- 11 Mart 2018
- 991
- 647
Sirke koku yapmıyor mu?Merhaba güzel konu ben de yaptığım bakım rutinimi yazayım:
•Her banyodan sonra topuk kremi sürer çorap giyerim biraz emince çıkartırım, yaz kış yaparım bunu topuklarım hiç çatlamıyor bu sayede bu güzel bir alışkanlık oldu benim için.
• Saçlarım kalın telli dalgalı banyodan sonra fön Makinesi ile biraz tarayarak kuruturum öncesinde ıslak saça sürülen bakım yağı sürerim uçlarına bu sayede çok kırığım olmuyor senede bir ya da iki kere uçlarından kestiririm.
• Ellerime dirseklerime dizlerime krem sürerim.
•Gece yatmadan yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkarım, yarı yarıya su ve doğal elma sirkesi ile karıştırdığım tonik ile cildimi siliyorum siyah noktaları bayağı azalttı t bölgesindeki yağı dengeledi, bazen duruluyorum bazen durulamıyorum su ile, sabah yıkamıyorum jel ile kuruyor cildim sabah sadece soğuk su ile yıkıyorum.
• cildim alerjik biraz, bahar dönemlerinde kızarıklar oluyor yanaklarımda kantaron yağı çok iyi geliyor, elime tırnaklarımada sürerim bazen.
•Dışarı çıkarken hafif makyaj yapmayı seviyorum, göz altı kapatıcısı, biraz allık, rimel dudak koruyucu ya da naturel bir ruj, biraz parfüm.
Böyle işte kızlar aklıma gelenler bunlar şimdilik,
Ojeyi severim aslında çok süremiyorum ben de çabuk sıyrılınca hoşuma gitmiyor bekarken sürerdim çok, evlenince mutfak işi eklenince seyrek sürüyorum aslında ten rengi, pudra tonları sürebilirim ara ara ama üşeniyorum sanırım.
Bir de vücudum çabuk kuruyor banyodan çıkınca tüm vücudu kremlemeye üşeniyorum yaaa banyoda ona da pratik bişey bulsam çok güzel olur :)
Vücut nemlendirme içinde burda biryerlerde okumuştum. Denemedim ama. Şu fıs-fıslı şişeye maden suyu doldurup banyodan sonra vücuduna uyguluyormuş.