Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah kolaylık versin,Allah sana hayırlı ve güzel bebiş versin,en kısa zamanda bekleriz yineMerhaba canım. Ben 2 hafta raporluyum. Tüp bebek tedavisi gecirdigim için evde istirahat halindeyim. Hamile olma ihtimalim olduğu için cildime herhangi birsey sürmeye korkuyorum. Ama el bakim kremim yanimda. Elini yikadikça sürüyorum. Ben kuaföre gitmeyi pek sevmeyen bir tipim. Evde kocaman bir kutunun icinde çesıt cesit torpu ve et makasim var. Kitükul itici abarat vs. Yani tirnak bakımi adina hersey fazla fazla var. Cesit cesit kullanmayi seviyorum. Evde kendi makinikürümü yapiyorum. Ne zaman kuaföre gitsem hep etlerimi parcaladilar. Bende kendi manikürümü yapa yapa ögrendim. Bazen etleri itiyorum. Bazen kesiyorum. Törpülüyorum tirnak bakim yaglarini sürüyorum. Az önce manikürümü yeniledim
Kız sen nasıl Yaptın;çok güzel olmuş bende yapmak isterim2 Gün makyaj yapmadığım cildime dün karbon peeling yaptırdım 5. seansım ve sivilce lekelerim yok oldu gibi. oldukça sevinçliyim bundan ötürü. tabi karbon yapan kız başka bakımlar satma düşüncesinde olduğundan aklıma mimik kırışıklıklarımı düşürdü. botox düşünmüyor musunuz dedi düşünmüyorum dedim direk. yahu daha 30 uma eylülde giricem bu acele niye dedim :) şimdilerde bende aynanın karşına geçtiğimde kırışıklık var mı geçiyor mu diye bakıyorum :) sizin bu konuda uyguladığınız birşeyler var mı?
Herhalde karbon peelingi diyorsun. Onu ben yapmadim guzellik merkezine gidiyorsun onlar yapiyorlar. Bugun ısana marka temizleyici komur maskesi aldim denemelik kucuk boy. Deniyeyim hepinize yorum atarim.Kız sen nasıl Yaptın;çok güzel olmuş bende yapmak isterim
kızlarr ısana nın temizleyici kömür maskesini kullandım ilk izlenimlerimi yazıyorum :)Herhalde karbon peelingi diyorsun. Onu ben yapmadim guzellik merkezine gidiyorsun onlar yapiyorlar. Bugun ısana marka temizleyici komur maskesi aldim denemelik kucuk boy. Deniyeyim hepinize yorum atarim.
Bu arada kırışıklık mimik çizgileri ile ilgili arastirmadayim. Bir maske buldum ama icerik olarak beni biraz kendinden uzak tutsa da sanirim alip denicem. Maske koyun plesantasi maskesi
Limon veya aloevera kullanmayi denedin mi?Gunes lekelerini tamamen yok eden var mi? Cildim asiri kuru . Cilt bakimi merkezine gitsem, ne yaptirmam getekir ?
Meyve asitleri cildi tahris etmez diye biliyorum cilt lekelerine iyi gelir diyorlar. Aloevera kullanacaksanız bitki alsaniz daha iyi olur.Synonyms limon asitli. Cildimi tahriş eder. Aloevera arastirayim. Teşekkürler.
beyazlaınız var mı benim beyazlar kırmızı oldu koyulaştırma için ne yapmam gerek bilginiz varsa paylaşırsanız sevinrimBen kına yaktım saçıma 3 kez falan yaktım uzun süre çıkmıyor ben en son 1 seneden fazla olmuştur yakalı uçları hala güneşte kızıl kızıl parlar
oldu zaten şimdi ne yapsam diye düşünüyorum kara karaBeyaz kısımlar turuncu olur kuzum.
Benim beyazım yoktu ama koyulastirmak için içine çay kahve gibi şeyler koyuyorlar tam nedir ölçüsü bilemiyorum ama bi araştırın internetten dilerseniz. :)beyazlaınız var mı benim beyazlar kırmızı oldu koyulaştırma için ne yapmam gerek bilginiz varsa paylaşırsanız sevinrim
Eskiden yapardık öyle. Su yerine çayla ıslatıyorsun kınayı. Renk olarak bana fazla etki etmez kına. Sadece güneşte parlar. Ama saç bakımı için harika oluyor.Benim beyazım yoktu ama koyulastirmak için içine çay kahve gibi şeyler koyuyorlar tam nedir ölçüsü bilemiyorum ama bi araştırın internetten dilerseniz. :)
Öyle bir şey varsa hemen bende yapayım ne güzel olur:)Kızlar konuda açtım hala cevap yok. Size sorayım. Tüyler geç ve ince çıksın diye kullandığınız bi yöntem var mı? (Sırt, göğüste falan işe yarayan)
Hurafeler çok var bu konuda ama kesin olur diyen yokÖyle bir şey varsa hemen bende yapayım ne güzel olur:)