- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
Evet sanırım
Sadece kıyafeti saçı başı degil
Kafayida toplayamiyorum
İşte bunun sebebi de hormonlardaki bozukluk olabilir. Doktora gitmekten başka çare yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sanırım
Sadece kıyafeti saçı başı degil
Kafayida toplayamiyorum
gozeneklere etkisini bilemiyorumMerhaba bu bahsettiğiniz maskenin gözeneklere etkisi nedir? Ben de gözenekleri küçültmeye çalışıyorum da
Teşekkür ederimsaçlar için doktor tavsiyesi verilmiş zaten gideceğinize inanıyorum o konuya değinmeyeceğim :)
yüz bakımı için neutrogena pembe greyfurt yüz yıkama jelini her duşta uygulayın. ben kokusu ağır olduğu için duşta uyguluyorum yüzüme her gün. siz isterseniz yatmadan önce filan da yapabilirsiniz çok rahatlatıyor. onun dışında komik gelebilir ama dalin sabun kullanıyorum :) her sabah yüzümü yıkarken dalin sabunla yıkıyorum gayet tertemiz çıkıyor ortaya böyle hani oh beee diye bi rahatlamış oluyorum. bebek kolonyası taşıyorum yanımda parfüm beni boğduğu için,onu da arada bir ellerime boynuma vs sürüp bi kendime geliyorum. duş jeli kullanıyor musunuz bilmiyorum ama o da önemli olabiliyor yani bu tarz şeyler insana kendini iyi hissettiriyor açıkçası.
kıyafet konusu en sevdiğim :)
her aldığım parçayı kombinleyip alıyorum. yani bir gömlek beğendim diyelim o gömleği tek almam bir de pantolon alırım ikisini kombinlemiş olurum. ayakkabı yine öyle. aslında şöyle bi kendinize gelip çıksanız bu sezon öyle güzel şeyler var ki eminim birkaç parça bulursunuz. kilo konusunu da bu alışveriş süresince bir rafa kaldırın herkes buluyor bir şeyler siz mi bulamayacaksınız? şöyle bir alıcı gözüyle bakın ohooo neler neler var...
kıyafet konusunda her zaman yardım etmeye hazırım ücretsiz styling danışmanınız olabilirim
Teşekkür ederim
Dolu kiyafetim var ama hani üzerinde parlayan derler ya öyle bir şeyim yok kiyafetlerimi buraya da atabilirim sana da atabilirim eve gidince
Bir gardirop temizliği de yapmam lazım
Bu konuyu hep acik tutmaya çalışacağım
Çok sağol canımŞu saç dökülmesi beni de perişan ediyor, at kuyruğu yaptım incecik oldu gördükçe sinirim bozuluyor.
İlk iş spor ve diyet. Diyet dediysem sağlıklı beslenme. Ekmek, kızartma ve şekeri çıkarsanız bile şimdilik yeter. Abur cuburdan da uzak durmalısınız. Polikistik over ise zaten bu sağdıklarım sizin hastalığınızı tetikler, gerçi pcos hastalık değil sendromdur kesin tedavisi yoktur beslenme ve hormon düzenleyici ilaçlarla etkileri giderilmeye çalışılır. Eğer teşhis koyulursa doktorunuz daha ayrıntılı anlatır.
İkinci olarak hemen işten bir şekilde vakit yaratıp bu testleri ertelemeden yaptırmalısınız. Ona göre yol çizilecek. Siz kilonuzu verin bakın heves gelecek.
Dişçiye de geciktirmeden gidin özele giderseniz uygun vakit bulursunuz, telleri bir takın çıkarın inci gibi dişleriniz olacak sürekli gülmek isteyeceksiniz
Cilt bakımı için özel bir hastanenin cilt doktoruyla görüşmenizi öneririm. Güzellik merkezleri gibi yerlerdense ben bu şekilde tercih ettim. Lazer, cilt bakımı gibi hizmetleri olan bir hastane tercih edebilirsiniz.
Eski fotoğraflarınıza açıp bakın motive olmak için. Gençsiniz bu yaşlar bir daha gelmeyecek neden bu şekilde iç sıkıntısıyla geçiresiniz ki? Mini etek, tayt, şort, elbise giymek varken neden yaşınızın üstünde giyinesiniz?
Makyaj için cildinize dermokozmetik ürünler kullanın nemlendirmek, temizlemek için falan. Yüzünüze güneş kremi sürmeyi de ihmal etmeyin özellikle yazın. Ten makyajı olarak ağır olmayan bb kremler kullanabilirsiniz. Fazla şey sürmeye gerek yok yüze. Çıkın kendinize yeni parfümler makyaj malzemeleri alın heveslendirin kendinizi.
Bu arada sürekli özele gidin dedim ama çalıştığınızı hesaba kattım büyük giderleriniz yoksa kendinize harcamanız da bir sakınca yok bence.
Son olarak da bol su ve bitki çayı
Buraya yaptıklarınızı yazın hatta ne kadar yol katettiniz görmüş oluruz birlikte.
Anladığım kadarıyla derinlemesine temizlik yapan maskelerden siyah nokta yoketmek için ise... ben de zamanında çok yaptım kil maskelerinden ama yanlış yaptığım şey sıkılaştırıcı toniği sık kullanmadım. Halbuki benim yapım annemin yapısına benzer ve onun gözenekleri açıktır. Ah kafam ah.. şimdi benimkilerde açıldı.. çok zor yıpranmış şeyi onarmak. Siz şimdiden mutlaka toniğinizi de kullanın..gozeneklere etkisini bilemiyorum
cildi parlaklastirip siyah noktalari yok ediyor
body shop himalaya maskesi , bi sitesinden bakin isterseniz
Anlıyorum ama siz kendinizi saldıkça hem fiziken hem ruhen yaşlı durursunuz, silkelenin bakımlı olduktan sonra inanın yüz ve fizik yapınız nasıl bilmiyorum ama her türlü genç ve dinamik durursunuz.Çok sağol canım
Tüm tavsiyelerini uygulamaya çalışacağım
Benim durumum su
Hani bazı kadinlara derler ya
Yaşından 20 yaş küçük duruyor nasıl boyu kadar çocuğu var diye konuşurlar işte ben onların tam tersiyim
Bekar 29 yaşında bir kadın olduğuma inanmaz tanımayan biri
Bir ara burdaki forumlara takılmaya uğraştım ama sonunu getiremedimMerhaba pepperony ben bu forumdaki emziren annelerin zayiflama seysinde biraz kilo verdim dogumdan sonram ..bence sen de ,bilmiyorum durumunu bebegin var mi emziriyo musun falan.. kendine uygun bi topik buluo katilmalisin. Sacma gelebilir ama,insan sorumluluk hissediyor gercekten. Seninle birlikte ayni kaderi paylasanlarla zayiflamaya calisiyorsun.
Ben tatliyi abur cuburu hamurisini cok seven biriyim. Kimi sevmez ama ben cikolatalar tatlilar kekler kurabyler pudingler pastalar olsun oturur ayi gibi yerim aslinda. Ama kendimi alistirmaya calistim. Bi sureligine bazi seyleri ayi gibi yemekten uzaklastim..m alisma evresj zor oluyor. Meyvelerini alinca kolaylasiyor emin ol .
Ben olsam oncelikle zayiflamaya calismakla baslardim ise ve kesinlikle spor yapmaya baslardim. Hatta vakit ve nakit sikintim yoksa spor salonuna yazilirdim..
Insan spor yapinca hormonlari duzgun calisiyor sacina gozune yuzune yansiyor.. bi yerden duzeltmeye baslar belki spor seni, hem insanim vucudu istedgu gibi oldukca ozguveni de geliyor..
Ikinci olaraaaak alisverise cikar birer pantolon ceket topuklu yada spor ayakkabi vs biseyler alirdim.. kendimi iyi hissetmem icin vucuduma uygun kiyafetler gymeliym cunku..
Makyaj malzemeleri tonikler falan alirdm.. Ama sac konusunu doktora gitmeden cozemezdm heralde :/
Tiroid de olabilir,vitaminsizlik,kansızlık bunlarda olabilir Saçlarım çok uzun ama eskiden çok sıktı kuaför bile kesemezdi şimdi ise incecik tabi.Merhaba arkadaşlar
Kaç zamandır bu görüntüden kurtulamadım
Gittikce kilo aldım ve bir türlü veremiyorum
İki günde cok rahat 3 kilo alan ama o 3 kiloyu haftalarca veremeyen bir insanım
Polikistik overdan şüpheleniyor doktorlar
Bu nedenle giydiğim hiç bir şey yakışmıyor
Farklı hiç bir şey giyemiyorum neneler gibi giyiniyorum
Saçlar acayip dökülmüş erkek tipi sac dökülmesi elimi bir atsam bir avuç sac geliyor kazara fon çektirsem saçlarin yarısı yerde
Bazı yerler tamamen açılmış
Bu yuzdende saç yapımı makajdan da uzaklaştım
Dişlerim cok kötü durumda 20'likler çekilecek diş teli takilmasi gerekiyor
Cilt bakimi saç bakimi da hak getire
Artik kendimi güzel bulamadığından bakımda yapmak içimden gelmiyor
Elime ne gelirse onu giydiğim saçimi zor topladığım saçma sapan bir görüntüdeyim
Hem kilolarla hem diger sorunlarla uğraşacak gücü zamani bulamiyorum kendimde
Siz ne yapardınız yada bu ruh halinden nasıl çıkardınız
Ne olur konuyu taşımayın fikirlere çok ihtiyacım var
Spor salonuna yazılıp hic gitmedim eve girince çıkmak istemeyen biriyim ama hem platesi hem squati deneyeceğimBir kadın için en etkili , en çabuk etki eden spor squat
İnternete 30 days squat challange yaz
Karşına çıkar zaten. Zamanında ben de yapmıştım.
Tam tahta olan popom yirmi günde şekillendi.
Gunde elli ile başlayıp yavaş yavaş arttiriyorsun. En azından şekilli bir vücudun olur, bir yerden kurtarirsin :))
Geçen hafta gitmiştim bu hafta dişi çekecek doktorOnce tedavinizi olacaksiniz
Ilaclar testler vs.
Sonra zaten saçlarınız cildiniz toparlanmaya başlıcak.
Bunu sizde goreceksiniz.
Çok zor değil yani yemek yemeye , wc gitmeye, ne bilim tv izlemeye, kitap okumaya illa vaktiniz vardir.
Cilt maskenizi surersiniz o ara.
Duştan 1 saat once sac bakim yagi surun.
Alışverişe cikamiyorsaniz netten kıyafet alin.
Dış tedaviniz icinde saglik icin diyin ve başlayın devamı geliyor zaten dr. Cagiriyor
+10000000Lütfen doktora gitmeden hiçbir şey yapma. Hele kafana göre vitamin takviyesi falan.
Benim de hormonlarım bozuk. Acilinden doktora git her türlü şeye baktır. Yoksa o saç maskeleri falan filan zerre işe yaramaz. Önemli olan hormonlar ve vitamin dengesi. Bunlar problemliyse altından maske yapsan ne fayda?
Doktor belki ilaç verecek.