- 29 Aralık 2017
- 541
- 489
Alışacağım inşallahCanım ağda en iyisi alışırsan
Ben her pazar bakım günü yapıyorum kendime ya.Hiçbi şey bulamasam sürekli vücudumu kremliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alışacağım inşallahCanım ağda en iyisi alışırsan
Tebrikler canım bakımını ihmal etmeMrb kizlar bende bi ara saclarima kür yapardm böyle zeytinyagli yumurtali karisimdi cok iyi gelirdi gene yapmak istiyorum.
Koltuk altina 1-2 haftaya bir agda yapiyorm gerisini jiletle aliyorm aslinda iyi degl ama zor geliyor ugrasmak hele acisi zaten con fena :/
Krem sürmeyi cok severm. Disimide günde 3 kez fircalarm aslinda baya bakimliyim sanirm hem evde olup hemde calismayinca insan kendine baya vakit ayirabiliyor :)
Sizler neler yapiyorsunuz takip etmek isterm kendime biseyler cikaririm belki :)
Tebrikler canım bakımını ihmal etme
Sarımsak önerirlerKas dökülmesi için bir çözüm önerisi varmı arkadaşlar
Harikasın canım;çok güzel iş çıkardın;bakımlı oldukça ve bakımlı gördükçe hayat güzel olurMerhaba bu aralar pek keyfim yok cilt bakım merkezi aradı dün etkinlik var cilt bakımı üzerine ücretsiz dediler gittim küçük bakım yapıldı yeni bir ürün önerdiler zaten güneş koruyucu ve göz altı kremi kullanıyorum düzenli yararını gördüm bu yeni ürün c vitamini içeriyor dendi ürün siparişi verdim inşallah oda iyi gelecek cildine
Canım eskiden çok iyiydi;Sagolasin :) konu baya sakin hep böylemi
Canım eskiden çok iyiydi;
bende mutlu oluyordum ama işte siz gelin hareketlendirelim canım
kesinlikle arkadaşım bu hafta gidip dip boya yaptırınca daha iyi olacağımHarikasın canım;çok güzel iş çıkardın;bakımlı oldukça ve bakımlı gördükçe hayat güzel olur
seni tebrik ederim canım;kk'nin bakımlı hanımları bilir şunu:dekolte bölgesinin parlak görünmesi için ne sürebilirim,bebek yağı sürsem yumuşatıyor ve parlak görünüyor ama yağı her yere bulaşıyor;bulaşmayacak ama parlak gösterecek bir şey ne olabilir?
ara sıra kil maskesi yapıyorum, cildimin yağ dengesi dengelendi. Eskisi gibi yüzümde yağ tabakasıyla uyanmıyorum. bi keresinde yüz bakımıda yaptırmıştım ama, onunda faydası oldu.Bu topiği takip etmek istedim fakat en son pazartesi yazılmış neyse ben yazayım belki canlanır.
Her gün düzenli olarak duşumu alıyorum. Epilatörüm devamlı banyoda dır. Haftada bir kez kahve peelingi yapıyorum. Sabah akşam yüzümü sıvı bir jelle yıkıyorum. Cildim yağlı olduğu için kurutan sabunlardan kullanmıştım fakata memnun kalmadım. Tırnak uzatma alışkanlığım pek yok. Ojeyle malesef uğraşamıyorum.Tırnaklarım çok cansız ve hemen soyuluyor. Ellerim içinde peeling yapıp ovalıyorum.Haftada bir tırnaklarıma besleyici cila sürüyorum.Benim en büyük sıkıntım bu tırnaklarım malesef. Saçlarıma haftada bir kez banyodan önce hindistan cevizi yağı sürüyorum. Yine hafta bir kez duşta kullanılan saç maskesi kullanıyorum. bu kadar :)
kil maskesini ben yapınca yüzüm ph bozuluyor.Çatlıyor malesef sadece yıkayıp kuruluyorum.Bazen gülsuyuyla siliyorum halen alışkanlık haline getiremedim :) Regli dönemleri dışında cildim iyi hoşta o regli döneminde kocam kocaman sivilceler çıkıyor o problemi çözemiyorum malesefara sıra kil maskesi yapıyorum, cildimin yağ dengesi dengelendi. Eskisi gibi yüzümde yağ tabakasıyla uyanmıyorum. bi keresinde yüz bakımıda yaptırmıştım ama, onunda faydası oldu.
Bu arada hindistan cevizi yağı gerçekten süper