Bakımlı Olma Topiği :)

Kızlar hepinize teşekkür ederim
gerçekten bakımlı ipuçlarınızla bende aynısı yapıyorum ve mutlu oluyorum.
Ben de bu aralar sınav ,iş evliilk derken yoğunluktan gelemiyorum
ama sizinleyim,hepinizi öpüyorum
Anneler Gününüzü kutluyorum canım

Kız butün erkekler bakımlı sever

Oje sürmek beni mutlu eder canım

Evde limonlu (meyveli) peeling deneyn oldumu. AHA asitleri cildin yenilenmesini sağlıyormuş. Bide lekeleri açdığını okudum.
Yarın başlarım artık. 10 günlük deneme yaparım başlangıç için diyorum.

limon peeling olarak değil de yüzüme bir kaç gün sürmüşlüğüm var. lekeler için faydası çok birde c vitamini olduğu için besleyici tabiki. uzun süreli yapamadım. bir arada kahve ile peeling yapın hatta bütün vücudunuza deneyin. cilt yenilenmesini aloe vera bitkiside sağlıyor onunda etkisini görebilirsiniz.

günlük makyaj yapan biri olarak bende nemlendirici güneş kremi üzerine fondöten/ BB krem uygulama faslını hiç yapamayan biri olarak üçünü bir yapan bir kremde çözümü buldum. Svr Spf50 Ecran Mineral Teinte diye geçiyor fransız markası. krem ayrıca mineralli cildinizi beslemeyi vadediyor 1 aydan fazla zamandır kullanıyorum cilde taze bir görüntü katıyor fondötenlerin verdiği o ölü görüntü yok ama kapatıcılığı yüksek. tavsiye ederim.

Kızlar Hayırlı Ramazanlar
herkesin bakım için bize akıl vermesi çok güzel
bende Bakım maskeleri ihmal etmiyorum
@Synonyms
@anneveoglusu

gve
@Sehlinam
@Dertl66
Merhaba canım. Ben 2 hafta raporluyum. Tüp bebek tedavisi gecirdigim için evde istirahat halindeyim. Hamile olma ihtimalim olduğu için cildime herhangi birsey sürmeye korkuyorum. Ama el bakim kremim yanimda. Elini yikadikça sürüyorum. Ben kuaföre gitmeyi pek sevmeyen bir tipim. Evde kocaman bir kutunun icinde çesıt cesit torpu ve et makasim var. Kitükul itici abarat vs. Yani tirnak bakımi adina hersey fazla fazla var. Cesit cesit kullanmayi seviyorum. Evde kendi makinikürümü yapiyorum. Ne zaman kuaföre gitsem hep etlerimi parcaladilar. Bende kendi manikürümü yapa yapa ögrendim. Bazen etleri itiyorum. Bazen kesiyorum. Törpülüyorum tirnak bakim yaglarini sürüyorum. Az önce manikürümü yeniledim

Saçlarım bu siralar bir kepek durumu yaşıyor. Sanırım hala sacima uygun şampuanı bulamamdan kaynaklı. Evde olan tatli badem yağından surudum saçlarıma. Evde o var diye aslinda ondan sürdüm. Iyi gelir mi bilmiyorum. Gecen hafta da surmustum ve cok komik yeni bir sacim çıktı en önde:) şimdi tatlı badem yagini eşimden izin alip kullaniyorum. Elinden düşürmüyor bi umut :)
Yüz kesesi ile hafif bir kese hemen pesine bepanten ve sonrasinda kremlenip yatmaya hazirladim kendimi. Bu arada sabah cildini toniklemeyenlere sesleniyorum benim icin bir kez dener misiniz?

Reactions: gve
Tonik içinde rosense gul suyu gerçekten mükemmel ☺

Reactions: gve
Tonik içinde rosense gul suyu gerçekten mükemmel ☺
Gül suyu ozel yaptirdim ben evde var ama 2 defa kullandim sanirim. Lancome tonik aldim satıcı kızın tavsiyesi üzerine belki faydasi vardir ama duzenli kullanamiyorum. Kokusu cok ağır onu kullandığımda öksürük yapıyor:)

Gulsuyuna devam et gerçekten faydasını görürsün .önce pamukla sil yüzünü gülsuyu döküp sonra avcuna al Birz ve tampon hareketlerle yedir yüzün çekince nemlendiricini sür sabaha yumusacik bir cilt oh miss

Kendime yapmadım ama biliyorum. Sonrasında boya tutmuyor tutsa da çok zor. Hint kinasi mi normal kina mi peki ?
yeşil kınadan yakmayı düşünüyorum tekrar boya düşünmem güzel olursa
ben hamileyim yeni saçlarda beyazlar var günlerdir kına üzerine araştırma yapıyorum

yeşil kınadan yakmayı düşünüyorum tekrar boya düşünmem güzel olursa
ben hamileyim yeni saçlarda beyazlar var günlerdir kına üzerine araştırma yapıyorum
Ben kına yaktım saçıma 3 kez falan yaktım uzun süre çıkmıyor ben en son 1 seneden fazla olmuştur yakalı uçları hala güneşte kızıl kızıl parlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…