- 27 Mart 2017
- 552
- 662
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende sagol canim evet gidersen doktora mutlaka paylasÇok sağol
Tüm gelişmeleri yazmaya çalışacağım
yuz maskesi body shop himalayan charcoalOzelden banada mesaj at markalari hayrina arkadasim cok dua ederim sana buyuk sevaba girersin
O topiğin linkini bana da yollar mısınız? Bulamadım ben.Merhaba pepperony ben bu forumdaki emziren annelerin zayiflama seysinde biraz kilo verdim dogumdan sonram ..bence sen de ,bilmiyorum durumunu bebegin var mi emziriyo musun falan.. kendine uygun bi topik buluo katilmalisin. Sacma gelebilir ama,insan sorumluluk hissediyor gercekten. Seninle birlikte ayni kaderi paylasanlarla zayiflamaya calisiyorsun.
Ben tatliyi abur cuburu hamurisini cok seven biriyim. Kimi sevmez ama ben cikolatalar tatlilar kekler kurabyler pudingler pastalar olsun oturur ayi gibi yerim aslinda. Ama kendimi alistirmaya calistim. Bi sureligine bazi seyleri ayi gibi yemekten uzaklastim..m alisma evresj zor oluyor. Meyvelerini alinca kolaylasiyor emin ol .
Ben olsam oncelikle zayiflamaya calismakla baslardim ise ve kesinlikle spor yapmaya baslardim. Hatta vakit ve nakit sikintim yoksa spor salonuna yazilirdim..
Insan spor yapinca hormonlari duzgun calisiyor sacina gozune yuzune yansiyor.. bi yerden duzeltmeye baslar belki spor seni, hem insanim vucudu istedgu gibi oldukca ozguveni de geliyor..
Ikinci olaraaaak alisverise cikar birer pantolon ceket topuklu yada spor ayakkabi vs biseyler alirdim.. kendimi iyi hissetmem icin vucuduma uygun kiyafetler gymeliym cunku..
Makyaj malzemeleri tonikler falan alirdm.. Ama sac konusunu doktora gitmeden cozemezdm heralde :/
Sizi etiketledimmO topiğin linkini bana da yollar mısınız? Bulamadım ben.
Kusura bakmayın bu site kullanımı için biraz cahilim ama bana bişey gelmedi.Sizi etiketledimm
Kusura bakmayın bu site kullanımı için biraz cahilim ama bana bişey gelmedi.
Vallahi bakıyorum 3 çocuklu 40 yaşında kadınlar benden daha bakımlı5 tane çocuğun olup tek başına mi bakıyorsun herhalde
Vallahi bakıyorum 3 çocuklu 40 yaşında kadınlar benden daha bakımlı
Öncelikle kendinizde bişeyler yapacak gücü en kısa zamanda bulmalısınız, uzmanlardan yardım alabilirsiniz, sonra sırayla sizi mutlu edecek değişimler için adım atmaya başlayın, ilk işe kiloyla başlayın mesela, istikrarlı olun sonra bunu halledince dişlerinize başlayın ama sabırlı olun. En ufak bir değişiklik bile sizi kendinize getirirMerhaba arkadaşlar
Kaç zamandır bu görüntüden kurtulamadım
Gittikce kilo aldım ve bir türlü veremiyorum
İki günde cok rahat 3 kilo alan ama o 3 kiloyu haftalarca veremeyen bir insanım
Polikistik overdan şüpheleniyor doktorlar
Bu nedenle giydiğim hiç bir şey yakışmıyor
Farklı hiç bir şey giyemiyorum neneler gibi giyiniyorum
Saçlar acayip dökülmüş erkek tipi sac dökülmesi elimi bir atsam bir avuç sac geliyor kazara fon çektirsem saçlarin yarısı yerde
Bazı yerler tamamen açılmış
Bu yuzdende saç yapımı makajdan da uzaklaştım
Dişlerim cok kötü durumda 20'likler çekilecek diş teli takilmasi gerekiyor
Cilt bakimi saç bakimi da hak getire
Artik kendimi güzel bulamadığından bakımda yapmak içimden gelmiyor
Elime ne gelirse onu giydiğim saçimi zor topladığım saçma sapan bir görüntüdeyim
Hem kilolarla hem diger sorunlarla uğraşacak gücü zamani bulamiyorum kendimde
Siz ne yapardınız yada bu ruh halinden nasıl çıkardınız
Ne olur konuyu taşımayın fikirlere çok ihtiyacım var
Su an bütün gün ac aç gezdikten sonra tartidaki rakam beni çıldırttıÖncelikle kendinizde bişeyler yapacak gücü en kısa zamanda bulmalısınız, uzmanlardan yardım alabilirsiniz, sonra sırayla sizi mutlu edecek değişimler için adım atmaya başlayın, ilk işe kiloyla başlayın mesela, istikrarlı olun sonra bunu halledince dişlerinize başlayın ama sabırlı olun. En ufak bir değişiklik bile sizi kendinize getirir
Su an bütün gün ac aç gezdikten sonra tartidaki rakam beni çıldırttı
Bu kilolar bana yapışık ve gitmeyecekler sanırım
Kilo vermek için öncelikle aç kalmamanız gerekiyor, aksine vermez alırsınız, diyetisyen eşliğinde düzenli beslenmeniz gerekir yoksa sağlığınızı kaybedersiniz.Su an bütün gün ac aç gezdikten sonra tartidaki rakam beni çıldırttı
Bu kilolar bana yapışık ve gitmeyecekler sanırım