Sivilceden nefret ediyorum illa haftada bir kez çıkar yüzümde kaşlarimi aldırdim bıyığı aldıramadim çünkü tam iki tarafta da var sivilce kaç yaşına geldim ésimde de bende de çıkar kızım büyür ergen olur beraber gene çıkar bizim var mı çözüm bulan çikolata cips yememe dışında
Çok mu tüy çıkıyor temizledikten sonra tüyleri karınca yağı sür baya fayda ediyormuşsabah sabunum la yüzümü yıkadıktan sonra toniğimi sürdüm .
dişler fırçalandı.
deodrantımı sıktım.
üzerine birde parfümm oh miss :)
tozlu bir ortamda çalışıyorum mağlum işyerinde her kıyafeti giyemiyorum . kötü olur düşüncesiyle koşturmamda oluyor ama temiz düzenli güzel giyinmek istiyorum bahar geldi böyle kıpır kıpırım :))))
birde şu yüzümdeki tüylere çare bulabilsem ahhhhhh
Nerede bulabiliriz karinca yaginiÇok mu tüy çıkıyor temizledikten sonra tüyleri karınca yağı sür baya fayda ediyormuş
Çok mu tüy çıkıyor temizledikten sonra tüyleri karınca yağı sür baya fayda ediyormuş
Nerede bulabiliriz karinca yagini
Aktarda ve eczanelerde var çok kullanan var bi araştırın internettenAYNEN NERDEN BULURUZ AMA YAĞ KILI BESLER DİYE BİLİYORUMM
ben de takip edeyim biraz çocuklar büyüdü kilo da az kaldı vermem gereken en büyük sorunum üşengeçlik yatmadan 10 dk ayırmak hiç zor değila slında ama yavaş yavaş düzeltiyorum siyah ve beyaz noktam cok yag çıkıyor sürekli günlük temizleyip hafta da bir peeling yapsam baya düzelir saçlarımı da bu ara düzleştirmeye başladım insan kendine bakınca gerçekten mutlu oluyor sorunlarımdan biri de maalesef epilasyon belki yaza ayarlarım tüm vücut giderim öbür türlü zor oluyor ama temizlik hissi çok güzel
ben kendim yapacağıma inansam alrıım da yapamam sanırım evde zaten işten gidince yorgun oluyorum haftasonu temizlik çocukbende alıcam lazer epilasyon...
Canım ağda en iyisi alışırsanSelam kızlar :)
Ben özellikle bikini bölgesi için ağda kullanmaya başladım.Yaklaşık 10 gün önce aldım ve neredeyse hiç tüylenme olmadı.
Çok canım acıyor ama büyük rahatlık.Umarım alışırım yakında :)