ben tüysüzlerdenim esmer olmama rağmen kaş iki ayda bir alınır bıyık 3-4 ayda bir
helal vallahi herkes yapamaz
kıskanmadım dersem yalan olurben tüysüzlerdenim esmer olmama rağmen kaş iki ayda bir alınır bıyık 3-4 ayda bir
Ben fazla su içemiyorum malesef. Cildimdeki kuruluğu nemlendiricilerle idare etmeye çalışıyorum.bide bol su cilde fayda verir derler. Denediniz mi kılar?
hoşgeldiniz. Ben oje sürmeyi hiç sevmiyorum. Yani yapamadığımdan.Kurumuyor kurusa iz oluyor tek kat sürsem güzel durmuyor vs vs. Birde tırnaklarım zaten çok hassas. Ojeyi çıkartırken yıprandığını hissediyorum. İyice parça parça oluyor. Bende şimdi tırnak bakım kremi ve vazilini karıştırdım sürüyorum hergün bir değişiklik olursa paylaşırım.Bende bakımlı tırnak çok severim ama benimkiler çok inatçımerhaba bakımlı kızlar bende aranıza katılayım belki sizden bir şeyler bulaşır :)
evlilik ev iş yemek temizlik arasında kalmış 10 aylık evli biriyim. evlenmeden önce de çok bakım yapabildiğimi söyleyemicem. ama eşim bakımlı seviyor bende çabalayıp duruyorum :) oje olmadımı ojesiz el diyip söyleniyor. hemde kırmızı olacak ojemiz efendim:) bende araştırır oldum kolay pratik şeyler bulmaya çalıştım kendime artık yuvarlanıp gidiyorum sizden de bilgi almak için buradayım :)
Günaydın kizlarBen fazla su içemiyorum malesef. Cildimdeki kuruluğu nemlendiricilerle idare etmeye çalışıyorum.
Oje surmeyi bende yeni öğrendim:) ilk kırmızı oje çıkartma deneyimini yasadigimda ne yapacağımı sasirmistim hakikaten zor ve can sıkıcı. Bende bunun kolay yolu olabikir dedim su bazli oje buldum. Miniso diye bir magazada satılıyor 6tl sanirim 2 kat suruyorsun cikaracagin zaman hop soyuyorsun cok kolaylik :) tavsiye ederimhoşgeldiniz. Ben oje sürmeyi hiç sevmiyorum. Yani yapamadığımdan.Kurumuyor kurusa iz oluyor tek kat sürsem güzel durmuyor vs vs. Birde tırnaklarım zaten çok hassas. Ojeyi çıkartırken yıprandığını hissediyorum. İyice parça parça oluyor. Bende şimdi tırnak bakım kremi ve vazilini karıştırdım sürüyorum hergün bir değişiklik olursa paylaşırım.Bende bakımlı tırnak çok severim ama benimkiler çok inatçıBende duş alıp cildimi iyice temizledikten sonra yüzüme hindistan cevizi yağı sürdüm.Sabah daha güzeldi cildim.Seviyorum hindistan cevizi yağını ben.
benim tırnak fobim var kesemem asiton ile pamuğu tırnağa sürme fikri bile beni çok rahatsız ediyor içim bir tuaf oluyor hayatım boyunda düğünümde tek sürmüşümdür ojehoşgeldiniz. Ben oje sürmeyi hiç sevmiyorum. Yani yapamadığımdan.Kurumuyor kurusa iz oluyor tek kat sürsem güzel durmuyor vs vs. Birde tırnaklarım zaten çok hassas. Ojeyi çıkartırken yıprandığını hissediyorum. İyice parça parça oluyor. Bende şimdi tırnak bakım kremi ve vazilini karıştırdım sürüyorum hergün bir değişiklik olursa paylaşırım.Bende bakımlı tırnak çok severim ama benimkiler çok inatçıBende duş alıp cildimi iyice temizledikten sonra yüzüme hindistan cevizi yağı sürdüm.Sabah daha güzeldi cildim.Seviyorum hindistan cevizi yağını ben.
soyulabilir ojeler tam senlik o halde. aseton ve pamuk işi yok tırnakları sarartmadığı yönünde söylemi var ama bana pek mümkün gelmedibenim tırnak fobim var kesemem asiton ile pamuğu tırnağa sürme fikri bile beni çok rahatsız ediyor içim bir tuaf oluyor hayatım boyunda düğünümde tek sürmüşümdür oje
hindistan cevizi yağını nerden alıyorsun canım
tırnakla uğraşma fikri bana ters tırnaklarımı bekar iken annem üniversite oda arkadaşım evlenince koca kesiyor düşünsoyulabilir ojeler tam senlik o halde. aseton ve pamuk işi yok tırnakları sarartmadığı yönünde söylemi var ama bana pek mümkün gelmedi
benim tırnak fobim var kesemem asiton ile pamuğu tırnağa sürme fikri bile beni çok rahatsız ediyor içim bir tuaf oluyor hayatım boyunda düğünümde tek sürmüşümdür oje
hindistan cevizi yağını nerden alıyorsun canım
ayyyyyy sen ne diyorsun bu oje tam benlikmiş. Nerden bulucam ben bunusoyulabilir ojeler tam senlik o halde. aseton ve pamuk işi yok tırnakları sarartmadığı yönünde söylemi var ama bana pek mümkün gelmedi
Ben kağıt törpü ile kısaltıyorumtırnakla uğraşma fikri bana ters tırnaklarımı bekar iken annem üniversite oda arkadaşım evlenince koca kesiyor düşün
miniso diye bir mağaza zinciri japon ürünleri diyor ama çin üretimi. toniğini de sevdim fiyatı da oldukça uygun. toniğin içinde bulunan gerçek bitkiler bana hoş geldiği için aldım aslında:) alkolsuz ve sürdüğünde nemli bırakması da bana hoş geldi.ayyyyyy sen ne diyorsun bu oje tam benlikmiş. Nerden bulucam ben bunu
törpümüüü ayy bir gün kaş aldırıyordum kuaförde bir bayan tırnaklarına törpüye başlattı onu görünce ve duyunca sesini hemen bıraktırdım kaş almayı çıktım kuafördenBen kağıt törpü ile kısaltıyorum
bu mağaza eşimin çalıştığı awm de var sanırım.Geçenlerde böle bir Japon mağazası gördüm girdim güzel şeyler vardı içinde olmadı eşim iş yerinden alsın bana :) ismi doğruysa. Valla süpermişminiso diye bir mağaza zinciri japon ürünleri diyor ama çin üretimi. toniğini de sevdim fiyatı da oldukça uygun. toniğin içinde bulunan gerçek bitkiler bana hoş geldiği için aldım aslında:) alkolsuz ve sürdüğünde nemli bırakması da bana hoş geldi.
onlar metal törpü kullanıyor ses rahatsız etmiştir seni.Kağıt törpü ve cam törpüde aynı ses çıkmıyor canım. Yinede senin tercihin tabitörpümüüü ayy bir gün kaş aldırıyordum kuaförde bir bayan tırnaklarına törpüye başlattı onu görünce ve duyunca sesini hemen bıraktırdım kaş almayı çıktım kuaförden
Canim 2 cesit ojesi var da alirken su bazli olacak diye soylesin istersen asagi link bırakıyorum. Bu arada oje isinde iyi olmaya bilirim ama cilt bakimi yaptırıyorum. Kabonpeeling 3. Seans icin geldim memnunum ilgilenlere duyrulurbu mağaza eşimin çalıştığı awm de var sanırım.Geçenlerde böle bir Japon mağazası gördüm girdim güzel şeyler vardı içinde olmadı eşim iş yerinden alsın bana :) ismi doğruysa. Valla süpermiş