Günde 50 ile nasıl başladınız ben bi kere 30la başlamıştım 3 gün yerimden kalkamadımBir kadın için en etkili , en çabuk etki eden spor squat
İnternete 30 days squat challange yaz
Karşına çıkar zaten. Zamanında ben de yapmıştım.
Tam tahta olan popom yirmi günde şekillendi.
Gunde elli ile başlayıp yavaş yavaş arttiriyorsun. En azından şekilli bir vücudun olur, bir yerden kurtarirsin :))
Günde 50 ile nasıl başladınız ben bi kere 30la başlamıştım 3 gün yerimden kalkamadımklozete bile otururken acı çekiyordum bacak ağrısından
Haftada iki kere mi yikaniyorsunuz yanlis mi anladim.Sadece neturgenanin yüz yikama jelini kullaniyorum
Haftada en az iki kez yikanirim
Evet bazen haftada 3 oluyor dus aliyorum yaniHaftada iki kere mi yikaniyorsunuz yanlis mi anladim.
Ben günde ikiyüz tane falan yapabiliyorum, yorulmadan...Günde 50 ile nasıl başladınız ben bi kere 30la başlamıştım 3 gün yerimden kalkamadımklozete bile otururken acı çekiyordum bacak ağrısından
O programlara başvurmayı ciddi ciddi düşündüm biliyor musunBen günde ikiyüz tane falan yapabiliyorum, yorulmadan...
Önce biraz ısının.
Yaptıkça bacaklar da alışır.
Açın hareketli bir müzik, elinizde telefon (squat uygulaması yüklenmiş) yapın elli tane...
Ertesi gün tekrar... Hatta ben eski işyerimdeyken squati bulastirdigim kızla beraber tuvalete giderdik. Karşılıklı onbeş yirmi squat yapar geri işin başına dönerdik :) böylece eve geldiğinde epey eksilmis olurdu görev listesindeki sayı...
Konu sahibi
Vallahi yaptım etkili oldu, düzenli devam edip de farkın olmadığı hiçbir arkadaşım yok. Bence siz de başlayın, farkı zaten göreceksiniz. Etrafinizdaki insanlar da sizdeki değişimi fark Edip güzel yorumlarda bulundukca bu ruh halinden siyrilirsiniz...
Ben de makyajdan hiç anlamam. Sevmem de.
Hele erkek arkadaşıma giderken boya badana yapıp gitmem, oldukça doğal olurum.
Ama bir terazi erkeğiyle beraberim, maalesef. Tam bir süslü şirin , birsuru losyonu kremi falan vardır hergun sürecek. Onla tanıştıktan sonra biraz daha kendime bakmaya başladım. Gratis indiriminden kontur pudrası -allik ve nude tonlarında birkaç ruj aldim. YouTube'dan makyaj videoları izledim... Ciddi ciddi uc dakikalık makyajdan sonra iltifat almadigim kimse kalmadı. Bir kontur pudrası nelere kadirmiş dedim valla :))
Ayrıca nem cildin herşeyidir. Güzel bir nemlendirici krem al sabah akşam sur yüzüne. Cildin kendine gelir. Bol bol da su iç.
Vallahi cildin ışıldar .
Ayrıca siyah noktalar vs için güzellik salonuna gidebilirsin. Hayır, pahalli değil. Ben Grupanya sitesinden indirimle 29 liraya gittim, tam 80 dakika bakım yaptılar :)
Böyle şeyler sana kendini iyi hissettirir.
Saç konusuna gelince, kaynak -citcit falan yaptır. Şampuanınin içine cam terabentin at, saç gurlestirir. Doktora git, hormonlarına baktır...
Yani en azından harekete geç , kendin için.
Eğer 'aman ben hiçbirsey yapmiim, herşey kendi kendine geçsin,güzelleşeyim. Armut piş,ağzıma düş' dersen de tanrım beni baştan yarat tarzı programları takipte kal başvur yani, ne diyeyim...
Aklına düştü bugün 10 squat yaparak başladım:) ama yok ben daha önce Farklı zamanlarda 2 kere denedim 50 ile başlarsam yerimden kalkamamBen günde ikiyüz tane falan yapabiliyorum, yorulmadan...
Önce biraz ısının.
Yaptıkça bacaklar da alışır.
Açın hareketli bir müzik, elinizde telefon (squat uygulaması yüklenmiş) yapın elli tane...
Ertesi gün tekrar... Hatta ben eski işyerimdeyken squati bulastirdigim kızla beraber tuvalete giderdik. Karşılıklı onbeş yirmi squat yapar geri işin başına dönerdik :) böylece eve geldiğinde epey eksilmis olurdu görev listesindeki sayı...
Konu sahibi
Vallahi yaptım etkili oldu, düzenli devam edip de farkın olmadığı hiçbir arkadaşım yok. Bence siz de başlayın, farkı zaten göreceksiniz. Etrafinizdaki insanlar da sizdeki değişimi fark Edip güzel yorumlarda bulundukca bu ruh halinden siyrilirsiniz...
Ben de makyajdan hiç anlamam. Sevmem de.
Hele erkek arkadaşıma giderken boya badana yapıp gitmem, oldukça doğal olurum.
Ama bir terazi erkeğiyle beraberim, maalesef. Tam bir süslü şirin , birsuru losyonu kremi falan vardır hergun sürecek. Onla tanıştıktan sonra biraz daha kendime bakmaya başladım. Gratis indiriminden kontur pudrası -allik ve nude tonlarında birkaç ruj aldim. YouTube'dan makyaj videoları izledim... Ciddi ciddi uc dakikalık makyajdan sonra iltifat almadigim kimse kalmadı. Bir kontur pudrası nelere kadirmiş dedim valla :))
Ayrıca nem cildin herşeyidir. Güzel bir nemlendirici krem al sabah akşam sur yüzüne. Cildin kendine gelir. Bol bol da su iç.
Vallahi cildin ışıldar .
Ayrıca siyah noktalar vs için güzellik salonuna gidebilirsin. Hayır, pahalli değil. Ben Grupanya sitesinden indirimle 29 liraya gittim, tam 80 dakika bakım yaptılar :)
Böyle şeyler sana kendini iyi hissettirir.
Saç konusuna gelince, kaynak -citcit falan yaptır. Şampuanınin içine cam terabentin at, saç gurlestirir. Doktora git, hormonlarına baktır...
Yani en azından harekete geç , kendin için.
Eğer 'aman ben hiçbirsey yapmiim, herşey kendi kendine geçsin,güzelleşeyim. Armut piş,ağzıma düş' dersen de tanrım beni baştan yarat tarzı programları takipte kal başvur yani, ne diyeyim...
Olur olur.Aklına düştü bugün 10 squat yaparak başladım:) ama yok ben daha önce Farklı zamanlarda 2 kere denedim 50 ile başlarsam yerimden kalkamam200 falan çok ütopik şu an benim için. Zamanla olacak umarım:)
Cok az bence daha sık yikanin ve bol su icin cilt parlakliginiz boyle gelir.Evet bazen haftada 3 oluyor dus aliyorum yani
Ozelden banada mesaj at markalari hayrina arkadasim cok dua ederim sana buyuk sevaba girersinbody shoptan bi maske al , benimkinin adini veririm eve gecince , haftada 1 kere yapiyorsun mucizevi sekilde isil isil isildiyor cildin
sac bakimi icin dw tony guy urunu al bi tane , dus sirasinda uygula , ikisi de toplam 15 dakikani alir , bir de demir takviyesi kullan doktora gidemiyorsan zarari oldugunu sanmiyorum ( yine de doktora danismkta fayda var)
bide alisverise cikip kilona gore seyler al , batikte hatika kiyafetler var bu sezon
bak iki hafta sonra moralin yerine gelecek ve keyifle bakacaksin kendine
Banada marka yazabilirmisiniz rica etsemBenimde sacim bi donem cok dokuluyordu suan hic dokulmemeye basladi hatta cikiyor ve uzadi baya cok sukur eczaci bi tanidigimiz onermisti bana ve duzenli kullanmama ragmen ustelik boyle oldu .. marka vermem burdan yasak heralde isterseniz dmden yazin
Vucudun gereginden fazla demir vitamini almasi yani demir degerinin fazla yukselMesi malesef ki bircok Saglik Sorununa yol aciyorbody shoptan bi maske al , benimkinin adini veririm eve gecince , haftada 1 kere yapiyorsun mucizevi sekilde isil isil isildiyor cildin
sac bakimi icin dw tony guy urunu al bi tane , dus sirasinda uygula , ikisi de toplam 15 dakikani alir , bir de demir takviyesi kullan doktora gidemiyorsan zarari oldugunu sanmiyorum ( yine de doktora danismkta fayda var)
bide alisverise cikip kilona gore seyler al , batikte hatika kiyafetler var bu sezon
bak iki hafta sonra moralin yerine gelecek ve keyifle bakacaksin kendine
aynen pcosu tarif etmissiniz insaAllah degilsindir bn hic kilo veremiyorum bi pcoslu olarak saclarim asiri dokuluyor onada cozum bulamadim insaAllah sen bulursun bi cozum kardesim hemen tahlillerden basla bence ertelemeMerhaba arkadaşlar
Kaç zamandır bu görüntüden kurtulamadım
Gittikce kilo aldım ve bir türlü veremiyorum
İki günde cok rahat 3 kilo alan ama o 3 kiloyu haftalarca veremeyen bir insanım
Polikistik overdan şüpheleniyor doktorlar
Bu nedenle giydiğim hiç bir şey yakışmıyor
Farklı hiç bir şey giyemiyorum neneler gibi giyiniyorum
Saçlar acayip dökülmüş erkek tipi sac dökülmesi elimi bir atsam bir avuç sac geliyor kazara fon çektirsem saçlarin yarısı yerde
Bazı yerler tamamen açılmış
Bu yuzdende saç yapımı makajdan da uzaklaştım
Dişlerim cok kötü durumda 20'likler çekilecek diş teli takilmasi gerekiyor
Cilt bakimi saç bakimi da hak getire
Artik kendimi güzel bulamadığından bakımda yapmak içimden gelmiyor
Elime ne gelirse onu giydiğim saçimi zor topladığım saçma sapan bir görüntüdeyim
Hem kilolarla hem diger sorunlarla uğraşacak gücü zamani bulamiyorum kendimde
Siz ne yapardınız yada bu ruh halinden nasıl çıkardınız
Ne olur konuyu taşımayın fikirlere çok ihtiyacım var
Çok sağolaynen pcosu tarif etmissiniz insaAllah degilsindir bn hic kilo veremiyorum bi pcoslu olarak saclarim asiri dokuluyor onada cozum bulamadim insaAllah sen bulursun bi cozum kardesim hemen tahlillerden basla bence erteleme