- 30 Mayıs 2015
- 595
- 603
- 31
nasıl kullanacağız peki cnmLimonun ph derecesinin 2 olduğunu ama insan cildinin 5 civarı olduğunu biliyor musunuz? Limonu direkt olarak veya maske içinde yüzünüze sürmenizi tavsiye etmem aşırı asidik ve yakar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl kullanacağız peki cnmLimonun ph derecesinin 2 olduğunu ama insan cildinin 5 civarı olduğunu biliyor musunuz? Limonu direkt olarak veya maske içinde yüzünüze sürmenizi tavsiye etmem aşırı asidik ve yakar.
Cildin normalse riske girme derim, kuruysa kesinlikle.uzak dur limon suyundan. Amma yağlı cildin varsa (benimki aşırı yağlı) yatmadan önce pamuğu limon suyuna bandırıp yüzüne süre bilirsin (suyla karıştırmata iyi olur). Maksimum 10 dakika bekleyip yıkayacaksın. Dezenfektan gibi bişey limon, temizliyor cildi. Bu arada 1 gün arayla yapıyordum qaliba, abartmak olmaz.nasıl kullanacağız peki cnm
Bence kullanmayın. Leke açacak olsa ben de kullanırdım ama geçici bir aydınlık veriyor sonra cilt daha da hassaslaşıyor, o asit derinizi inceltir. İlla kullanacaksanız su ile seyreltin ama o zaman da daha anlamsız oluyor etkisi.nasıl kullanacağız peki cnm
gelişme olursa yazmanızi rica ederimBence kullanmayın. Leke açacak olsa ben de kullanırdım ama geçici bir aydınlık veriyor sonra cilt daha da hassaslaşıyor, o asit derinizi inceltir. İlla kullanacaksanız su ile seyreltin ama o zaman da daha anlamsız oluyor etkisi.
Ben leke kremleri kullanıyorum şimdilik. Gelişme olursa elbette yazarım bilgilendirme amaçlı.
gelişme olursa yazmanızi rica ederimBence kullanmayın. Leke açacak olsa ben de kullanırdım ama geçici bir aydınlık veriyor sonra cilt daha da hassaslaşıyor, o asit derinizi inceltir. İlla kullanacaksanız su ile seyreltin ama o zaman da daha anlamsız oluyor etkisi.
Ben leke kremleri kullanıyorum şimdilik. Gelişme olursa elbette yazarım bilgilendirme amaçlı.
Merhabalar, kuaföre girerken maske zorunlu ve ateş ölçüyorlar ama sosyal mesafe kuralına uygulamıyor haliyle. Koltukları birer boş bırakmışlar. Ama içerisi oldukça kalabalıktı, çalışan kalabalığı daha çok. Normal zamanlardan farkı sadece bekleyen kişi sayısını bire düşürmeleri ve maske kullanımı olmuş.
Siyah maskeyi a 101 den almıştım. Marie claire markası. Ölü derilerden arındırıyor fena değil ama yer yer kurumayıp soyamadığım bölgeler oldu. İdare eder bir ürün.
Şimdi cilt bakımından çıktım :)) ınface ve yüz köpüğü ile yüz temizlendi.caudalie tonik ,serum ve kremleri sürüldü.
Kaş ve kirpiğe Arifoğlu serum bocalandı.
el ayak bakımına önem veiyorum.Saçlarım için banyo sonrası bi serum suruyorum o kadar.Acil kesilmesi lazım saçlarımın.Banyoda kese yapmayı çok sevıyorum,sonradan alıştım ama harika hıssetırıyor.
kuaföre gittim .Cevapladığınız için teşekkür ederim.
Geçen bir kuaförün önünden geçtim. Fiyatlar artmış gibi geldi.
Gözümü karartıp gitsem mi diyordum ama vakaların artışa geçmesi korkumu tetikledi, hiç gidemeyeceğim bu gidişle.
Şu Arifoğlu markasının kaş - kirpik bakım yağı geçen bakıp ama almadığım bir ürün.
Kirpiklerimin gürleşmesi için alıp kullansam mı diyordum.
Siz memnun musunuz. Düzenli kullanımda kaşlarınıza ve kirpiklerinize etkisi nasıl oldu?
1 aydır 2-3 günü saymazsak duzenli kullandım.Kirpiklerimin rengi koyulaştı sanki çok az uzadı.Ama hiç de öyle kaş fışkırmıyor.
Saçlarınızı kendiniz mi kestiniz kuaföre gidebildiniz mi.
Bende azcık uçlarından kesiyorum ama o da bir yere kadar idare ediyor.
1 aydır 2-3 günü saymazsak düzenli kullandım.
Kirpiklerimin rengi koyulaştı, sanki çok az uzadı. Ama hiç de öyle kaş fışkırmıyor.
Kuaföre gittim.
Kuaföre gittim.2hafta içinde yine gideceğim.özge özel var o çok ftg koyuyor millet kaş fışkırdı diyor ,ama bilmiyorum.Ben zaten sarışınım öyle kaşlı kirpikli değilim zatenTeşekkürler. Koyulaşmasına şaşırdım yalnız.
Ürün yorumlarını okuyorum, memnun olan / olmayan var.
Demek ki herkeste farklı etkileri oluyor.
Benim saçlarımı yağ bakımı kurtardı. Dalqalı ve kuru olduğu için daima kabarık)) Çok şey var aslında sadece bikaç tecrübemi yazayım belki işe yarar.Kızlar merhaba. Saçlarım için bakım önerisi ararken bu başlıkla karşılaştım. Benim eskiden dalgalı saçlarım vardı Ama artık kuru ve kabarık saçlarım var Belki bu mesajı görüp buraya doğal saç bakımlarını yazıp beni de kendini de motive etmek isteyen arkadaşlar olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
Peki duştan çıkınca nasıl şekil veriyorsun bide saç dinimi yıkamazsam nasıl temizlenecek her banyoda 2 şampuan yaparım geneldeBenim saçlarımı yağ bakımı kurtardı. Dalqalı ve kuru olduğu için daima kabarık)) Çok şey var aslında sadece bikaç tecrübemi yazayım belki işe yarar.
1) Saç tipine uygun şampuan ve saç bakım kremi (durulanan, ve sadece uçlarına kullanmak gerek) bulmak gerek
2) Markaların argan yağını nemli saçlarıma uygularım
3) Yıkamadan yarım saat önce hindistan cevizi yağı maskesi güzel nemlendirir
4) kokusunu sevdiğin herhangi bitki yağıyls suyu şişeye doldurup sprey gibi kullanıla bilir.
Yok tabiki normal yıkayacaksın dibini. Saç bakım kremini saç dibine uygulamak olmaz. Onu kast etmiştim.Peki duştan çıkınca nasıl şekil veriyorsun bide saç dinimi yıkamazsam nasıl temizlenecek her banyoda 2 şampuan yaparım genelde
O zaman devam edelim canım .Burda paylaşmaya devam edelimBurası tam benlıkmış ya