Bakımlı Olma Topiği :)

ben de onu deneyim o zaman:confused: marketin duj! jelinden nolacak :KK35:
aman iyi ol, sıkıntı bir de kaşıntı yapıyor :KK64:
benim zeytinyağına ilgim çok fazla. Zeytinyağlı ürünleride çok severim. Zeytinyağlısabun gerçektenhoşuma gidiyor. 5 li paket almıştım.Bereketlide oluyor. 1 ayda 2 tanesi bitmiş :KK48:

benim zeytinyağına ilgim çok fazla. Zeytinyağlı ürünleride çok severim. Zeytinyağlısabun gerçektenhoşuma gidiyor. 5 li paket almıştım.Bereketlide oluyor. 1 ayda 2 tanesi bitmiş :KK48:
zeytinyağını bir salataya kullanıyorum bir de zeytinyağlılara :KK19:

zeytinyağını bir salataya kullanıyorum bir de zeytinyağlılara :KK19:

bende zeytinyağlılara kullanıyorum ama haftada 5 günden fazla zeytinyağlı yemek yapıyorum :spor: Kızartmaya bile zeytinyağı kullanıyorum :kk77: Arada aşırıp banyodan önce saçlara sürüyorum :KK23:

bende zeytinyağlılara kullanıyorum ama haftada 5 günden fazla zeytinyağlı yemek yapıyorum :spor: Kızartmaya bile zeytinyağı kullanıyorum :kk77: Arada aşırıp banyodan önce saçlara sürüyorum :KK23:
Kizartmaya da mi ee oluyo muu:KK57:

napıyosun az bişey koyup mu kızartıyorsun.. malum zeytinyağı :KK48:

bu arada Ankaralı mısın?
canımcım soteleme gibi yapıp üzerine yoğurt döküyorum. Bu sayede çok az yağ kullanmış oluyorum. Ben Afyonluyum canım. Ama doğma büyüme istanbul'da yaşıyorum. Sen?

canımcım soteleme gibi yapıp üzerine yoğurt döküyorum. Bu sayede çok az yağ kullanmış oluyorum. Ben Afyonluyum canım. Ama doğma büyüme istanbul'da yaşıyorum. Sen?
ben Ankaralı'yım canım.. o tamam bende öyle yaparım, kızartma diyince bol yağda düşünüyorum ben zeytinyağını da öyle bol bol boşaltıp kullanmadım kızartmaya..
Hele deyince dedim Ankara mı memleket acaba :KK70:
hele zere la bebe bunlar favori kelimelerimiz :))

ben Ankaralı'yım canım.. o tamam bende öyle yaparım, kızartma diyince bol yağda düşünüyorum ben zeytinyağını da öyle bol bol boşaltıp kullanmadım kızartmaya..
Hele deyince dedim Ankara mı memleket acaba :KK70:
hele zere la bebe bunlar favori kelimelerimiz :))
Üniversitede Ev arkadaşım Ankaralıydı çok duyardım ondan bu kelimeleri :KK54:

A anneveoglusu Canım hamilelik nasıl gidiyor bakımından taviz maşallah:KK49:
iyi gidiyor canım allah biliyor ilk 3 ay istifra etmekten bakamadım ama şimdilerde dikkat ediyorum
cumartesi saçımı boyattım doğal boya ile ne kadar doğal olabilirse artık dr tehlikeli dönemi geçtin dedi bende saçımı boyatmaya başladım. cilt bakım ürünlerini de tekrar kullanmaya başladım insan kenidne bakınca güveni geliyor

Kızlar iyi Akşamlar
Nasılsınız
hamişler bebişler nasıl
bakım için benim gibi tembel olmayın lütfen
bakımlı olmak istiyorum ama tembelleşiyorum:KK76::KK12:
yinede vücüdümü ihmal etmiyorum:KK49:

Bebis gayet iyi :nazar: Fakat fark ettigim bir durum var. Yüzümde ki tuyler kalinlasmis. Hatta kulagimin altinda boynumda tüyler çikmis. Agdayla onlari aldim. Hormanel degisiklik diye dusunuyorum. Saçlarim çabuk uzar benim. Fakat hamile kaldigimda omzumda olan saçlarim suanda sutyen kopcasinin da altinda. Ve gayet gür. Birazdan tirnak bakimi yapicam. Kendime bakim yaptikca mutlu oluyorum. Sen nasilsin kuzum :KK200:

Kızlar iyi Akşamlar
Nasılsınız
hamişler bebişler nasıl
bakım için benim gibi tembel olmayın lütfen
bakımlı olmak istiyorum ama tembelleşiyorum:KK76::KK12:
yinede vücüdümü ihmal etmiyorum:KK49:
iyiyiz şükür her sabah saçlarımı şekillendirilor hafif bir makyajla işe geliyorum
bakım gerçekten önemli

Tembelleşme yok :))
sen nasılsın

Kızlar günaydınnnnn. Burası yine sessizleşmiş. Geçenlerde yeni saç düzleştiricisi almıştım. 230 derceye çıkıyor. Bende en yüksek seviyede saçlarımı yapmıştım. Malesef saçlarım ön kısmında ve aralarda büzük büzük yanık yerleri oluşmuş. dışardan belli değil elimi atınca ben hissediyorum buruşmuş ve bazıları kısalmış :KK17: Bu saç konusunda çok şansizim. Bundan 8 ay önce de ocakta büyük kısmı yanmıştı saçımın. Onun öcesinde belime kadar olan saçlarım kuaförümün yanlış kesmesi sonucu omzuma kadar kestirmiştim :skandal:Sakınılan göze çöp batar misali. Şimdi önümde 2 seçenek var. Doğumdan sonra O yanık kısımları katlı bir şekilde usturayla kestirmek :işsiz: Yada bakım yağları kullanıp uzamasını beklemek :KK23: Hafta sonu yine tırnaklarımı törpüledim :süslü: En azından düzgün dursunlar. Oje parlatıcı vs uğraşamıyorum bu aralar. Bi kremleyip çıkıyorum. Siz neler yaptınız?

Kızlar ben de bunu düşünüyorum kış geldi.bakımımız geri de kalmasın. Bende saç lar ile sorunlarım var
oje ve parlatıcı olmazsa olmazımdır
gelin bu topiğe destek verelim:KK49:

X