çok teşekkürler tatlım :)Canim 2 cesit ojesi var da alirken su bazli olacak diye soylesin istersen asagi link bırakıyorum. Bu arada oje isinde iyi olmaya bilirim ama cilt bakimi yaptırıyorum. Kabonpeeling 3. Seans icin geldim memnunum ilgilenlere duyrulur
https://www.miniso.com.tr/oje-4239
Kız butün erkekler bakımlı severmerhaba bakımlı kızlar bende aranıza katılayım belki sizden bir şeyler bulaşır :)
evlilik ev iş yemek temizlik arasında kalmış 10 aylık evli biriyim. evlenmeden önce de çok bakım yapabildiğimi söyleyemicem. ama eşim bakımlı seviyor bende çabalayıp duruyorum :) oje olmadımı ojesiz el diyip söyleniyor. hemde kırmızı olacak ojemiz efendim:) bende araştırır oldum kolay pratik şeyler bulmaya çalıştım kendime artık yuvarlanıp gidiyorum sizden de bilgi almak için buradayım :)
Oje sürmek beni mutlu eder canımOje surmeyi bende yeni öğrendim:) ilk kırmızı oje çıkartma deneyimini yasadigimda ne yapacağımı sasirmistim hakikaten zor ve can sıkıcı. Bende bunun kolay yolu olabikir dedim su bazli oje buldum. Miniso diye bir magazada satılıyor 6tl sanirim 2 kat suruyorsun cikaracagin zaman hop soyuyorsun cok kolaylik :) tavsiye ederim
limon peeling olarak değil de yüzüme bir kaç gün sürmüşlüğüm var. lekeler için faydası çok birde c vitamini olduğu için besleyici tabiki. uzun süreli yapamadım. bir arada kahve ile peeling yapın hatta bütün vücudunuza deneyin. cilt yenilenmesini aloe vera bitkiside sağlıyor onunda etkisini görebilirsiniz.Evde limonlu (meyveli) peeling deneyn oldumu. AHA asitleri cildin yenilenmesini sağlıyormuş. Bide lekeleri açdığını okudum.
Yarın başlarım artık. 10 günlük deneme yaparım başlangıç için diyorum.
Hayırlı ramazanlarKızlar Hayırlı Ramazanlar
herkesin bakım için bize akıl vermesi çok güzel
bende Bakım maskeleri ihmal etmiyorum
@Synonyms
@anneveoglusu
gve
@Sehlinam
@Dertl66
Merhaba canım. Ben 2 hafta raporluyum. Tüp bebek tedavisi gecirdigim için evde istirahat halindeyim. Hamile olma ihtimalim olduğu için cildime herhangi birsey sürmeye korkuyorum. Ama el bakim kremim yanimda. Elini yikadikça sürüyorum. Ben kuaföre gitmeyi pek sevmeyen bir tipim. Evde kocaman bir kutunun icinde çesıt cesit torpu ve et makasim var. Kitükul itici abarat vs. Yani tirnak bakımi adina hersey fazla fazla var. Cesit cesit kullanmayi seviyorum. Evde kendi makinikürümü yapiyorum. Ne zaman kuaföre gitsem hep etlerimi parcaladilar. Bende kendi manikürümü yapa yapa ögrendim. Bazen etleri itiyorum. Bazen kesiyorum. Törpülüyorum tirnak bakim yaglarini sürüyorum. Az önce manikürümü yeniledimKızlar Hayırlı Ramazanlar
herkesin bakım için bize akıl vermesi çok güzel
bende Bakım maskeleri ihmal etmiyorum
@Synonyms
@anneveoglusu
gve
@Sehlinam
@Dertl66
Tonik içinde rosense gul suyu gerçekten mükemmel ☺Saçlarım bu siralar bir kepek durumu yaşıyor. Sanırım hala sacima uygun şampuanı bulamamdan kaynaklı. Evde olan tatli badem yağından surudum saçlarıma. Evde o var diye aslinda ondan sürdüm. Iyi gelir mi bilmiyorum. Gecen hafta da surmustum ve cok komik yeni bir sacim çıktı en önde:) şimdi tatlı badem yagini eşimden izin alip kullaniyorum. Elinden düşürmüyor bi umut :)
Yüz kesesi ile hafif bir kese hemen pesine bepanten ve sonrasinda kremlenip yatmaya hazirladim kendimi. Bu arada sabah cildini toniklemeyenlere sesleniyorum benim icin bir kez dener misiniz?
Gül suyu ozel yaptirdim ben evde var ama 2 defa kullandim sanirim. Lancome tonik aldim satıcı kızın tavsiyesi üzerine belki faydasi vardir ama duzenli kullanamiyorum. Kokusu cok ağır onu kullandığımda öksürük yapıyor:)Tonik içinde rosense gul suyu gerçekten mükemmel ☺
Gulsuyuna devam et gerçekten faydasını görürsün .önce pamukla sil yüzünü gülsuyu döküp sonra avcuna al Birz ve tampon hareketlerle yedir yüzün çekince nemlendiricini sür sabaha yumusacik bir cilt oh missGül suyu ozel yaptirdim ben evde var ama 2 defa kullandim sanirim. Lancome tonik aldim satıcı kızın tavsiyesi üzerine belki faydasi vardir ama duzenli kullanamiyorum. Kokusu cok ağır onu kullandığımda öksürük yapıyor:)
Kendime yapmadım ama biliyorum. Sonrasında boya tutmuyor tutsa da çok zor. Hint kinasi mi normal kina mi peki ?aranızda saçına kına uygulayan varmı acaba
yeşil kınadan yakmayı düşünüyorum tekrar boya düşünmem güzel olursaKendime yapmadım ama biliyorum. Sonrasında boya tutmuyor tutsa da çok zor. Hint kinasi mi normal kina mi peki ?
Tekrar boya düşünmüyoSan olabilir. Ama saç rengine göre kizillik da olabilir sacindayeşil kınadan yakmayı düşünüyorum tekrar boya düşünmem güzel olursa
ben hamileyim yeni saçlarda beyazlar var günlerdir kına üzerine araştırma yapıyorum
Ben kına yaktım saçıma 3 kez falan yaktım uzun süre çıkmıyor ben en son 1 seneden fazla olmuştur yakalı uçları hala güneşte kızıl kızıl parlaryeşil kınadan yakmayı düşünüyorum tekrar boya düşünmem güzel olursa
ben hamileyim yeni saçlarda beyazlar var günlerdir kına üzerine araştırma yapıyorum
Beyaz kısımlar turuncu olur kuzum.yeşil kınadan yakmayı düşünüyorum tekrar boya düşünmem güzel olursa