Bakımlı Olma Topiği :)

canım ancak ve ancak toniklerle temiz tutmakla söndürebiliyosun ben cildiyeye gidiyorum sivilce izlerim için sabun ve tonik kremler kullanıyorum birde ilaç her ne kadar kullanmasamda :)) bunlarla dengede tutmaya çalışıyorum mağlum regl zamanı fırlıyor sivilceler

sabah sabunum la yüzümü yıkadıktan sonra toniğimi sürdüm .
dişler fırçalandı.
deodrantımı sıktım.
üzerine birde parfümm oh miss :)

tozlu bir ortamda çalışıyorum mağlum işyerinde her kıyafeti giyemiyorum . kötü olur düşüncesiyle koşturmamda oluyor ama temiz düzenli güzel giyinmek istiyorum bahar geldi böyle kıpır kıpırım :))))

birde şu yüzümdeki tüylere çare bulabilsem ahhhhhh

Çok mu tüy çıkıyor temizledikten sonra tüyleri karınca yağı sür baya fayda ediyormuş

kendi adıma son bir kaç aydır bakımlı olmaya özen gösteriyorum eşimde bunu istiyor zaten
eskiden de bakımlı idim ama krem filan sürmezdim öyle ruj far sürer saçımı şekillendirir çıkardım
rimel kullanamıyorum gözlerimde kaşıntı ve batma yapıyor

cilt bakımına gittim geçen ay arık düzenyi gitmeyi düşünüyorum
me zone güneş kremi önerdiler birde göz altı morlukları için sothys göz altı kremi önerdiler
ikisinden de memmununm

birde c vitamini içerikli bir krem önerdiler onuda alacağım kırışıkları önleyici ve nemlendirici özellikli onuda almayı düşünüyorum

Kuafördeyim, saçlarımı 8 numaraya boyatıyorum, bir de brezilya fönü yaptıracağım bakalım nasıl olacak sonucu yazarım

Kızlar Günaydın;
iyi pazarlar
yeni gelen bakımlı kızlar hoşgeldiniz,
sizlerle daha bakımlı ve güzel olacağız.
Bende haftalık bakımımı yaptım
günlük bakımı hergün bıkmadan yaparım
@pembesu33 canım ,@ayperest kocası ile sorunları vardı,

Brezilya fönü büyük rahatlıkmış, sürekli fönle uğraşmak istemeyenlere ve saçları aşırı yıpranmış olanlara tavsiye ederim, saçımı yıkayıp kurutunca fönlü ve bakımlı parlak duruyor.

ben de takip edeyim biraz çocuklar büyüdü kilo da az kaldı vermem gereken en büyük sorunum üşengeçlik yatmadan 10 dk ayırmak hiç zor değila slında ama yavaş yavaş düzeltiyorum siyah ve beyaz noktam cok yag çıkıyor sürekli günlük temizleyip hafta da bir peeling yapsam baya düzelir saçlarımı da bu ara düzleştirmeye başladım insan kendine bakınca gerçekten mutlu oluyor sorunlarımdan biri de maalesef epilasyon belki yaza ayarlarım tüm vücut giderim öbür türlü zor oluyor ama temizlik hissi çok güzel

bende alıcam lazer epilasyon...

Selam kızlar :)
Ben özellikle bikini bölgesi için ağda kullanmaya başladım.Yaklaşık 10 gün önce aldım ve neredeyse hiç tüylenme olmadı.
Çok canım acıyor ama büyük rahatlık.Umarım alışırım yakında :)

Mrb kizlar bende bi ara saclarima kür yapardm böyle zeytinyagli yumurtali karisimdi cok iyi gelirdi gene yapmak istiyorum.
Koltuk altina 1-2 haftaya bir agda yapiyorm gerisini jiletle aliyorm aslinda iyi degl ama zor geliyor ugrasmak hele acisi zaten con fena :/
Krem sürmeyi cok severm. Disimide günde 3 kez fircalarm aslinda baya bakimliyim sanirm hem evde olup hemde calismayinca insan kendine baya vakit ayirabiliyor :)

Sizler neler yapiyorsunuz takip etmek isterm kendime biseyler cikaririm belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…