Missha ve Cosrx ürünlerine hiç baktın mı? Missha'nın nemlendiricisini kullanıyorum. Pamuk gibi yapıyorYa başladım valla çok para verdim her yere yazarımşaka bir yana çok güzel yorumları var ben krem öncesi gratisten 15 TL ye Bi göz maskesi aldım difrizde 20 dk bekletip uyku maskesi gibi takıyorum 15 dk göz altını yatıştırıyor üstüne sürüyorum öbür ay kartı kapatıp yüz kremini de alıcam ama bir marka onerdiler bana ona bakıcam La pier diye dur bakalım bu ay yetti dsha da almam birşey
Not alıyorum bakayım missha için trendyolda jel allık favlamışım merak ediyorum aslındaMissha ve Cosrx ürünlerine hiç baktın mı? Missha'nın nemlendiricisini kullanıyorum. Pamuk gibi yapıyor
İndirimleri takip ederek almanı tavsiye ederim. Ben 170tl kremi 110tl almıştım. İkisi de güvenilir ürünler seni üzmez paranın karşılığını alırsın.Not alıyorum bakayım missha için trendyolda jel allık favlamışım merak ediyorum aslında
Kizlar botoks,somon dna,h100,hydrafacial bakim hakkinda bilgisi olanlar var mi?
Tesekkurler detaylar icin.sen bu islemleri yaptirdin sanirim ozelden bir kac soru sorayim burayi mesgul etmemek adina...merhabalarrr
Türkiye’de kullanılan En iyi Botoks markaları ALLERGAN BOTOX ve DYSPORT ‘dur. Her ikisi de FDA onayı almış ürünlerdir. Doktorunuza hangi markayı kullandığını sorun mutlaka, bilgi vermek zorundalar. Hem ilacın markası, hem uygulayan doktor, hem de beklentileriniz önemlidir.
Botoks ile ilgili en önemli konulardan biri özellikle orjinal marka ve belkide daha önemlisi uygun dozajlarda kullanılmasıdır.
Somon Dna için de indirimli fiyat veren yerlere güvenmeyin, ürünün orijinalliği önemlidir ve uygun fiyata orjinal ve işe yarar somon dna Bulmak mümkün değildir.
hydrafacial ve hydrapower vakumlu, fışır fışır solüsyonlarla işlem yapan baya havalı cihazlar :) cildinize uygun solüsyonlar vermeleri Ve uygulamayı yapan estetisyen önemli. Suratı asıklar Ve cildime hangi aşamada ne yaptığını anlatmayanlar beni sıkıyo mesela oraya kendimi şımartmaya gitmişim :)) şaka bi yana işini iyi yapanların seansından çıkınca daha bi temiz pak olduğunu fark ediyosunuz cildinizin.
Evde yaptığımız cilt bakımlarından daha etkili ve daha derinlemesine temizlik sağladığı bi gerçek, güzelcene temizliyor nemlendiriyor ve cildiniz ışıl ışıl parlıyor. Devamlı gitmeniz etkisini çok kuvvetlendiriyo, cilt problemlerinizden iyi ölçüde kurtulabilirsiniz. Merkezler ayda bir falan diyor ama zor ne para dayanır nede vakit ayrılmıyo, 2-3 ayda bir gidilebilir bence.
Tesekkurler detaylar icin.sen bu islemleri yaptirdin sanirim ozelden bir kac soru sorayim burayi mesgul etmemek adina...
Bu ara yuzumde degisiklikler istiyorum,iste kaş seklim kalinlasirsa bir nebze,
Baska da bir sey gelmiyor aklima.
Sac rengimi de degistirecegim
Microblading yaptirmam ya riskli bir isBen seviyorum evet botox dolgu cilt bakımı zayıflama piyasada ne varsa fena kovalıyorum :)
Microblading kaş kontür için de iyi araştırın, dövme boyası ile yapıyorlar daha uygun fiyatlar veriyolar ama 1 sene içinde kızarma veya yeşerme yapıyor. Sonra sildirmek ciddi sorun.
Hoşbulduuummmm
Gerçekten düşünüyormusun.aslında benim de aklımdaKizlar botoks,somon dna,h100,hydrafacial bakim hakkinda bilgisi olanlar var mi?
Benimde annem yarın botoks ve hyaluronik asit uygulaması yaptırmaya gidecek. Eğer etkisi güzel olursa bende düşüneceğim.Gerçekten düşünüyormusun.aslında benim de aklımda
Bebeğim çok güzel planlama,seni burda takip edip uygulmasını yapacamBu arada duşuma girdim, çıktım
Yüzümü Nivea aqua jeliyle yüzümü arındırdım.
Yine renk açıcı olan ıssana jel krem sürdüm.
Göz altına kırışıklık kremimi sürdüm
Üstüne contractubes hücre yenileyici geçtim.
Bir tırnağım kırıldı mecbur hepsini kısaltmak zorunda kaldım zira çok uzun hepsi abes durdu..
Ojemi tazeledim.
Saçımı tarayıp biraz dizi instagram bakıp yatarım.
Normalde akşamları bacaklarıma kuru fırçalama ve selülit kremi sürüp sporumu yaparım ama bugün benimki geç geldi geç buluştuk 9 da ayrıldım yanından
Eve geldim haşladığım tavukları soslayıp yedim.
Üstüne eti form limonlu dan 2 tane attım ağzıma.
Ne spor ne fırça yapasım gelmedi.
etkikisi güzel olsa bizimle paylaşırmısın canımBenimde annem yarın botoks ve hyaluronik asit uygulaması yaptırmaya gidecek. Eğer etkisi güzel olursa bende düşüneceğim.
Ama bu somon dna benimde gözüme çarptı bayanda popülerdi ünlülerde Bi sıra.
Elbette paylaşırım. Umarım güzel sonuç alır ozaman izmirde olan bacımsulara doktor adıyla öneririm.etkikisi güzel olsa bizimle paylaşırmısın canım
Heheh gercekten dusunuyorum ama botoks sadeceGerçekten düşünüyormusun.aslında benim de aklımda
Firca dedigin ne ,at kili fircasi mi?Bu arada duşuma girdim, çıktım
Yüzümü Nivea aqua jeliyle yüzümü arındırdım.
Yine renk açıcı olan ıssana jel krem sürdüm.
Göz altına kırışıklık kremimi sürdüm
Üstüne contractubes hücre yenileyici geçtim.
Bir tırnağım kırıldı mecbur hepsini kısaltmak zorunda kaldım zira çok uzun hepsi abes durdu..
Ojemi tazeledim.
Saçımı tarayıp biraz dizi instagram bakıp yatarım.
Normalde akşamları bacaklarıma kuru fırçalama ve selülit kremi sürüp sporumu yaparım ama bugün benimki geç geldi geç buluştuk 9 da ayrıldım yanından
Eve geldim haşladığım tavukları soslayıp yedim.
Üstüne eti form limonlu dan 2 tane attım ağzıma.
Ne spor ne fırça yapasım gelmedi.
Yarin tum ayrintilari anlat bizeBenimde annem yarın botoks ve hyaluronik asit uygulaması yaptırmaya gidecek. Eğer etkisi güzel olursa bende düşüneceğim.
Ama bu somon dna benimde gözüme çarptı bayanda popülerdi ünlülerde Bi sıra.
Canım at kılı almadım ozaman lar pahalı geldi açıkcası normal gratisten 15 TL satılan vucut fırçası aldım.Heheh gercekten dusunuyorum ama botoks sadece
Firca dedigin ne ,at kili fircasi mi?
Yarin tum ayrintilari anlat bize
Somon dna arkadasim yaptirdi gecenlerde memnunmus o ama su an sadece botoksu denemek istiyorum.
Microblading yaptirmam ya riskli bir is
Botoks icin 2 drla gorusecegim bakalim.
Daha once kolajen ve hyaluronik asit hap kullanmistim bugun toz formatini aldim 30 gun de onu deneyeyim.
Microblading yaptirmam ya riskli bir is
Botoks icin 2 drla gorusecegim bakalim.
Daha once kolajen ve hyaluronik asit hap kullanmistim bugun toz formatini aldim 30 gun de onu deneyeyim.