Bakımlı olmak benim için yaşam biçimi ya, yani kendimi bildim bileli bakımsız olmadım hiçbir zaman, istesem olamam sanırım çünkü kafayı yiyorum bir gün duş bile almasam. Malum bana göre de bakım temizlikten geliyor en başta... hergün hemen hemen saçımı özenli yaparım duştan sonra, dışarı paspal ev topuzu gibi vs bile çıkmam topluyorsam bile düzgün bir saç olmalı şık bir topuz veya atkuyruğu... salacağım zaman ise maşa veya düz saçlar. 2-3 haftada bir uçlarından düzenli kesmekle kesmemek arası aldırırım daha da sağlıklı oluyor saçlarm bu şekilde. Çünkü herhangi bir maske serum vs uygulamıyorum ağırlaşınca sevmiyorum. Makyaja gelince makyajsız markete bile çıkmayanlardanım. Cilt bakımımı ise mutlaka geceleri yatmadan önce yaparım önce Makyajı temizlerim, maske yapacaksam maske sonra cildimi nemlendirirm, en son göz kremi sürer öyle uyurum. Bebek istiyorım diye çevremden bazı insanlar “bakalım olunca da böyle bakıma zaman ayıracak mısın vaktin olmayacak” diye konuşup korkutuyorlar ama ben elimden geldiğince gene olmaya çalışacağım sanırım ☺