Bakımlı Olma Topiği :)

ben tüysüzlerdenim esmer olmama rağmen kaş iki ayda bir alınır bıyık 3-4 ayda bir

helal vallahi herkes yapamaz

bende Esmer kumral arası birşeyim. Ne olduğumu bende bilmiyorum saçlarım sarıya yakın kumral, kaşlarım siyah gözlerim kahve tenim beyaz Benim tüylerim çabuk çıktığı için banyo dolabiında ipim var hergün üstünden geçiyorum :)

ben tüysüzlerdenim esmer olmama rağmen kaş iki ayda bir alınır bıyık 3-4 ayda bir
kıskanmadım dersem yalan olur

Gelmişken dün ekstra yaptığım bakım listesini (saçma oldu biraz) şuraya bırakıp gideyim.

Saçıma hindistan cevizi yağı sürüp 45 dakika kadar sonra yıkadım.

Banyo sonrası beyaz kil maskesi yapdım, içine 2 3 damla E vitamini koydum. (şu aralar maskeye ara vermeyi düşünüyorum. Kızarıklık ve kaşıntı oldu. bir süre böyle denerim)

merhaba bakımlı kızlar bende aranıza katılayım belki sizden bir şeyler bulaşır :)

evlilik ev iş yemek temizlik arasında kalmış 10 aylık evli biriyim. evlenmeden önce de çok bakım yapabildiğimi söyleyemicem. ama eşim bakımlı seviyor bende çabalayıp duruyorum :) oje olmadımı ojesiz el diyip söyleniyor. hemde kırmızı olacak ojemiz efendim:) bende araştırır oldum kolay pratik şeyler bulmaya çalıştım kendime artık yuvarlanıp gidiyorum sizden de bilgi almak için buradayım :)

hoşgeldiniz. Ben oje sürmeyi hiç sevmiyorum. Yani yapamadığımdan.Kurumuyor kurusa iz oluyor tek kat sürsem güzel durmuyor vs vs. Birde tırnaklarım zaten çok hassas. Ojeyi çıkartırken yıprandığını hissediyorum. İyice parça parça oluyor. Bende şimdi tırnak bakım kremi ve vazilini karıştırdım sürüyorum hergün bir değişiklik olursa paylaşırım.Bende bakımlı tırnak çok severim ama benimkiler çok inatçı Bende duş alıp cildimi iyice temizledikten sonra yüzüme hindistan cevizi yağı sürdüm.Sabah daha güzeldi cildim.Seviyorum hindistan cevizi yağını ben.

Ben fazla su içemiyorum malesef. Cildimdeki kuruluğu nemlendiricilerle idare etmeye çalışıyorum.
Günaydın kizlar
Ben hic su icmeyen biriydim. Bi bardak belki. Yuzumde ozellikle cene bölgemde sivilceler olurdu. Esim gundu 4 litre su icer bende onunla haza geldim ve su icmeye basladim gunle 1.5 litre ictigim oluyor ama sivilceler gitti. Yüzümde gozle görülür farketti. Simdi lekeler kaldi onlarla ugrasiyorum onlarinda kökünü kazidimmi tamamdir :)

Oje surmeyi bende yeni öğrendim:) ilk kırmızı oje çıkartma deneyimini yasadigimda ne yapacağımı sasirmistim hakikaten zor ve can sıkıcı. Bende bunun kolay yolu olabikir dedim su bazli oje buldum. Miniso diye bir magazada satılıyor 6tl sanirim 2 kat suruyorsun cikaracagin zaman hop soyuyorsun cok kolaylik :) tavsiye ederim

benim tırnak fobim var kesemem asiton ile pamuğu tırnağa sürme fikri bile beni çok rahatsız ediyor içim bir tuaf oluyor hayatım boyunda düğünümde tek sürmüşümdür oje

hindistan cevizi yağını nerden alıyorsun canım

soyulabilir ojeler tam senlik o halde. aseton ve pamuk işi yok tırnakları sarartmadığı yönünde söylemi var ama bana pek mümkün gelmedi

soyulabilir ojeler tam senlik o halde. aseton ve pamuk işi yok tırnakları sarartmadığı yönünde söylemi var ama bana pek mümkün gelmedi
tırnakla uğraşma fikri bana ters tırnaklarımı bekar iken annem üniversite oda arkadaşım evlenince koca kesiyor düşün

canım günaydın. Ben marketten organik sertifikalı bir ürün almıştım. Fakat aktarlarda ve gratislerde var

ayyyyyy sen ne diyorsun bu oje tam benlikmiş. Nerden bulucam ben bunu
miniso diye bir mağaza zinciri japon ürünleri diyor ama çin üretimi. toniğini de sevdim fiyatı da oldukça uygun. toniğin içinde bulunan gerçek bitkiler bana hoş geldiği için aldım aslında:) alkolsuz ve sürdüğünde nemli bırakması da bana hoş geldi.

Ben kağıt törpü ile kısaltıyorum
törpümüüü ayy bir gün kaş aldırıyordum kuaförde bir bayan tırnaklarına törpüye başlattı onu görünce ve duyunca sesini hemen bıraktırdım kaş almayı çıktım kuaförden

bu mağaza eşimin çalıştığı awm de var sanırım.Geçenlerde böle bir Japon mağazası gördüm girdim güzel şeyler vardı içinde olmadı eşim iş yerinden alsın bana :) ismi doğruysa. Valla süpermiş

törpümüüü ayy bir gün kaş aldırıyordum kuaförde bir bayan tırnaklarına törpüye başlattı onu görünce ve duyunca sesini hemen bıraktırdım kaş almayı çıktım kuaförden
onlar metal törpü kullanıyor ses rahatsız etmiştir seni.Kağıt törpü ve cam törpüde aynı ses çıkmıyor canım. Yinede senin tercihin tabi Kağıt törpü çok yumuşak memnun kalacağını düşünüyorum :)

merhaba kızlar. Dün makyajımı hindistan cevizi yağı ile temizledim.Çok güzel çıkarıyor. Günlerdir içimde saç kestirme isteği var bu gün sanırım saçlarımı küt kestireceğim :) normalde saçlarım belimde ve çok bakımlıydı.Kuaför değişikliği yapmıştım saçımın katlarını çok saçma kesmişti iki kez kendi kuaföre kestirdim bir kesim daha yaptırmam gerekiyor katları halen çok saçma bu gün gidip küt kesimle son noktayı koyayım diyorum biraz havam değişir belki :)

Canim 2 cesit ojesi var da alirken su bazli olacak diye soylesin istersen asagi link bırakıyorum. Bu arada oje isinde iyi olmaya bilirim ama cilt bakimi yaptırıyorum. Kabonpeeling 3. Seans icin geldim memnunum ilgilenlere duyrulur

https://www.miniso.com.tr/oje-4239

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…