Evet çalışıyorum doktor randevulari büyük sorun özellikle hormon testleri vs.calisiyormusunuz neden zamaniniz yok..
Birde her sorunum o kadar inatçı kidoktora gidin kan tahlili yaptirin
sac dokulmesi , ciltteki parlakligin olmamasi vs vitamin , demir vb eksikligi nedeniyle
insanin kendini guzel hissetmesi cok onemli , once saglik kontrollerini yapin sonra alisverise cikin
ben hemen kilo verin vs demeyecegim cunku cok zor oldugunu biliyorum once moraliniz yerine gelsin , kendinizi iyi hissesince kilo vermek daha kolay cunku :)
degildir :) umitsizlige kapilma hemenBirde her sorunum o kadar inatçı ki
tahmin ederim.calisirken muayene olmakta bende zorlanirdim.hastanede calismama ragmen ama emin olun calisirken en azindan disari cikabiliyosunuz. is donusu biseyler yapabilirsiniz. benim bebegim 1 yasinda cok zor cikiyorum onunla. hastane isini biraz erteleyin. once evde yapabileceklerinize odaklanin. mesela saclariniza iyi gelecek biseyler yapin. bioblasin sarimsakli sampuani benim dokulmemi baya azaltti deneyebilirsiniz.Evet çalışıyorum doktor randevulari büyük sorun özellikle hormon testleri vs.
Vallahi bilemiyorum ben becerebiliyorumÇalışırken nasıl bu kadar paspal olabiliyorsunuz
Hiç bir sey yapamiyorum sadece minoxil sprey kullaniyorumdegildir :) umitsizlige kapilma hemen
mevsim degisimi de insanin moralini bozuyo ve kendine bakasi gelmiyor
cilt bakimi sac bakimi vs yapiyor musun?
Evet basit tedaviler diyetler işe yaramiyor ben deBence önce sağlık sorunlarınızı halledin gerisi daha kolay gelir. Saç dökülmesi çok moral bozan bir şey ben olsam benim içimden de güzel giyinmek gelmezdi. Yediklerinize dikkat edin, kızartma yemekten kaçının bol su için. Yediklerimiz de psikolojimizi çok etkiliyor.
yuzdeki renksizliktemi vitamin eksikligindenmi oluyormus . benimde yuzum sari ve mat duruyodoktora gidin kan tahlili yaptirin
sac dokulmesi , ciltteki parlakligin olmamasi vs vitamin , demir vb eksikligi nedeniyle
insanin kendini guzel hissetmesi cok onemli , once saglik kontrollerini yapin sonra alisverise cikin
ben hemen kilo verin vs demeyecegim cunku cok zor oldugunu biliyorum once moraliniz yerine gelsin , kendinizi iyi hissesince kilo vermek daha kolay cunku :)
body shoptan bi maske al , benimkinin adini veririm eve gecince , haftada 1 kere yapiyorsun mucizevi sekilde isil isil isildiyor cildinHiç bir sey yapamiyorum sadece minoxil sprey kullaniyorum
evetyuzdeki renksizliktemi vitamin eksikligindenmi oluyormus . benimde yuzum sari ve mat duruyo
Sadece neturgenanin yüz yikama jelini kullaniyorumtahmin ederim.calisirken muayene olmakta bende zorlanirdim.hastanede calismama ragmen ama emin olun calisirken en azindan disari cikabiliyosunuz. is donusu biseyler yapabilirsiniz. benim bebegim 1 yasinda cok zor cikiyorum onunla. hastane isini biraz erteleyin. once evde yapabileceklerinize odaklanin. mesela saclariniza iyi gelecek biseyler yapin. bioblasin sarimsakli sampuani benim dokulmemi baya azaltti deneyebilirsiniz.
sonra sinameki kuru var uzatiyo onu deneyebilirsiniz. ben bbekten once pazar gunu sabahtan surerdim saçıma temizlik yapmaya baslardim. temizlik bitene kadar sacimda dururdu. kilo problemi benimde var. sanirim biraz irade meselesi. cilt bakimi icinde,herhangi bi cilt probleminiz varmi yoksa klasik bakim bile yapamiyormusunuz. mesela bi peeling ve nemlendirme gibi