Bakımsız paspal

pepperony

Nirvana
Pro Üye
9 Eylül 2013
11.938
27.388
Merhaba arkadaşlar
Kaç zamandır bu görüntüden kurtulamadım
Gittikce kilo aldım ve bir türlü veremiyorum
İki günde cok rahat 3 kilo alan ama o 3 kiloyu haftalarca veremeyen bir insanım
Polikistik overdan şüpheleniyor doktorlar
Bu nedenle giydiğim hiç bir şey yakışmıyor
Farklı hiç bir şey giyemiyorum neneler gibi giyiniyorum

Saçlar acayip dökülmüş erkek tipi sac dökülmesi elimi bir atsam bir avuç sac geliyor kazara fon çektirsem saçlarin yarısı yerde
Bazı yerler tamamen açılmış
Bu yuzdende saç yapımı makajdan da uzaklaştım

Dişlerim cok kötü durumda 20'likler çekilecek diş teli takilmasi gerekiyor
Cilt bakimi saç bakimi da hak getire
Artik kendimi güzel bulamadığından bakımda yapmak içimden gelmiyor
Elime ne gelirse onu giydiğim saçimi zor topladığım saçma sapan bir görüntüdeyim
Hem kilolarla hem diger sorunlarla uğraşacak gücü zamani bulamiyorum kendimde
Siz ne yapardınız yada bu ruh halinden nasıl çıkardınız

Ne olur konuyu taşımayın fikirlere çok ihtiyacım var

doktora gidin kan tahlili yaptirin
sac dokulmesi , ciltteki parlakligin olmamasi vs vitamin , demir vb eksikligi nedeniyle
insanin kendini guzel hissetmesi cok onemli , once saglik kontrollerini yapin sonra alisverise cikin
ben hemen kilo verin vs demeyecegim cunku cok zor oldugunu biliyorum once moraliniz yerine gelsin , kendinizi iyi hissesince kilo vermek daha kolay cunku :)

Ilk önce kilo vermekle basla spor yapmaya calis daha sonra giyim tarzini kilo verimine göre degistirebilirsin. Saclar bazen genetik oluyor ne yaziiki kuaförler bisiy önerebilir, cit cit yaptirabilirsin. Bunlar icin cok zaman farketmez her parkta yuruyus parkurlari var, spor aletleri var maddi acidan zorlamaz sizi

Bence önce sağlık sorunlarınızı halledin gerisi daha kolay gelir. Saç dökülmesi çok moral bozan bir şey ben olsam benim içimden de güzel giyinmek gelmezdi. Yediklerinize dikkat edin, kızartma yemekten kaçının bol su için. Yediklerimiz de psikolojimizi çok etkiliyor.

Birde her sorunum o kadar inatçı ki

Evet çalışıyorum doktor randevulari büyük sorun özellikle hormon testleri vs.
tahmin ederim.calisirken muayene olmakta bende zorlanirdim.hastanede calismama ragmen ama emin olun calisirken en azindan disari cikabiliyosunuz. is donusu biseyler yapabilirsiniz. benim bebegim 1 yasinda cok zor cikiyorum onunla. hastane isini biraz erteleyin. once evde yapabileceklerinize odaklanin. mesela saclariniza iyi gelecek biseyler yapin. bioblasin sarimsakli sampuani benim dokulmemi baya azaltti deneyebilirsiniz.
sonra sinameki kuru var uzatiyo onu deneyebilirsiniz. ben bbekten once pazar gunu sabahtan surerdim saçıma temizlik yapmaya baslardim. temizlik bitene kadar sacimda dururdu. kilo problemi benimde var. sanirim biraz irade meselesi. cilt bakimi icinde,herhangi bi cilt probleminiz varmi yoksa klasik bakim bile yapamiyormusunuz. mesela bi peeling ve nemlendirme gibi

bı yerden baslaman lazım zten baslayınca arkasıda gelır, dıscıye gıt yırmılıkkerı aksatma bebek dusunuyrsun heralde bebekten once mutlaka yırmılıklerı cektr snra bela olyor zaten hastaneye gıdıp gelıyrmussun sac ıcın tahlıllerını de radan cıkar

Bence siz mutsuzsunuz ve bu yüzden kendinize takmışsınız :) Benim de saçlarım çok dökülüyor azaldı neredeyse ama yine canım saçlarım diye seviyorum :) Bol bol yürüyüş yapın,bazen evdeyken aynanın karşısına geçin makyaj yapın ''ay ne kadar güzel oldum, pembe ruj da bana yakışıyormuş'' diye kendinizi sevin. Açın pop bir şarkı internette araştırın dişlerim için ne yapabilirim? sonra en yakın Poliklinikten randevu alın dişleriniz için gidin.. Sonra ufak maskeler den alın Watson gratis vs yerlerden,hem maliyeti biraz daha düşük olur,evde kendi kendinize o maskeleri yapın. Kıyafete gelince,belki de giydikleriniz size yakışıyordur ama şuan psikolojik buhran da olduğunuz için kötü hissediyorsunuzdur.

Şöyle bi silkelenin kendinize gelin :)
Dışarda hayat akıp gidiyor, dişle saçla geçirilmeyecek kadar kısa.
Önce kendinizi mutlu edin, gerisini yaparsınız zaten :)

Evet basit tedaviler diyetler işe yaramiyor ben de
Hormanal bozukluklar var

yuzdeki renksizliktemi vitamin eksikligindenmi oluyormus . benimde yuzum sari ve mat duruyo

Hiç bir sey yapamiyorum sadece minoxil sprey kullaniyorum
body shoptan bi maske al , benimkinin adini veririm eve gecince , haftada 1 kere yapiyorsun mucizevi sekilde isil isil isildiyor cildin
sac bakimi icin dw tony guy urunu al bi tane , dus sirasinda uygula , ikisi de toplam 15 dakikani alir , bir de demir takviyesi kullan doktora gidemiyorsan zarari oldugunu sanmiyorum ( yine de doktora danismkta fayda var)
bide alisverise cikip kilona gore seyler al , batikte hatika kiyafetler var bu sezon
bak iki hafta sonra moralin yerine gelecek ve keyifle bakacaksin kendine

yuzdeki renksizliktemi vitamin eksikligindenmi oluyormus . benimde yuzum sari ve mat duruyo
evet
ayrica sigara , cildi temizlememek , fazla abur cuburdan da oluyor ama bas nedeni vitaminsizlik , C ve D vitamin takviyesi alin , haftada bir maske yapin , iki hafta icerisinde duzelmeye baslar

Sadece neturgenanin yüz yikama jelini kullaniyorum
Haftada en az iki kez yikanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…