Bakımlı Olma Topiği :)

Meraba tesadufen denk geldim.
Ben 26 yaşinda iki çocuk annesiyim. Küçük olan 6 aylık oldu.
Bu yaşıma kadar hiç krem vs kullanmadim. Ama özellikle dudak çevresi ve göz cevremde kırışıklar farkediyorum. Sivilce akne pek yok sadece ara da cikardi genelde regl doneminde. Siyah noktalar var biraz burnumda alnimda. Hangi kremlere başlamam iyi olur. Bazen kadinlara bakiyorum yuzleri ışıl ışıl. Bir ben kalmışım kendine bakmayan diyorum. Birde zaten kg problemim var..

Canım bu topikte cevabını bulursun bence,kızlar yazmıştı,anne de olsak mutlaka bakımlı olmalıyız

O zaman devam edelim canım .Burda paylaşmaya devam edelim
Şöyle ben her hafta ıkı kere maskemı yaparım peelingde öyle cıldım de karmadır. Makyajsız dışarı çıkmam ama fondötenı arada surerım önceliğim cc kremdır. Rimel aydınlatıcı ruj allık klasık seyler devamdır. En onem verdiğim cilt bakımıdır. Makyaj olsun olmasın her sabah akşam o cilt temızlenmeli marka olarak aven ın yüz temızleme jeli ile köpüğünü bır de su bazlı nemlendırıcısını kullanırım yağ bazlı nemlendırıcı kusar. Tonık la roc posay yıne onunda su bazlı nemlendırıcısı vardır. Bıodermanında mısel suyu ve termal su da kullanırım arada fısfıs ferahlatıyor. Saçlarım ıcın kuafore sürekli giderim 4 yıldır kısa saç bob kullanıyorum ombre sarı boyatırım. Haftanın ıkı uc gunude saçıma yağ karışımlarını uygularım. Aktarlarda mevcut bu karışımlı yağlar ya da zeytınyağı. 3 yıl oncede lazer epilasyona gıtmış şuanlık aklıma gelen bunlar

Son düzenleme:
Tebrikler Canım, artık yeni idolumuz sen ol ve destek ol

@ asena87 tebrikler canım bize iyi yol gösteriyorsun
Kizlar,her seyin vakti var herhalde,
Hic bir zaman suslu biri olmadim ama bugun baktim ki ;hayatin kosturmasini bazen uzuntusunu bunyemize yerlestirip kendimizi saliyoruz.
Guleceksiniz ama bugun bir erkek arkadasimla oturduk,cocuk o kadar hayattan keyif almak icin yasiyor ki,vucut yapti en son,kaşlar,sakallar,tirnaklar falan...ozendim
Agir abidir de ha...sadece kendine bakiyor,vucuduna deger veriyor
Bana da biraz farkindalik olusturdu konusunca.
Hayatin kisa oldugunu,anlam yuklemenin elimizde oldugunu,enerji dusuklgunun baska negatifliklere yol acacagini,kisir dongu olduunu hatirladim diyelim

Ben olabildigince makyajsiz şık gorunme pesindeyim.
Bu hafta botoks icin gorusecegim bakalim.
Kaş kirpik uzatmak da baya degisiklik yaratir eminim.

Sporu,suyu eksik etmeyin kizlar ben de baslayacagim simdi 5,6 kilo fazlam var-her istedigini giyememek de bazen daha dusuruyor modu.
Evet buradan devam edelim paylasimlarimiza,iyi olacaktir

pozitif olmak için mutlaka vücüd enerjisni almalı,arkadaşın haklı

Rimel kurudugunda sicak suda 15 dk bekletmeliymis yeni ogrendim

Ilk sorumla baslayayim.
Daha dolgun ve uzun kirpikler icin rimel arastirdim cok pahali urun kullanmak istemiyorum niyeyse rimelde.
Maybelline rocketi cok ovmusler internette,var mi kullanan ?

maybelline'in maskaralarını genel olarak beğeniyorum ve bu maskara da başarılı. kirpikleri gerçekten de dolgun gösteriyor ve sert yapılı olduğu için de uzun süre kalıcı ve kaşları kalın gösteriyor. çıkarırken makyaj çıkarıcınız çok iyi değilse biraz uğraştırabilir

Başlıyorum sıkı durun
Akşam
1. Yüz temizleyicisi (titreşimli makina ile )
2. Tonik
3. Hyluronic asit
4. C vitamini
5. Cilt yenileyici Krem ( leke kremi)

Sabah
1. Tonik
2. Hyaluronic asit
3. Nemlendirici krem
4. Güneş kremi

Haftada 2 3 kere peeling
Haftada 2 kere beyaz kil maskesi
Haftada 1 kere yumurta akı maskesi

Göz için hala uygun bir şey bulamadım.

Kullandığım ürünler uzun zaman araştırarak aldığım ve temiz içerikli ürünler

Çok teşekkür ediyorum öneriler dikkate alınacak

Benim her sabah rütinim şöyle
Nivea yüz yıkama köpüğü ile yüzümü yıkarım.
Hücre yenileyici krem sürerim contractubes
Göz altı için yvesroche dan göz altı serumu
Ayaklarıma çatlak için topuk kremi.
İşlerim bitince oturup kahve içmeden el kremi sürer keyif yaparım .
Dışarı çıkmadan saç uçları için kırık kremi sürüyorum yvesroche un oda yine. Bide elektriklenme karşıtı var onunla karıştırıyorum schwarzkopf got2b diye bir krem
Akşam rutinlerim çok farklı onları biraz sonra yazarım

Başladın yani Yves Roche y. İzlenimlerini merak ediyorum ❤

Başladın yani Yves Roche y. İzlenimlerini merak ediyorum ❤
Ya başladım valla çok para verdim her yere yazarım şaka bir yana çok güzel yorumları var ben krem öncesi gratisten 15 TL ye Bi göz maskesi aldım difrizde 20 dk bekletip uyku maskesi gibi takıyorum 15 dk göz altını yatıştırıyor üstüne sürüyorum öbür ay kartı kapatıp yüz kremini de alıcam ama bir marka onerdiler bana ona bakıcam La pier diye dur bakalım bu ay yetti dsha da almam birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…