Bakımlı Olma Topiği :)

Sirke koku yapmıyor mu?

Vücut nemlendirme içinde burda biryerlerde okumuştum. Denemedim ama. Şu fıs-fıslı şişeye maden suyu doldurup banyodan sonra vücuduna uyguluyormuş.

Sirke koku yapmıyor mu?

Vücut nemlendirme içinde burda biryerlerde okumuştum. Denemedim ama. Şu fıs-fıslı şişeye maden suyu doldurup banyodan sonra vücuduna uyguluyormuş.
Suyla yarı yarıya karıştırınca çok kokmuyor elma sirkesinin kokusunu severim :) 5-10 dk sonra isterseniz yıkayabilirsiniz ya da sirkesini az suyunu çok yapabilirsiniz zamanla lekeleri açtığı İçin ben kullanıyorum arada.
Maden suyunu denemedim hiç nemlendiren krem gibi ya da bebek yağı fıs fıslı bişeler yapmayı düşünüyorum duşta ama oda yeri kayganlaştırıp yıkanan insan İçin tehlikeli olur mu bilemedim :)

Aslında doğal sirke bulsak kokuya falan bakmam direk kullanırım. Sivilce izlerim geçmek bilmiyor.
Hatırladımda, eskiden saçlarım kurudukca suyla lavanta yağını karıştırıp kullanırdım (yine fısfıslı şeşede). Kokusuda güzel olur yağla yapınca.

Elma sirkesini bende severim. Aktardan aldığım doğal elma sirkesini pompalı boş sıvı sabun şişesine koydum. Üzerine biraz limon sıktım. Her bonyadan önce pamukla siliyorum. Lekelerime gerçekten çok iyi geliyor. Ömrüm boyunca kullanabilirim.

Canım topiğimizi şenlendirdin,tebrikler,harika bakım programın var;
zaten ruj harika oluyor

Ayy canım benim sende ehoşgeldin;topiğimizi ihmal etme gel lütfen
Gerçekten sende bakım için çok güzel şeyler yapmışsın
bende aynısısını yaparım

selam kızlar bende size katılmak istiyorum.benimde çene bölgem çok yağlı.yüz yıkama jelini ihmal ettigim anda sivilceler patır patır çıkıyor malesef.şimdiye kadar da sadece bioderma iyi geldi.bi de hafta da bir yeşil kil maskesi yapiyorum iyi oluyor.fazla yağı aliyor.

Kızlar bi soruda benden gelsin. Yüzümde sivilce izleri ve lekeleri kaldı. Acil kurtulmam lazım. Önerileri alayım lütfen

Reactions: gve
Selam kızlar, Malum 2 + 2 günlük bir tatilimiz oldu. Bakım yapmak için hayli zamanımız oldu :) Bu aralar yine tırnaklarıma taktım kafayı.Oje sürmeden bakımlı görünmesini istiyorum. Aslında tırnak şeklim güzel olmasına rağmen inceldiği için hemen kat kat ayrılıyor. Bende biraz araştırdım.Bu aralar tırnağımın üstünde çok fazla beyaz lke oluştuğunu fark ettim.Ve günde 3 adte yumurta yemeye başladım.Sonuçta dışardan ne kadar bakım yaparsak yapalım içerde bir şey yolunda gitmiyorsa dışardan yapılan bakımar çok etkili olmuyor.Yumurtayı hiç sevmem ama zorla yemeye çalışıyorum.Faydasını göreceğimi düşünüyorum.Bunun yanınında neutrogene el ve tırnak kremi aldım.Sadece geceleri sürüyorum ki sabaha kadar ellere bakım yapsın. Başka bir konu bulaşık eldivenimin ucunun çok sık yırtıldığını ve su geçirdiğini fark eetim.Bende içine beyaz ameliyet eldiveni de giydim.Bu tırnaklar düzelecek başka yolu yok :) Dünde kağıt törpü ile tek yöne törpüleyip şekillendirdim hadi bakalım :)

Beni de içinize alın kızlar evlendigim den beri kendimi çok saldım
Hoşgeldiniz bu topik çok durgun biraz canlandırmak lazım Dün gece duş alıp saçlarımı düzleştirip yattım.Sabah kalktığımda çok doğal kırık fön çektirmişim gibi duruyor kabarmada olmuyor. Çok güzel duruyor. Tırnaklar için beslenmeye dikkat etmeye devam ediyorum.Hiç sevmediğim halde zorla yumurta yiyorum. Bu gün 4 tane yumurta beyazı yedim

Kızlar bi soruda benden gelsin. Yüzümde sivilce izleri ve lekeleri kaldı. Acil kurtulmam lazım. Önerileri alayım lütfen

Aktardan alacağınız elma sirkesini 1/1 ölçüde su ile karıştırıp yüzünüzü banyodan önce bu tonikle silin :) Düzenli olarak yapmaya çalışın.

Bir yerden baslamak lazimm söyleyin not alıyorum

Aktardan alacağınız elma sirkesini 1/1 ölçüde su ile karıştırıp yüzünüzü banyodan önce bu tonikle silin :) Düzenli olarak yapmaya çalışın.
Çok duydum ama doğal sirke bulmak lazım. Marketdekiler olmaz değil mi?

Bide tırnak için yemeye dikkat ediyorum demişsiniz. Sadece yumurta mı önemli olan? Benimkilerde çok bozuldular. Yumurtayı severim ama günde 4 taneye nasıl dayanır insan

Bide öneri koyayım şuraya
Sık sık saçınıza maşa yapıyorsanız, hindistan cevizi yağı kullanın.

Siyah noktalar için bir çay kaşığı türk kahvesi bir çay kaşığı toz şeker ve biraz balı karıştırın macun yapıp yuvarlak hareketlerle yüzümüze uygulayalim sonrada yikayalim ben memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…