Bakımlı Olma Topiği :)

kuzum birkez daha kına yap.Kınayı demli cayla yap. İçine bulursan tazecevisin yeşil kısımlarını rendele koy. 2. turda daha güzel olur. Şimdi beyaz kapandı o turuncularda kızıl olucak
aayy inşallah tamam denerim canım
sen nasılsın seni merak ettim öbür topicte seni sordum

Reactions: gve
Günaydın kızlar. Hafta sonu kaşlarımı kendim alıp hindistan cevizi yağı ile iyice pamuk yardımıyla temizledim.Kirpik diplerimide değmesine izin verdim.Tırnaklarımı manükür yaptım. Bakım yağları sürdüm. şuan gayet bakımlı ve beyaz duruyor.

Hindistan cevizi yağı ne işe yarıyor?

Yarın kuaförüm açıksa bi kaşımı aldircam. Normalde kendim alırım ama O kadar saldım ki kaşlar ido nun ergenlik haline döndü.

Selam kızlar. Şampuanımı değiştirdim şimdi daha hafifler. Dün zeytinyağlı kahve peelingi yaptım çok seviyorum bu bakımı gerçekten efsane

SELAM.
hindistan cevizi yağını herşeye kullanıyorum şu aralar.
en son göz kremi yerine kullanılabileceğini duyunca bir kaç gece göz etrafıma uyguladım.kirpik diplerimede.
ama göz erafımda ve tam kirpik dibimin kalem çektiğim yerde 2 tane yağ bezesi çıktı.
göz etrafıma alışıktım senede bir kaç kez cıkardıda kirpik dibimle oynayamıyorumda .
yağın etkisi varmıdır sence?

aslında o yağın yapacağını hiç sanmıyorum. Bende makyajımı onunla temizliyorum bende yapmadı.

Bildiğim kadarıyla hindistan cevizi yağı gozenekleri tıkayan bir yağ zaten olabilir yani. Onun yerine zeytinyağı kullansanız?

Kızlar konuda açtım hala cevap yok. Size sorayım. Tüyler geç ve ince çıksın diye kullandığınız bi yöntem var mı? (Sırt, göğüste falan işe yarayan)
Ev tipi lazer epilasyon aletlerini kullanyorum ben. Braunun 400 liraya almıştım. Karnımda cok fazla tuy vardı koyu renkli ve cok da ince olmayan. Baya etki etti bi kısmında hic çıkmıyor artık. Geri kalanı da inceldi. Dekolte bolgemde de ince tüyler vardı yine koyu renkli. Neredeyse hic kalmadı diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…