bakimli olmak adina neler yapiyorsunuz??

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
Merhabalar 20 yasindayim. Kendime bakiyorum duzenli olarak duşumu alip dişimi fircaliyorum. Ancak kış aylarinda universite sinavina hazirlandigim icin bakimli olmak adina bisey yapamadim baska simdi hep evdeyim neler yapabilirim ??

her gün vücudumu yıkıyorum 3 güne bir saçlarımı.

Sabahları saçıma şekil veriyorum makyajımı yapıyorum. deodorant parfüm sıkıyorum..

kremlerimi sürüyorum ve en önemlisi epilasyon onu hiç aksatmıyorum.

Merhabalar 20 yasindayim. Kendime bakiyorum duzenli olarak duşumu alip dişimi fircaliyorum. Ancak kış aylarinda universite sinavina hazirlandigim icin bakimli olmak adina bisey yapamadim baska simdi hep evdeyim neler yapabilirim ??

-Her gun dus
-Temiz ve bakimli tirnaklar
-Epilasyon
-Kese
-Hafif ferah kokular
-Haftalik kahve telvesi maskesi (En bilindik markalarin urunlerinden daha iyi geldi hassas cildime)
-Yaz kis muhakkak gunes kremi
-Saclari donusumlu olarak bebe sampuaniyla yikamak (Arkadasim bunu onerdiginde saci yipratir diye cekinmistim ama kizila boyattigi yipranmis saclarindaki farki gorunce denedim, cok memnun kaldim. Ustelik papatya ozlu bebe sampuani sacimin rengini acti, gecen yil isilti uygulamasi yapilan sacim bu yil islem yapilmadan ayni ve yumusacik...)

Her gün düzenli duş alırım. Bu da bakım değil kişisel temizlik yani. Ben hiçbir şey yapmıyorum ya şaka maka. Hiçbir şey. :KK53:

Düzenli banyo yapmak,saclara bakim,
Kil tüy islerini haletmek,
Kulaklari ihmal etmemek temiz tutmek,dis fircalarken dil ve dufaklarida fircalamak,
Ayak bakimi,krem ve deodorant önemli,
Vee Parfüm ile Makyaj.

Her sabah üşenmem duş alırım hatta bende alışkanlık oldu bu, krem kullanırım (duşta çıkan benim için mucize), ayriyeten çilekli krem vazgeçilmezimdir çilek koktuğumu hissediyorsam derim kızım süpersin, sonra roll on ve parfümle bu güzel kokma işini noktalarım :KK53::KK53: tırnaklarımın bakımına özen gösteririm, en ufak bir yerimde tüy çıksın hemen alırım kuaföre gidecek zamanım yoksa evde hallederim, elimden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışırım işte:108:

Dusumu duzenli alirim.dsardan geldgmde ayaklarimi yuzumu sabunla yikarm .Ayakalrima vazelin+asprin yaparm.Ellerime yine limonlu kur yaparm. Tuylerimi hep alrm parmaklarmdakini flan.Makyaj yaparm kiyaftlerm temz ve utuludur hep.Deodorant kesnlkle kullanrm gunde uc kez.Ayaklarimada ayak deodoranti kullanirim.parfum hep skarm.eyelinersiz gezmem.Genital bolgemi guunde en az bi kere sabunla yikarm.gunluk ped kullanirm.Bakimli olark blnirm ztn hepp.Hic pis koktugumu hatrlamam.cevremdekiler hep temz koktugumu solerrr

duş, epilasyon, temiz ve berrak bir cilt...

Duş dis fircalama sac tarama sekillendirme deodorant epilasyon duzenli yaparim goz altlarima masaj yaparim 6senedir cildime cok iyi gelen balli sabunumu kullanırım ayaklarimi krem surup torpulerim senede 2-3kez sac rengimi degistiririm ve herrr zaman duzenli uyumlu giyinirim evde disarida yatakta hafif makyaj yaparim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yüzümü temizleme jeliyle hergün yıkar ve tonikler ve nemlendiririm
dudak balmımı sürerim
haftada bir kil mısır unu ve yoğurt karışımlı cilt maskesini hazırlar yüzüme uygularım(cildi pürüssüz ve ışık ışıl yapıyor)
iki haftada birde(lavanta yağı çörekotu yağı zeytinyağı jojoba yağı ve yumurta karışımınıda saçlarıma maske olarak uygularım( saçları canlandırıyor çok memnunum)
onun dışında epilasyonumu ayda bir düzenli yapmaya çalışırım
her duştan sonrada body losyon uygularım tüm vücuduma

Son düzenleme:
yüzümü temizleme jeliyle hergün yıkar ve tonikler ve nemlendiririm
dudak balmımı sürerim
haftada bir kil mısır unu ve yoğurt karışımlı cilt maskesini hazırlar yüzüme uygularım(cildi pürüssüz ve ışık ışıl yapıyor)
iki haftada birde(lavanta yağı çörekotu yağı zeytinyağı jojoba yağı ve yumurta karışımınıda saçlarıma maske olarak uygularım( saçları canlandırıyor çok memnunum)
onun dışında epilasyonumu ayda bir düzenli yapmaya çalışırım
her duştan sonrada body losyon uygularım tüm vücuduma

Canım cilt maskeni ayrıntılarıyla anlatabilir misinn?

Simdi cnm oncelikle yazin makyaj yapma unv zaten yapicaksin yuzu dinlendir yagli bi cildin varsa granulsuz yuz temizleme jeli al yuzunu onla yika ardindan nemlendir oje surme dinlendir saclarini hafta bir kere argan yagiyla maske yap saclarina masa gibi aletler kullanacaksan isi koruyucu al dis fircalama genel temizligi zaten yapiosundur

Saçlarımı şekillendirmeden bakkala bile gitmem .
Hiç bir şey yapmasam kırmızı rujum asla eksik olmaz
Modaya uygun giyinirim ve moda bloglarını takip ederim

Canım cilt maskeni ayrıntılarıyla anlatabilir misinn?

tabiki..
ben bunu 2 senedir düzenli yaparım çokta memnunum
üç yemek kaşığı kille 1 yemek kaşığı mısır ununu yine 2 kaşık yoğurtla iyice krem kıvamına gelene kadar karıştırıyorum
yüzüme uyguluyorum ve 1 saat boyunca kuruyor yüzümde sonra yıkıyorum nemlendiriyorum

Temizlikle ilgili şeyleri bakımdan saymamak lazım yahu. Duş almak tırnak epilasyon filan. Bunlar mecburi zaten. Yapmazsan bakımsız değil, baya tarzan olursun. ehe.
Bakım ekstra bişey yani.

Cilt bakıımımı aksatmıyorum ben genel olarak. Peelingiydi toniğiydi filan.
Aylık saç maskem var bi de, bu kadar sanırım.

tabiki..
ben bunu 2 senedir düzenli yaparım çokta memnunum
üç yemek kaşığı kille 1 yemek kaşığı mısır ununu yine 2 kaşık yoğurtla iyice krem kıvamına gelene kadar karıştırıyorum
yüzüme uyguluyorum ve 1 saat boyunca kuruyor yüzümde sonra yıkıyorum nemlendiriyorum

Peki tatlım kili aktarlardan falan bulabilir miyim ben?

X