Çok duydum ama doğal sirke bulmak lazım. Marketdekiler olmaz değil mi?
Bide tırnak için yemeye dikkat ediyorum demişsiniz. Sadece yumurta mı önemli olan? Benimkilerde çok bozuldular. Yumurtayı severim ama günde 4 taneye nasıl dayanır insan
Bide öneri koyayım şuraya
Sık sık saçınıza maşa yapıyorsanız, hindistan cevizi yağı kullanın.
Canım seni burda görmek çok güzel. Evet kahve peelingini 2 hafta bir mutlaka yaparım.Çok sık yapmak zararlı. Kahve peelingini çeşitli malzelerle yapıyorum. Bazen yoğurtla bazen gülsuyu ile bazen zeytinyağı ile hepside efsane oluyorSiyah noktalar için bir çay kaşığı türk kahvesi bir çay kaşığı toz şeker ve biraz balı karıştırın macun yapıp yuvarlak hareketlerle yüzümüze uygulayalim sonrada yikayalim ben memnun kaldım
Bence detakip edelim topik canlansın bizde daha çok bilgilenelim :)
Acil bakım rutini düzenlemem gerek. Bir kaç gün sonra unutuyorum hep
Alışkanlık haline gelmiş rutinleriniz var mı, olmazsa olmazlarınız?
Kafam çok karışık bu sıralar. Yazıyordumda, ama çok uyamadım. Şimdi de her gün buraya yazmayı deneyeyim bari.Canım herkesin ‘ olmazsa olmazları ‘ farklıdır, benim sana önerim şu olur, her gün veya bi kaç günde bir yapmaktan hoşlanacağın/ yapsan senin için güzel olacak şeyleri bi kağıda not al ve her gün onları oku . Her okuduğunda harekete geç, not aldıklarından bi kaç tanesini yap.
Benim yaptıklarım
- yüz bakımı olarak; peeling siyah noktalar için mutlaka yaparım, gece / gündüz kremleri, epilasyon sonrası bakım
-el/ayak bakımı, tırnakları/ topukları da es geçmem .
- vücut kremleri/ spreylerim var çok hafif hissetiriyor onları sürerim banyodan sonra.
-Saç bakımı; bunda pek etkiliği değilim ama denemeye çalışıyorum. Saçlarımı canlandırmak için uğraşıyorum.
- tüylerim için lazer yapıyorum evde. Kaşlarım bir günde hemen minnak minnak çıkar her akşam iki dk da küçükleri alırım.
Genel temizliğe de çok önem veririm, her gün duş alırım, deo kullanırım, dişleri mutlaka fırçalarım :)
Kafam çok karışık bu sıralar. Yazıyordumda, ama çok uyamadım. Şimdi de her gün buraya yazmayı deneyeyim bari.
Harika olurHer gün yapmak istediklerini ve yaptıklarını yazarsan daha verimli olursun canım.
Bende yazıcam buraya, hem canlanır buralar hemde başkalarından farklı fikirler rutinler kapabilirim.
Ağda yağı ne?Günaydın kızlar iki günlük tatilde bende kendi çapımda bir şeyler yaptım. Zeytinyağı,Badem yağı ve hindistancevizi yağını ılıtıp karıştırıp saçlarımı sürdüm.Bir saat sonra yıkadım. Yüzüme evde yüz ağdasıyla ağda yapıp ağda yağı ile iyice sildim :)
bu hazır ağdalar varya elimizle ısıtıp uyguladığımız onlar içinde ağdanın kalanlarını temizliyor. İçinde argan yağı da varmış cildimi güzel yapıyor Tüylerde gidince yüzüm daha güzel oluyor. Ben kaşlarımı kendim alıyorum.Bu güne kadar gittiğim kuaförler kaşlarımı bozdu. Kendim şekline alıştım. daha güzel alıyorum.Ağda yağı ne?
aslında kendi yüzümü iple de alabiliyorum öle bir yeteneğim var :) arada o ince ağda bantlarıyla yapıyorum peeling etkisi de yapıyor. öle deriler varsa onları tamizliyor :)Tùy azaltìcì falan sandım bende))) O bantlarla yapamadım ben.
İple nasıl alıyorsun canım çok denedim zamanında ama öyle bi yeteneğim olmadığını düşünüyorum artıkaslında kendi yüzümü iple de alabiliyorum öle bir yeteneğim var :) arada o ince ağda bantlarıyla yapıyorum peeling etkisi de yapıyor. öle deriler varsa onları tamizliyor :)
Yıllardır yapıyorum artık ipi nasıl tutmam gerektiğini iyice kavradımİple nasıl alıyorsun canım çok denedim zamanında ama öyle bi yeteneğim olmadığını düşünüyorum artıkne zormuş iple almak
helal vallahi herkes yapamazYıllardır yapıyorum artık ipi nasıl tutmam gerektiğini iyice kavradımHiç kuafore gitmem ben bu konuda