Mesela dışarıdan bakildiginda sanaKızlar, ben bakımlı bir hanım olabilmek istiyorum. Ama sanırım birşeyleri eksik yapıyorum. Yani ne bileyim eksik geliyor yaptıklarım. Kendimi öylesine bişeyler yapıyor gibi hissediyorum. Mesela arkadaşımda kaldım, kız duştan çıktı yarım saat kremlendi bişeyler yaptı, maskeler spreyler falan filan. Ben hiç bilmiyorum öyle şeylerDuş el temizliği vb dışında düzenli olarak yaptığınız şeyler neler? Cilt bakımı el ve ayak bakımı saç bakımı gibi... Paylaşır mısınız?
saç için haftada bir defa ilik kürü yapıyorum onun haricinde her duştan çıkmadan önce çayım var onu uyguluyorum saçıma yüzümü de her gece yatmadan sirke ile silerim aklıma geldikçe de ellerime limon sürer yatarımKızlar, ben bakımlı bir hanım olabilmek istiyorum. Ama sanırım birşeyleri eksik yapıyorum. Yani ne bileyim eksik geliyor yaptıklarım. Kendimi öylesine bişeyler yapıyor gibi hissediyorum. Mesela arkadaşımda kaldım, kız duştan çıktı yarım saat kremlendi bişeyler yaptı, maskeler spreyler falan filan. Ben hiç bilmiyorum öyle şeylerDuş el temizliği vb dışında düzenli olarak yaptığınız şeyler neler? Cilt bakımı el ve ayak bakımı saç bakımı gibi... Paylaşır mısınız?
kendi kişisel temizliğimi yapıyorum o kadarMesela dışarıdan bakildiginda sana
aa ne bakımlı ne hoş kadın deniliyor mu
yoksa kendi kişisel temizligini yapiyorsun o kadar mı
saç için haftada bir defa ilik kürü yapıyorum onun haricinde her duştan çıkmadan önce çayım var onu uyguluyorum saçıma yüzümü de her gece yatmadan sirke ile silerim aklıma geldikçe de ellerime limon sürer yatarım
Saç saç saçkendi kişisel temizliğimi yapıyorum o kadar
arada da makyaj yapıyorum ama problemli bir cildim var fazla yapınca sivilceler oluşuyor
sığır iliği kürü internetten bak istersen canım saç dökülmesi ve yeni saç çıkması için yapılıyor sirkenin de bir kokusu olmuyorilik kürü ne ki? onu hiç duymadım? sirkeyle silince koku olmuyor mu?
Yağlı olduğu için mi ?ayaklarıma hindistan cevizi yağı sürerim sonrada çorap giyerim kalın kalın,özellikle duş sonraları...
ama duştan sonra vücuda krem sürmek pek hoşuma gitmiyor...nadir...
yine duştayken yüze peeling yaparım
Kızlar, ben bakımlı bir hanım olabilmek istiyorum. Ama sanırım birşeyleri eksik yapıyorum. Yani ne bileyim eksik geliyor yaptıklarım. Kendimi öylesine bişeyler yapıyor gibi hissediyorum. Mesela arkadaşımda kaldım, kız duştan çıktı yarım saat kremlendi bişeyler yaptı, maskeler spreyler falan filan. Ben hiç bilmiyorum öyle şeylerDuş el temizliği vb dışında düzenli olarak yaptığınız şeyler neler? Cilt bakımı el ve ayak bakımı saç bakımı gibi... Paylaşır mısınız?
evet....hem yağlı hem inceYağlı olduğu için mi ?
Ya ben vücut peelingi yapıyorum ama yani sadece vucuduma puturlu bir şey sürüyor gibi hissediyorumCilt tipine uygun temizleme jeli, tonik, nemlendirici, maske ve peeling edin öncelikle. Günlük olarak sabah aksam; temizle, tonikle, nemlendir. Haftalık olarak; duşa girdiğinde peeling yap, çıkınca maskeni yap, tonikle ve nemlendir. Saçların için e vitamini veya gliserin kullanabilirsin. Öyle çok vakit almıyor. Günde 5, haftada yarım saatcik :) Güzellik uzmanıyım ve yaptıklarım bunlar
Ben de çok huylanirim kremden elim vs kremliyken duramam hiç excipial hydro yu arastirin bievet....hem yağlı hem ince
ne sürsem kaşındırıyor...
Tabi ki, ölü deriyi atıyorsun. Ben de yapıyorum vücut peelingiYa ben vücut peelingi yapıyorum ama yani sadece vucuduma puturlu bir şey sürüyor gibi hissediyorum
ise yarıyor mudur
Saçının rengi uzunluğu filan nasilmaske derken mesela kil maskesi gibi birşeyler mi öneriyorsunuz? onun sıklığı ne olacak? şimdi okuyunca farkettim sanırım benim yaptığım en büyük hata makyajımı iyice temizlemeden yatmak