Bakim bi kadinin olmazsa olmazi olmali bence, ozguven ve psikilojiyi inanilmaz olcude etkiliyo bence, bakim hem içten, hem distan olmali bi de, Benim de gunluk, haftalik ve aylik yaptigim rutin seyler var, günde 3 kez dis fircaliyorum, agiz bakim suyu ve dis ipi kullaniyorm, her gun mutlaka sabah aksam temizleme-tonikleme-nemlendirme yapiyorum, gozalti kremi uyguluyorum, eve gelir gelmez makyaj temizleme suyuyla makyajimi temizliyorum, arada peeling pamugu kullaniyorum tonik kullanirken, elim sürekli suda olduğu icin yipranmasini onlemek için buldugum her firsatta el kremi ve dudak balmi suruyorum (salonumda, cantamda, yatak odamda hatta arabamda bile el kremi bulunduruyorum) saclarimi her gun yikamiyorum ama her gun mutlaka sac yikamadan dus yapiyorum, cikinca kollarima bacaklarima vucut losyonu, koltukaltima kokulu vucut pudrasi, vucuduma vucut spreyi suruyorum,
Haftada bi kez banyoda yuzume-vucuduma peeling yapiyorum, , ayaklarimi ponzaliyorum, cikinca kil yada camur maskesi yapiyorum, yikayinca gul suyu surup kremliyorum, vucuduma losyon yerine bebe yagi, ayaklarima da ayak kremi yada vazelin surup corap giyiyorum, braunun pilli yuz fircasiyla yuzumu 2 haftada bi temizliyorum.
Ayda bi kez hamama gitmeye calisiyorum, sauna kese buhar cok iyi geliyo bana, cok rahatliyorum, kendimi tertemiz hissediyorum, inanilmaz hafifliyorum, hem gozenekler acildigi için hamamda peeling, maske daha etkili oluyo, ayak bakimi da kolaylasiyor, topuklar hemen temizleniyo, ayaklar pamuk gibi oluyo, yine ayda 1 kez manikur yaptiriyorm, kendi aletlerim var onlari goturuyorum yanimda, yaz aylarinda her ay pedikur de yaptiriyorm, ayda 1 kez saclarima zeytinyagi-susam yagi karistirip icine e vitamini ampulü kiriyorm saclarima uyguluyorm, bunlarin disinda sacimi sürekli sekillendiriyorum, dip boyasini uzatmıyorum, her gun ise giderken nude-bej tonlarda ama full (fondöten,kapatici,allik,eyeliner vs hepsini kullanarak) makyajimi yapıyorum, sac-makyaj olmadigi surece yapilan bakim kesinlikle kendini gostermiyo, kadin bakimli imaji veremiyo,ayrica beslenmeme dikkat ediyorum, kola vs icmiyorm, seker-un mumkun mertebe tüketmemeye calisiyorum, tuzu cok az, paketli gidalar ve kizartma nadiren yiyorum, ara sira vitamin iciyorum, balik yagi-magnezyum-çinko vs gibi), kendimi cok seviyorum, önemsiyorum, simartiyorum, kendime vakit ayırmazsam mutlu olamiyorum ve bunlarin hepsini esimden, cevreden ziyade once kendi mutluluğum huzurum için yapıyorum, sanirim bu kadar :)