Bakımlı Olma Topiği :)

nasıl kullanacağız peki cnm
Cildin normalse riske girme derim, kuruysa kesinlikle.uzak dur limon suyundan. Amma yağlı cildin varsa (benimki aşırı yağlı) yatmadan önce pamuğu limon suyuna bandırıp yüzüne süre bilirsin (suyla karıştırmata iyi olur). Maksimum 10 dakika bekleyip yıkayacaksın. Dezenfektan gibi bişey limon, temizliyor cildi. Bu arada 1 gün arayla yapıyordum qaliba, abartmak olmaz.

nasıl kullanacağız peki cnm
Bence kullanmayın. Leke açacak olsa ben de kullanırdım ama geçici bir aydınlık veriyor sonra cilt daha da hassaslaşıyor, o asit derinizi inceltir. İlla kullanacaksanız su ile seyreltin ama o zaman da daha anlamsız oluyor etkisi.
Ben leke kremleri kullanıyorum şimdilik. Gelişme olursa elbette yazarım bilgilendirme amaçlı.

Bence kullanmayın. Leke açacak olsa ben de kullanırdım ama geçici bir aydınlık veriyor sonra cilt daha da hassaslaşıyor, o asit derinizi inceltir. İlla kullanacaksanız su ile seyreltin ama o zaman da daha anlamsız oluyor etkisi.
Ben leke kremleri kullanıyorum şimdilik. Gelişme olursa elbette yazarım bilgilendirme amaçlı.
gelişme olursa yazmanızi rica ederim

gelişme olursa yazmanızi rica ederim

Merhabalar, kuaföre girerken maske zorunlu ve ateş ölçüyorlar ama sosyal mesafe kuralına uygulamıyor haliyle. Koltukları birer boş bırakmışlar. Ama içerisi oldukça kalabalıktı, çalışan kalabalığı daha çok. Normal zamanlardan farkı sadece bekleyen kişi sayısını bire düşürmeleri ve maske kullanımı olmuş.

Siyah maskeyi a 101 den almıştım. Marie claire markası. Ölü derilerden arındırıyor fena değil ama yer yer kurumayıp soyamadığım bölgeler oldu. İdare eder bir ürün.

Cevapladığınız için teşekkür ederim.
Geçen bir kuaförün önünden geçtim. Fiyatlar artmış gibi geldi.
Gözümü karartıp gitsem mi diyordum ama vakaların artışa geçmesi korkumu tetikledi, hiç gidemeyeceğim bu gidişle.

Şimdi cilt bakımından çıktım :)) ınface ve yüz köpüğü ile yüz temizlendi.caudalie tonik ,serum ve kremleri sürüldü.

Kaş ve kirpiğe Arifoğlu serum bocalandı.

Şu Arifoğlu markasının kaş - kirpik bakım yağı geçen bakıp ama almadığım bir ürün.

Kirpiklerimin gürleşmesi için alıp kullansam mı diyordum.

Siz memnun musunuz. Düzenli kullanımda kaşlarınıza ve kirpiklerinize etkisi nasıl oldu?

el ayak bakımına önem veiyorum.Saçlarım için banyo sonrası bi serum suruyorum o kadar.Acil kesilmesi lazım saçlarımın.Banyoda kese yapmayı çok sevıyorum,sonradan alıştım ama harika hıssetırıyor.

Saçlarınızı kendiniz mi kestiniz kuaföre gidebildiniz mi.

Bende azcık uçlarından kesiyorum ama o da bir yere kadar idare ediyor.

Son düzenleme:
Cevapladığınız için teşekkür ederim.
Geçen bir kuaförün önünden geçtim. Fiyatlar artmış gibi geldi.
Gözümü karartıp gitsem mi diyordum ama vakaların artışa geçmesi korkumu tetikledi, hiç gidemeyeceğim bu gidişle.

Şu Arifoğlu markasının kaş - kirpik bakım yağı geçen bakıp ama almadığım bir ürün.

Kirpiklerimin gürleşmesi için alıp kullansam mı diyordum.

Siz memnun musunuz. Düzenli kullanımda kaşlarınıza ve kirpiklerinize etkisi nasıl oldu?

1 aydır 2-3 günü saymazsak duzenli kullandım.Kirpiklerimin rengi koyulaştı sanki çok az uzadı.Ama hiç de öyle kaş fışkırmıyor.

Saçlarınızı kendiniz mi kestiniz kuaföre gidebildiniz mi.

Bende azcık uçlarından kesiyorum ama o da bir yere kadar idare ediyor.
kuaföre gittim .

1 aydır 2-3 günü saymazsak düzenli kullandım.
Kirpiklerimin rengi koyulaştı, sanki çok az uzadı. Ama hiç de öyle kaş fışkırmıyor.
Kuaföre gittim.

Teşekkürler. Koyulaşmasına şaşırdım yalnız.
Ürün yorumlarını okuyorum, memnun olan / olmayan var.
Demek ki herkeste farklı etkileri oluyor.

Teşekkürler. Koyulaşmasına şaşırdım yalnız.
Ürün yorumlarını okuyorum, memnun olan / olmayan var.
Demek ki herkeste farklı etkileri oluyor.
Kuaföre gittim.2hafta içinde yine gideceğim.özge özel var o çok ftg koyuyor millet kaş fışkırdı diyor ,ama bilmiyorum.Ben zaten sarışınım öyle kaşlı kirpikli değilim zaten

Kızlar merhaba. Saçlarım için bakım önerisi ararken bu başlıkla karşılaştım. Benim eskiden dalgalı saçlarım vardı🥺 Ama artık kuru ve kabarık saçlarım var:skandal: Belki bu mesajı görüp buraya doğal saç bakımlarını yazıp beni de kendini de motive etmek isteyen arkadaşlar olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.:KK37:

Kızlar merhaba. Saçlarım için bakım önerisi ararken bu başlıkla karşılaştım. Benim eskiden dalgalı saçlarım vardı🥺 Ama artık kuru ve kabarık saçlarım var:skandal: Belki bu mesajı görüp buraya doğal saç bakımlarını yazıp beni de kendini de motive etmek isteyen arkadaşlar olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.:KK37:
Benim saçlarımı yağ bakımı kurtardı. Dalqalı ve kuru olduğu için daima kabarık)) Çok şey var aslında sadece bikaç tecrübemi yazayım belki işe yarar.
1) Saç tipine uygun şampuan ve saç bakım kremi (durulanan, ve sadece uçlarına kullanmak gerek) bulmak gerek
2) Markaların argan yağını nemli saçlarıma uygularım
3) Yıkamadan yarım saat önce hindistan cevizi yağı maskesi güzel nemlendirir
4) kokusunu sevdiğin herhangi bitki yağıyls suyu şişeye doldurup sprey gibi kullanıla bilir.

Benim saçlarımı yağ bakımı kurtardı. Dalqalı ve kuru olduğu için daima kabarık)) Çok şey var aslında sadece bikaç tecrübemi yazayım belki işe yarar.
1) Saç tipine uygun şampuan ve saç bakım kremi (durulanan, ve sadece uçlarına kullanmak gerek) bulmak gerek
2) Markaların argan yağını nemli saçlarıma uygularım
3) Yıkamadan yarım saat önce hindistan cevizi yağı maskesi güzel nemlendirir
4) kokusunu sevdiğin herhangi bitki yağıyls suyu şişeye doldurup sprey gibi kullanıla bilir.
Peki duştan çıkınca nasıl şekil veriyorsun 🤔 bide saç dinimi yıkamazsam nasıl temizlenecek her banyoda 2 şampuan yaparım genelde

Peki duştan çıkınca nasıl şekil veriyorsun 🤔 bide saç dinimi yıkamazsam nasıl temizlenecek her banyoda 2 şampuan yaparım genelde
Yok tabiki normal yıkayacaksın dibini. Saç bakım kremini saç dibine uygulamak olmaz. Onu kast etmiştim.
Saçım biraz kıvırcık ve kabarık. Normal rutinde, ekstra bişey yapmayacaksam şampuanla yıkarım. Duruladıktan sonra uçlarına saç bakım kremini uygularım ve tararım; sonra durularım. Çıkınca havluyla suyunu aldıktan sonra parmaklarımla az şekil verip kurumasını beklerim. Az nemli kaldığıbda çok az saç yağıyla şekil veririm.

Tabi milyonlatca yöntem var. Ben senelerce bana uygun olanını aradım.. Bide saç kesimi çok önemli. İşini bilen bi kuaför buımak gerek.

Yani herkes bakımlı olmalı bekar evli farketmez .Görüyorum cevremde bekarken şık bakımlı olan insanlar evlendikten sonra bambaska bi hal alıyorlar. Ben haftada en az iki kere cildime maske uyguluyorum, duşumu alırım ara ara saçlarımı duzlestiririm bazende köpükle kabartirim 😊Makyajsiz asla çıkmam ama uyumlu giyinmek de çok önemli 🤩

Herkese selam ben de biraz bahsedeyim yaptiklarimdan.
Oncelikle sacta yuzde olabildigince bitkisel urunler kullanmaya calisiyorum.bazi kremler haric tabi.
Bir faydasini gordum mu,belki zararini gormemisimdir diyelim.

Benim saclarim ince ve yagli.
2 yil evvel de yanmisti ama uzun sac ugruna hep iyilestirmeye calistim asla ise yaramiyor.
Kulagimin altina kadar kestirdim simdi.

2 yildir sacimi evde boyuyorum.sari rofleler indikce ustune kullu kumral boyuyordum.
7.1_0.22 kullaniyordum.
Simdi uclara 9.1 deneyecegim.
20 gunde bir de cila icin gumus renk boya ve oksidan vee mor sampuan...
Ayari yaptikca kendiniz buluyorsunuz ama sacim kumral.yani daha koyularda ayni sonuclar olusmayabilir.
Kuafore harcadigim para ve zamana yanmiyorum artik.
Haftada 1 yapamasam da hindistan cevizi yagi bemiks evigen bepanten cok iyi geliyor saca.

Simdi kas ve kirpik uzatmak icinde bunlari kullanmaya basladim.
Hafta ici de vazelin deneyecegim.
Bu arada sarimsakla veya limonla ovmanin da cok iyi oldugunu soyluyorlar,denemedim.

Daha once dermaroller almistim arada kullaniyorum.simdi kaşima kullanmaya basliyorum.

Sampuan cok marka denedim hep bitkisel urunler.hicbir ise yaramadi,ya da ben de oyle oldu.en son otaciya gectim en azindan daha uygun.

Inanin ince yagli uzun sacla ugrasmaktansa kisa sac hem modern hem de daha genc bir hava katti.
Hem de spreyle,krepeyle daha degisik modeller kullanabiliyorum.saci 2.gun yikamamaya karar berdim.isim dolayisiyla bu cok zor ama bebek pudrasi ve krepeyle simdilik cozum buldum.
Yeni basladigim seyler icin sonuclari paylasirim yine burada.

Kremlerime geleyim.
Voonka collagen hyaluronic asid nemlendirici;memnunum.
Cenemde sivilce cikmaya basladi la roche akne kremi aldim ama hala arada cikiyor.
La roche goz cevresi kiriskklik kremi 1 senedir kullaniyorum yani muthis etkisi yok nemlendiriyordur herhalde ama mucize beklemiyorum zaten.
3,4 gunde 1 misbahce kusburnu cekirdegi yagi kullaniyorum bunu da seviyorum.

Ben de simdi botoks arastiriyorum.
Kremdi yagdi artik tam etki alamiyorum.yaşim 33 bu arada.

Kızlar iyi Akşamlar;:KK200:En Büyük TÜRKİYE
Bu topiğin en hızlı yazarları idim.Bakım için çok çabaladım.Bakımsız oldukmu moraller sıfır ama bakım oldumu,açan bir çiçek gibi oluyoruz.
Bakım için birbirimize destek verelim.:halay:

X