsan işin zor. Kendin için yapacaksın bakımını. İlk başta kişisel temizlik geliyor. Bakımın özü de bu zaten. Gerisi senin ruh haline kalmış, ister saçını fönlersin, ister hafif bir makyaj yaparsın, ister güzel bir elbise giyersin. Ellerine dikkat edebilirsin mesela, bakımlı eller insanı bakımlı gösterir. Oje kullanmıyorsan bile tırnaklarını törpüleyip, ellerini sık sık kremlemelisin. Uzun olsun, kısa olsun törpülü, parlak tırnaklar elleri güzel gösterir.
Kıyafetlerinin yakışıp yakışmadığı çok önemli. Tarzın ne olursa olsun vücut tipine yakışan kıyafetleri tercih et. Kusurlu olan bölgelerini saklayıp, güzel olan bölgelerini ortaya çıkar.
Sen kişisel temizliğine dikkat et gerisi geliyor zaten. Kişisel temizlikten kastım, duş, tüy temizliği vs. Mesela ben tüylerimi alamadığım zamanlar güzel giyinmek hiç içimden gelmiyor. Temiz olduğum zaman en güzel elbiselerimi geçiriyorum üstüme...
Ayrıca doğallık = bakımsız olmak değildir arkadaşlar, bunları karıştırmayalım lütfen...
Bakımı en çok gösteren saçlar ve ellerdir.
Saçlarını açık bırakabileceğin bir modelde kestirebilirsin.Uzun olduğu için sürekli topluyorsan,küt kestirebilirsin.
Ellerini ve ayaklarını kremlemen 2 dakikanı almaz.Oje kullanıyorsan arada manikür yaptırır veya yaparsın.Sürmüyorsan en azından tırnaklarına şekil verip diplerini düzeltirsin.
Kaş,ağda vs... zaten rutin yapılması gerekenler.
Makyaj yapmayı sevmiyorsan bile,en azından hafif bir ruj ve allık kullanırsan,yüzün daha canlı ve sağlıklı görünür.
Giysilerini akşamdan hazırlayabilirsin.Bakımlı ellere yüzük yakışır.Hoş yüzükler ve minik küpeler edinebilirsin.
gözünüze kalem , yanağınıza allık ve dudağınıza ruj sürmeniz toplam 3 dk tutar.
duşunuzu aldıktan sonra saçlarınızı düzleştirerek yani fönler gibi kurutun, sabahta düzleştirin üstünden, buda 10dknızı alır. yada gergin bir at kuyruğuda çok hoş olur.
hergün sadece 15 dk erken uyanarak çok daha güzel görünebilirsiniz.
birde başlık neden " bakımsızmışım güzel değilmişim" şeklinde, bunu size birisimi söyledi ?:26: